Şimdi Ara

ML320 ALDIM.Yorumlarım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
58.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun kazasız belasız güle güle binin
  • Hocam hayirli olsun oncelikle.

Fakat pekte akillica bir is yapmamissin o araci almakla. Mercedes'in bugune kadar urettigi en kotu, kalitesiz araclardan biridir o aldigin arac.

Ilk nesil A serisi, Vito ile birlikte ML serisinde o klasik Mercedes kalitesinden eser yoktur. ML serisi ABD'de bir firmaya urettirilmisitr ve uzerinde meksika imalati parcalar dahi vardir. Burda bir tanidigimda var o aractan surekli bir problem cikariyor. Neresini yaptirsa iflah olmuyor yinede. Satmaya calisiyor ama satamiyor dahi.

Keske biraz daha arastirsaydin. Mercedes deyip gozu kapali almamak lazim. Mercedes'inde problemli modelleri olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 4 Haziran 2012; 20:10:30 >
  • quote:

hayırlı uğurlu olsun. tam benim kafadanmışsınız. gidip 40 bin liraya b ya da c sınıfı alana kadar bu tarz arabalar alını paşa paşa binilir.

D segementi deseniz neysede bir B yada C segmenti aracin yurutme masrafiyla bir bu aracin ki bir kiyaslayin. Araci almakla is bitmiyor. Esas sonrasi mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

hayırlı uğurlu olsun. tam benim kafadanmışsınız. gidip 40 bin liraya b ya da c sınıfı alana kadar bu tarz arabalar alını paşa paşa binilir.

D segementi deseniz neysede bir B yada C segmenti aracin yurutme masrafiyla bir bu aracin ki bir kiyaslayin. Araci almakla is bitmiyor. Esas sonrasi mesele.

burada önemli olan su.Aracı aldıktan sonra yürütmeye imkan veren bir gelir var mı?Arkadaşta mesajda belirtmiş zaten.Sıfır iyi dizel alabilecek paraya sahipken o kadar para bağlamak lazım diyerek gitmiş eski ama Mercedes almış.Sonuçta yurutebilecek parası da cebinde kalmış:)

Bence çok güzel bir seçim.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

Hocam hayirli olsun oncelikle.

Fakat pekte akillica bir is yapmamissin o araci almakla. Mercedes'in bugune kadar urettigi en kotu, kalitesiz araclardan biridir o aldigin arac.

Ilk nesil A serisi, Vito ile birlikte ML serisinde o klasik Mercedes kalitesinden eser yoktur. ML serisi ABD'de bir firmaya urettirilmisitr ve uzerinde meksika imalati parcalar dahi vardir. Burda bir tanidigimda var o aractan surekli bir problem cikariyor. Neresini yaptirsa iflah olmuyor yinede. Satmaya calisiyor ama satamiyor dahi.

Keske biraz daha arastirsaydin. Mercedes deyip gozu kapali almamak lazim. Mercedes'inde problemli modelleri olabiliyor.

Doğru düzgün atalım bari ML320 den bahsediyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ML serisinde araçların dış renginde solukluk oluyor . Eğer aracınızda yoksa öyle problem gayet güzelde bir araç .
  • Bence de güzel bir tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun aracınız...
  • Orijinalden alıntı: postal58

Slm ben de 2005 cls 350 almayi planliyorum motoru Ml320 nin motoru ile ayniymis.. Lpg ile ne kadar yakiyorsunuz ayrintili bir tuketim bilgidi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Aracı bugün servisten aldım bakımlı diye biliyordum ancak yağ ve su dışında pek bakımlarını yaptırmamış benden önceki sahibi. Valla çok gözüm korktu ancak aşağıda sıralayacağım uygun rakamlara hallettim.

Bugün ilk lpg'yi fullettiğim benzincide aynı pompadan tekrar aldım 104,00 TL tuttu 2,20 den. 256 km yol yapmışım.(0,406 TL ) istanbul şehir içinde inanamıyorum halen bu işte bir terslik var 0,50 yakar diye tahmin
    ediyordum ama bu kadar az olacağını kestiremiyordum.

Serviste yaptırdığım işlemler.

2 Adet motor kulağı 150,00 TL

1 Adet Şaft Askısı 250,00 TL

2 Adet Arka Dısk 190,00 TL

1 Adet El Fren Balata 95,00 TL

1 Takım Ön Balata 250,00 TL

1 Takım Arka Balata 190,00 TL

2 Adet Viraj Lastiği 140,00 TL

1 Helezon yayı (Çıkma) 185,00 TL

Şaft Torna 100,00 TL

Amortisör Torna 50,00 TL

Defransiyel katkısı 100,00 TL

İşçilik 300,00 TL

Toplam:2.000,00

İnanın daha önceki aracım Renault veya ford'da aynı sorunlar olsa nerdeyse aynı rakamlara çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşavir75 -- 6 Haziran 2012; 16:58:44 >

• Piyasa da pek görmeye alıştığımız suvlar dan değil.İnşallah kazasız belasız binmek nasip olur.Neden se mercedes'in binekleri tutluyo ama ml ve gl pek tutulmadı oldu olası.
  • Hayırlı olsun, tosun gibi ve beğendiğim bir araç.
  • Hayırlı olsun, gayet güzel mercedesin 2001 i bir çok aracın sıfırından daha sağlamdır en azından adı var mercedes.
  • Hayirli olsun. Resimleri yeniden yuklerseniz sevinirim, bende gorunmuyorlar. Aracinizin LPG deposu kac litre ve tam olarak full deposyla nekadar kilometre gidebilirsiniz karisik (sehir disi 60% + 40 % sehir ici) ?
  • keşke aveo alsaydın!

şaka şaka

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız binersin inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

Hayirli olsun. Resimleri yeniden yuklerseniz sevinirim, bende gorunmuyorlar. Aracinizin LPG deposu kac litre ve tam olarak full deposyla nekadar kilometre gidebilirsiniz karisik (sehir disi 60% + 40 % sehir ici) ?

Fotoğraf yüklememiştim zaten.

55 lt lpg simit deposu var.Uzun yolda ne yakar tam bilmiyorum ama Bugünki değerlerle 300 km şehiriçi Olur. Şehir dışı hafta sonu ölçeceğim inşallah.
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg ile uyumu nasil aracin arkadasim? 40 kurus fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Lpg ile uyumu nasil aracin arkadasim? 40 kurus fena degil

Kaliteli bir lpg'sistemi ile sorun olacağını sanmıyorum.Benzinde lpg'den daha iyi gibi hissediyorum ben ancak lpg'nin bakımları yapılmamış ve birazda kısılmış gibi sanki.sabahları lpg'den benzine ne zaman geçiyor anlamıyorsunuz.Normal benzinli araçtan pek bir farkı yok kullanım açısından.Dediğim gibi sadece benzinde biraz daha seri gibi belkide ben öyle hissediyorum.

Benzinde uzun süre kullanmadım. Eğer alırsanız lpg'kiti önemli bence. Dikkat etmek lazım veya lpg'siz alıp kaliteli bir lpg'sistemi takmak lazım.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Kolay gelsin
  • Hayırlı olsun insanların hep akıllarında olan ama almaya cesaret edemedikleri bir aracı almışsınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.