Şimdi Ara

MMORPG, FPS, MOBA Oyunları İçin Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an kullanmakta olduğum Logitech G302 mousedan memnun değilim, macro ayarlaması bir hayli zor ve uğraştırıcı A4 Tech Bloody serilerine göre. Ayrıca mouse elime birazcık küçük geldi o yüzden Amazon.com'dan bir mouse sipariş edeceğim.
    MMORPG, FPS ve MOBA oyunları için rahat kullanabileceğim, macro özelliği bulunduran bir mouse arıyorum. Limitim 250 lira.
    Şöyle söylemek gerekirse A4 Tech Bloody V7 mouse elime birazcık büyük, Logitech G302 Moba Edition elime birazcık küçük geliyor. Orta derecede parmaklarım var, ayrıca masamda fareyi kullanacağım alan pekte geniş değil, Steelseries Qck Mini Mousepad'im var 3/2 si kadar alana sahibim.
    Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 6 Kasım 2015; 12:34:49 >

• ben kullanmadım ama Logitech G serisinden birini alabilirsin. Şahsen G402 alıcam ama ne zaman bilmiyorum. MOBA,MMORPG,FPS için hem tasarımı(tuş yerleşimi,ele oturması) hem de teknolojik yapısı(tepki süresi,DPI değerleri) gibi gibi özellikleri uygun. G serisi bence gayet uygun bu istediğin oyun türleri için.
  • Madem elin biraz büyük. O halde SS Rival düşünebilirsin.
  • Logitech Gaming Software'yi hiç beğenmiyorum. Özellikle MMORPG oyunlarında Macro ayarlamak için saatlerce uğraşıyorsun, çok zor geldi bana, ayarladığım macrolardan da tam performans alamıyorum. O yüzden Logitech almayı düşünmüyorum şu an G302 kullanıyorum zaten. Elim büyük değil, orta derecede. Steelseries Rival olabilir. Razer, SS ve Asus Rog arasında kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Merhaba,
    Şu an kullanmakta olduğum Logitech G302 mousedan memnun değilim, macro ayarlaması bir hayli zor ve uğraştırıcı A4 Tech Bloody serilerine göre. Ayrıca mouse elime birazcık küçük geldi o yüzden Amazon.com'dan bir mouse sipariş edeceğim.
    MMORPG, FPS ve MOBA oyunları için rahat kullanabileceğim, macro özelliği bulunduran bir mouse arıyorum. Limitim 250 lira.
    Şöyle söylemek gerekirse A4 Tech Bloody V7 mouse elime birazcık büyük, Logitech G302 Moba Edition elime birazcık küçük geliyor. Orta derecede parmaklarım var, ayrıca masamda fareyi kullanacağım alan pekte geniş değil, Steelseries Qck Mini Mousepad'im var 3/2 si kadar alana sahibim.
    Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...

kardeşim mouse bulabildinmi bende arıyordum dikkatimi çekti yazayım dedim g402 almayı düşünüyorum bende

• Amazon'dan Evga Torq X5 ya da g303
  • 3 sene boyunca g600 ile World of Warcraft oynadım hangi macroyu software üzerinden 1 kere yazmışlığım var onundalada tuşa bir kez basınca rotasyon skillerimi yapıyor bir kez basınca kapatıyordu arkaya yaslanıp çekirdek çitliyordum. Onun dışında yazılımsal Macro işi her zaman sakattır ban riski taşır her oyunda. Zaten kaliteli oyunlar pek çok macroyu destekliyorlar nasıl bir arayış içindesğniz tam anlamadım. Bulabilirseniz bu arada g600 iyi bir fareydi 2014 serisi 3. Senemde bozuldu para iadesi aldım olsa idi Türkiye'de gider bir daha alırdım artık ithal etmiyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Android Multiplayer Oyun Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deividde kullanıcısına yanıt
    Razer Deathadder 2013 aldım, çok memnunum.
  • nerden aldın kardeşim amazonda 70 dolar civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.