Şimdi Ara

MK Jogo hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımın kayıtlı olduğu E-mailime MKjogo kullandığım tespit edildi diye bir uyarı mesajı gelmiş, bu uyarının üzerine PC de MKJogo'ya ait her şeyi sildim başlat menüsünde ara'ya Mk yazınca bile çıkmıyor ama bir sorum olacak. Bu program oyun dosyalarıma enjekte olmuş ve hâlen kullanıyor gibi gözükebilme olasılığı var mı? Kullanmadığım halde dosyalarda bulunuyorsa nasıl temizleyebilirim

Edit: Riot'a attığım ticket sonucu gelen yanıt şöyle:

YOSEMİTOSAM Dün saat 09:35
    Merhaba,

Gönderilen epostada da açıkladığımız üzere; yapılan kapsamlı bir araştırma sonucu hesabında Kullanım Şartları’nı ihlal eden MKLoL/MKJogo üçüncü parti yazılımının kullandığı tespit edilmiştir. Bu uygulama sohbet ve orman sayaçlarını içeren ve senin adına otomatik eylemlerde bulunmaktadır.

Tarafına gönderilen eposta, bu konuda yapılan uyarı niteliğindedir. Bu programı kullanmaya devam etmen durumda, hesabın askıya alınacak ve devamında hesabın kalıcı olarak askıya alınabilecek. Bu tutumumuzun nedeninin League Of Legends’ın adil rekabet ortamını korumak adına olduğunu da bilmeni isteriz.

Lütfen bu konu hakkındaki duruşumuzu açıklayan konuyu incelemeyi ihmal etme:
    http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/genel-tartisma/ft3vJtk4-hatarlatma-aaanca-parti-yazalamlar

Kullanım Şartları’nı ve ilgili maddeyi buradan bulabilirsin:
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/page/kullanim-%C5%9Fartlari-s%C3%B6zle%C5%9Fmesi-tou

J. “Modlar”, “hackler”, “hileler”, “scriptler”, “botlar”, “hile dosyaları” ve veya otomasyon programları dahil, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, Yazılımla herhangi bir şekilde etkileşime giren yetkisiz üçüncü taraf programlarının veya Yazılım ve Riot Games arasındaki herhangi bir iletişimi engelleyen, taklit eden veya yönünü değiştiren veya Oyun hakkındaki bilgileri kaydetmek için Oyun tarafından kullanılan bellek alanlarını okuyarak Oyun hakkında bilgi toplayan üçüncü taraf programlarının kullanımı.

Farklı konularda da desteğe ihtiyacın olursa, lütfen yeni bir talep göndermekten çekinme.

Görüşmek dileğiyle.

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek

Aslında pek anlayamadım kopyala yapıştır mesaj mı, yoksa J. ile başlayan yerde sorduğum sorunun cevabını mı aldım emin olamadım, bir de siz bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wh1terose -- 21 Ekim 2015; 21:41:43 >

• Böyle bir korkun varsa ( ki bence olmalı haklısın ) en temiz yolu formattan geçer. Eğer program system32 nin içine kalıcı olarak dosya atmışsa bir şekilde tekrar tespit edilebilir. Bence sen konuyla ilgili yaptığın işlemleri anlatan bir şekilde geri ticket at. Bunun ss'ini al. Cevap olarak da yapılan işlemler yeterlidir şeklinde bir cevap alırsan, sonra bu sebepten olur da ban yersen kanıt olarak gösterebilirsin. Ben olsam öyle yapardım yani. Gerçi iş yerinde girdiğim her toplantının kanıt olsun diye ses kaydını alan bir adamım ama sen bilirsin yani
  • Format işi çözer bence.
  • Formata gerek yok bence arkadaşın dediği gibi ticket al bu kadar yeter derlerse banlansan da haklı çıkmış olursun fakat format at diyeceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Böyle bir korkun varsa ( ki bence olmalı haklısın ) en temiz yolu formattan geçer. Eğer program system32 nin içine kalıcı olarak dosya atmışsa bir şekilde tekrar tespit edilebilir. Bence sen konuyla ilgili yaptığın işlemleri anlatan bir şekilde geri ticket at. Bunun ss'ini al. Cevap olarak da yapılan işlemler yeterlidir şeklinde bir cevap alırsan, sonra bu sebepten olur da ban yersen kanıt olarak gösterebilirsin. Ben olsam öyle yapardım yani. Gerçi iş yerinde girdiğim her toplantının kanıt olsun diye ses kaydını alan bir adamım ama sen bilirsin yani

Verdiğin yanıtı okumadan önce söylediğin taktiklerin aynısını yaptım, ama Diamond 5 hesap ve sezon 3'den beri kullanıyorum ve banlanırsa cidden oyunu bırakabilirim. Yani umarım banlanmaz, ticket attım bekliyorum bakalım ne olacak.

• Aynısı benim arkadaşın babanesinede olmuş ban yemiş sen yemezsin inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Aynısı benim arkadaşın babanesinede olmuş ban yemiş sen yemezsin inş

inş zamqi .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MG HS Forum
    2 yıl önce açıldı
    Bölüm hk.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKUMA

Mk jogo kullandığınız anlaşıldı!

Bu mesajı 10 yere kopyalamazsan sen de banlanabilirsin.

Okumayın demiştim şimdi yapmak zorundasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Böyle bir korkun varsa ( ki bence olmalı haklısın ) en temiz yolu formattan geçer. Eğer program system32 nin içine kalıcı olarak dosya atmışsa bir şekilde tekrar tespit edilebilir. Bence sen konuyla ilgili yaptığın işlemleri anlatan bir şekilde geri ticket at. Bunun ss'ini al. Cevap olarak da yapılan işlemler yeterlidir şeklinde bir cevap alırsan, sonra bu sebepten olur da ban yersen kanıt olarak gösterebilirsin. Ben olsam öyle yapardım yani. Gerçi iş yerinde girdiğim her toplantının kanıt olsun diye ses kaydını alan bir adamım ama sen bilirsin yani

Öyle bir şey olamaz, oyun logları anlık tutulur ve sunucuya gönderilir. Loglarda en basitinden arka planda çalışan uygulamaların listesi olur. Bilgisayardan silinmişse, arkaplanda çalışma gibi bir olasılığı olamaz.

• Arkadaşım da mkjogo kullanmadığı halde bugün böyle bir mail almış. Şimdi bu konuyu görünce benim de aklımda soru işareti oluştu. Dediğin gibi yükleyip kullanmadan silsen bile geride bir iz falan bırakıyor olabilir
  • banada gelmis

• Bu uyarı nasıl geliyor ki cliente bildirim mi geliyor ?

• format

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.