Şimdi Ara

Mix Yaptım Lütfen Dinlermisiniz Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://soundcloud.com/ferad131/first-commercial-mix?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

İyi akşamlar arkadaşlar bu işe yeni yeni atılıyorum ve ilk miximi yaptım olumlu olumsuz tüm yorum ve tespitlerinizi esirgemezseniz sevinirim teşekkürler

• geçişlerini çok belli etmişsin..geçiş yaparken 4 vuruşluk tempoyu say ona göre bass kill et...4 vuruşluk temponun 2. 3. vurusunda diğer şarkı girilmez..

11. dakikanın sonundaki geçişin güzel olacakken biraz erken kesmişsin..önceki parçayı uzun süre diğer şarkının introsu bitene kadar tekrar ettirebilirdin mesela..yani geçişlerin çok hızlı olmuş..
    keza 15. dakikanın sonlarindaki geçiş az önce dediğim gibi uzun tutarak iyi yapmışsın ama akabinde gelen parça bir öncekini tamamlar nitelikte olmadığından yersiz bir kısmaya girmek zorunda kalmışsın..
    19. dakikadan sonra gelen de yine bir üstte yazdığım gibi güzel ama birbiri ile alakasız iki parça arka arkaya gelince sıkıntı yaratmış

onun dışında bi setin mixing aşaması kusursuz olsada beğenilir olması için playlistin ve tercih sırası güzel olması lazım..(bu senin seçimin bişey diyemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 25 Aralık 2013; 20:27:17 >
  • Zaten o şekilde geçiyorum hocam ama kaçırdığımda oldu biraz.Aslında commercial dan kastım piyasa müzikleri olmasıydı.Playlisti beğenmediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Zaten o şekilde geçiyorum hocam ama kaçırdığımda oldu biraz.Aslında commercial dan kastım piyasa müzikleri olmasıydı.Playlisti beğenmediniz mi ?

eklemeler yaptım..biraz erken yazmışım yok beğendim yeterli bence
  • Güzel olmuş dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cookie Monsta:Teşekkür ederim dostum beğenmene sevindim :)
    Uzil:Yorum için sağol hocam siz söyleyince dinledim harbidende bozmuşum güzelim mix i :) yalnız şöyle birşey var evde küçük hoparlör bulunduğu için alete takamıyorum o yüzden diğer şarkıyı dinleyemeden geçmek zorunda kalıyorum.Önceden pratiğini de yapıyorum tabi ama tam olmuyor.İlk işim sağlam bir hoparlör almak
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorum arkadaslar Dj apoya rakip cikacak desteklerseniz(konu tutturma cabalari)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.