Şimdi Ara

MMORPG nin hayatımdaki etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu 1992 li genç gibi çocukluğum hem dışarda top oynayarak hemde pc karşısında geçti

FPS oyunlarla aram hiç iyi değildi İl

Kuzenimin o zamanlar oynadığı dune 2000 oyunuyla pc oyunu nasıl olur onu öğrendim Bizim durumumuz kuzenler kadar iyi değildi o zamanlar evimde pc yoktu

Ama dayımın pc sini kullanarak pc kullanmayı 7 yaşında öğrenmiştim

Diablo oyununu gördükten sonra işte oyun bu dedim

Ve en sevdiğim oyunlar rpg dışında similasyon oyunları oldu şehir kurma film yapma oyunu gibi

Özet geçiyim diabloyla başladım rpg ye Sonra daha bu tarz oyunların online ı olduğunu bilmezdim
    Hep hayal ederdim online diabloyu

Sonra arkadaşlar knight online oynuyordu dedim acaba bu knight online nedir cafeye gittim level sistemini görünce işte aradığım oyun dedim Ultima oynayan arkadaşlarımda vardı ama private server olduğundan ve hile olduğundan ilgimi çekmemişti

Neyse knight online nın müptalası oldum her gün okuldan kaçıp internet cafeye giderdim Liseyi 330 puanla kazandım Oyun tutkum yüzünden liseyi okuyamadım akşam lisesine yazıldım Ve şimdide üniversite okuyamıyıcam bilgim çok az Sayısız mmorpg oynadım wow dahil hepsini denemişimdir Wow u 2 yıl oynamışımdır vede şu anda wow bile sıkmışken Yeni oyunlar f2p oyunlar deneyip hiç birinden tad alamazken Buna rağmen hayatım oyun araştırıp denemekle geçiyor 19 yaşındayım tek bildiğim online oyunlar bi mesleğim yok az buçuk grafikerlik biliyorum onlada para kazanamam ve staja bile gidemiyorum geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum ve zerre zevk almadığım mmorpg leri oynamadan duramıyorum

Çok az arkadaşım var İnsan ilişkilerim kötü Kız arkadaşım yok tam bir asosyalim

Gelecek adına korkudan başka bi ruh halim yok

Ve hala daha mmorpg oyun beklemekten kendimi alı koyamıyorum şu oyun open betaya geçsede oynasak dediğim oyunlar oluyor Veya böyle bekliyiceğim oyunlar arıyorum
    O sıradada forumda etrafı trollemekle dert yanmakla vaktim geçiyor

Ümitsiz bi vakayım sanırım

• Toplanıp şu adamın yanına gidelim yav. Durum vahim.
  • Ben de asosyalim ama senin durum vahimmiş.
  • Çoğu 1992'li genç gibi den sonrasını okumadım
  • Hayat bir MMORPG panpa. Her sene level atlarsın, goldlarınla item alırsın, başka insanlarla iletişime geçersin, exp kazanırsın, en sonunda yatarsın zaten .
  • Hayat yaşamaya değer panpa
    Sorunlarının cevabı için DonanımHaber'e değil gökyüzüne bakacaksın.
  • diablo seviyorsanhttp://mythos-europe.com türkçe desteği var, open beta'ya yeni geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyur ilacını buldum;

MMORPG nin hayatımdaki etkileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Hayat bir MMORPG panpa. Her sene level atlarsın, goldlarınla item alırsın, başka insanlarla iletişime geçersin, exp kazanırsın, en sonunda yatarsın zaten .

helal
  • Asgari ücretli de olsa git çalış. Hayatının düzene girdiğini göreceksin, senin için tek çözüm yolu bu..
  • Az dışarı çık evde oturmakla geçmez kötüymüş gerçekten
  • Evde oturacağına çalış hiç olmazsa yenı ınsanlarla tanışırsın kız arkadaşın olur,kısacası sosyalleşirsin.
  • Okudum okudum sonra nicki görünce neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

Okudum okudum sonra nicki görünce neyse

Senin gibiler türedi şimdide

Bunlar babadan oğla nesil
  • daha dün wow u bırakm a kararı aldım. 1 yıllıgına. sınavlarım için.

iyi bir üniversite mi ? yoksa iyi gear'a sahip bir wow karakteri mi? ben seçtim, sen seçimi yapmakta geç kalmışın ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

Okudum okudum sonra nicki görünce neyse

Senin gibiler türedi şimdide

Bunlar babadan oğla nesil

Senin ne mal olduğunu herkes biliyor yatcak yerin yok bu forumda

• quote:

Çoğu 1992 li genç gibi çocukluğum hem dışarda top oynayarak hemde pc karşısında geçti

FPS oyunlarla aram hiç iyi değildi İl

Kuzenimin o zamanlar oynadığı dune 2000 oyunuyla pc oyunu nasıl olur onu öğrendim Bizim durumumuz kuzenler kadar iyi değildi o zamanlar evimde pc yoktu

Ama dayımın pc sini kullanarak pc kullanmayı 7 yaşında öğrenmiştim

Diablo oyununu gördükten sonra işte oyun bu dedim

Ve en sevdiğim oyunlar rpg dışında similasyon oyunları oldu şehir kurma film yapma oyunu gibi

Özet geçiyim diabloyla başladım rpg ye Sonra daha bu tarz oyunların online ı olduğunu bilmezdim
    Hep hayal ederdim online diabloyu

Sonra arkadaşlar knight online oynuyordu dedim acaba bu knight online nedir cafeye gittim level sistemini görünce işte aradığım oyun dedim Ultima oynayan arkadaşlarımda vardı ama private server olduğundan ve hile olduğundan ilgimi çekmemişti

Neyse knight online nın müptalası oldum her gün okuldan kaçıp internet cafeye giderdim Liseyi 330 puanla kazandım Oyun tutkum yüzünden liseyi okuyamadım akşam lisesine yazıldım Ve şimdide üniversite okuyamıyıcam bilgim çok az Sayısız mmorpg oynadım wow dahil hepsini denemişimdir Wow u 2 yıl oynamışımdır vede şu anda wow bile sıkmışken Yeni oyunlar f2p oyunlar deneyip hiç birinden tad alamazken Buna rağmen hayatım oyun araştırıp denemekle geçiyor 19 yaşındayım tek bildiğim online oyunlar bi mesleğim yok az buçuk grafikerlik biliyorum onlada para kazanamam ve staja bile gidemiyorum geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum ve zerre zevk almadığım mmorpg leri oynamadan duramıyorum

Çok az arkadaşım var İnsan ilişkilerim kötü Kız arkadaşım yok tam bir asosyalim

Gelecek adına korkudan başka bi ruh halim yok

Ve hala daha mmorpg oyun beklemekten kendimi alı koyamıyorum şu oyun open betaya geçsede oynasak dediğim oyunlar oluyor Veya böyle bekliyiceğim oyunlar arıyorum

Ümitsiz bi vakayım sanırım

Ultima Online oynamamış Mmorpg hastasıyım diyor

• Romanyada falan, online oyunlarda para karşılığı char kasıyolar. Böyle 50-100 kişi doluşmuşlar odaya hepsi char kasıyo. Git sen de işe alırlar belki panpa. Sadece romanya değildir ucuz iş gücü olan her yerde vardır. Türkiye'dede olması kuvvetle muhtemel.
  • Hayatta aslında bir mmorpg ama sen bunun oyun versiyonunu seçmişsin yazık hoş benimde bu sene lise bitti daha ne meslek yapacağıma karar veremedim ya neyse.
  • quote:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 21 Temmuz 2011; 14:02:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.