Şimdi Ara

Miyop olmak kötü.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
10
Favori
13.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-3,5 falan , gözlüksüz gözlüğü bile göremiyorum
  • ya benımde 3.5 -4 gozlugum var ama gozlugu cıkarınca pek fark etmio yanı uzaktakı kucuk yazılar harıc herseyı ayırtedeblyorum. acaba mıyop deılmıyım?
  • Çok sorun olmuyor.Genel şeyleri görebiliyorum.Sadece yazıları ve uzaktaki insanların yüzlerini seçemiyorum.Ayrıca insanları photoshoplu gibi görüyorum.Pürüzsüz yüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

1.5 1.0 gozlugum kirldi yenisi yapilana kadar zulum gibi geldi 2 gun

2 günmü yarım saatte olması gerekirdi
  • 2 gözümde -5.50 lens kullanıyorum 7-24. Tavsiye ederim çok rahat gözlükten çok çok daha rahat
  • Bu söylediklerime doktor dışında pek inanan yok... Gözlerim 6.25 ve daha 14 yaşındayım... Nedeni: bilinçsizlik ve küçüklükten gelen gözlük takma isteği...
  • 1.50 miyopum derste ve araç kullanırken takıyorum gözlüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Lens takın gözlüklerden kurtulun.Onunla uyuyun,yüzün,banyo yapın.Ayda bir çıkarıp atın.

Not : ( 2.00 miyopum)

bende lens kullanıyorum ama abartma o kadar da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtican35
    1.25 ve 1.50 arabada tv izlerken takıyorum ama takmadığımda kimseyide seçemiyorum

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

Aranızda varmı -1.50 miyop olup gözlüksüz gezen

vize final harici kullanmıyorum kopya çekerken rahat oluyor. 6-7metre uzaklıkda babam olsa tanıyamıyorum resmen hayat kalitemin ..... koyuldu
  • yazdığımı göremiyorum ben
  • Benimde 3.75 sol - 3.50 sağ miyop. Gerçekten de çok farkediyor gözlük takmayınca.
  • 1.50 sol 1.75 sağ taraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

Aranızda varmı -1.50 miyop olup gözlüksüz gezen

1.75 2 side sınav saati hariç hiç takmadım 4-5 yıldır lens var ama tak çıkar uyutmuyor en rahatı yarım görmek :D
  • 1.5 ve son 9 aydır takıyorum. Gözlükle tabi ki çok daha iyi oluyor ama gözlük takmaktan nefret ediyorum. Lazer ameliyat olmayı da hiç düşünmüyorum internette okuduklarımdan sonra. Lens-gözlük karışık gidecek sanırım.
  • Gözler 3 olunca mecbur takmak zorunda kaldım

1.5-2 iken takmıyordum takmayınca gözüksüz dolaşmak çok kötü olmuyor ama o gözlüğe 1 kere alışınca sıkıyorsa takma. 3 olan gözlüğe alışmadan önce gözlüksüz dolaşıyordum aynı gözle ama şu anda imkansız.
  • iki gözümde 3 derece miyop gözlüğü bi tek yatarken çıkarıyorum :)
  • 2 derece miyop var en kısa zamanda gözlük almam lazım,daha önce gözlük takmadığımdan çabuk sıkılırım diye de korkmuyor değilim.
  • yorumları okuyarak ibret aldım.

0 a 0.25

Sınıftan bi arkadaşımın 1.75 di önündeki tahtayı okuyamıyordu yazık ya acıdım.

Miyop olmak manzara seyredememek,uzaktan gelen hatunları kesememek,havuza girememek,tatilin zehir olması, halısaha ve benzeri sporlarda cok fazla zorlanmak vs vs .

Çok kötü birşeymiş .
  • lens kullanıyorum....Ama artık gına geldi...Bende sevmiyorum gözlük takmayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.