Şimdi Ara

MMC Hafıza Kartı neden çok pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • n72 kullanıyorum telefonla birlikte 128 mb haffıza kartı geldi.. ben 1 gb 2 gb a yükseltmek istedim ama çokk pahalı..yani 50 ytl den yukarıymış.neden mmc bu kadar pahalı

• MMC'nin yaygınlaşmaya başladığı dönemde çıkan SD teknolojik açıdan daha üstündü, bu nedenle çok tutulmadı, satılmadı ve fiyatı da düşemedi. Istanbul Karaköy civarında 10-20 TL gibi fiyatlarla bulman mümkün olur ancak görmeden alacağın ürünün kalitesi konusunda birşey söylemem zor olur.
  • Neden pahalı MMC kart kullanan telefonlar piyasada pek kalmadığından MMC üretilmiyor.Sizin gibi az sayıdaki MMC kart kullanıcısına da satıcılar pahalı pahalı satıyorlar.Nede olsa alacak diyorlar.Her zaman geçerli bir durum bu.Dolar gibi.Dolarda az oldun mu daha değerlenir onun gibi.Mesala aynı duruma örnek DDR ramlari çok pahalı DDR2 ye göre.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.