bende şu anda acid ve fr loop var ben alt yapı yapmak için bi program arıyorum program basit olmasın bildiğiniz bi program varsa yardımvı olurmusunuz???
sen şarkıcımısın... napacan alt yapıyı adamlar yapmış aç dinle...
MAgix music maker var istersen onu al,yeni basliyanlar icin bire bire. Aslinda Fruitloops la güzel beatler yapabilirsin,sadece sana ACAPELLA lazim. Yani sadece SES,beat felan yok.onlarin üzerine de beat koyarsan. Cok güzel remixler cikar.
Ve BMP diye bir programm vardi,Cok güzel birsey idi. Dj programmi,iki tane sarki kendi hizlarina yani bmp leri ayarliyabiliyorsun.
Ama dedigim gibi git biyerde MAGIX music maker bul
virtual dj yi dene hoş özelliklere ve efektlere sahip
Arturia Storm Studio yu öneririm.
dediklerini duydum onlları deniyecem ama Arturia Storm Studio daha güzel bence bide yns_yunus yani abim olur kendisi hayır ben şarkıcı değilim rapçiyim
yozi kardeş frloops da çok basit oluyo denedim eğer MAGIX music maker dediğin kadar güzelse onuda denerim saolun
flstudio ve sound forge 7.0 ikilisi cok iyi zaten genelde sound forge 7.0 yi bütün studyolarda kullanıyorlar
flstudio ve sound forge 7.0 ikilisi cok iyi zaten genelde sound forge 7.0 yi bütün studyolarda kullanıyorlar
evet sound forge 7.0 çok güzel onuda kullanıyorum o alt yapı için değil o kesip yapıştırmak için ve süper bi program bana frloops gibi bi program lazım
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
dediklerini duydum onlları deniyecem ama Arturia Storm Studio daha güzel bence bide yns_yunus yani abim olur kendisi hayır ben şarkıcı değilim rapçiyim
yozi kardeş frloops da çok basit oluyo denedim eğer MAGIX music maker dediğin kadar güzelse onuda denerim saolun
fl studio(fruityloops) bu progamın analmam 1 yılımı aldı tama namaıyla kulanbildeiğine eminmdidn beat yapkam bedeb ek işi zaten
ayrıca Fl Studio 2003 yılının en iyi composer programı seçildi. ondan iyisi yok
quote:
Orjinalden alıntı: drony
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
fl studio(fruityloops) bu progamın analmam 1 yılımı aldı tama namaıyla kulanbildeiğine eminmdidn beat yapkam bedeb ek işi zaten
ayrıca Fl Studio 2003 yılının en iyi composer programı seçildi. ondan iyisi yok
ya onun en iyi composer programı seçildiğini biliyorum ama bence onda yapılan beatler çok basit olur onda yaparsın sade bişey sound forge da bi kaç sample eklersin anca öyle olur ki ben öyle yaptım fazla güzel olmuyo ama yine frloops güzel ben kötü demedim zaten onun gibi bi program arıyorum dedim
@Yozi çok sağol musix maker harika ayırca bulması zor değil kendi sitesi var ancak ben hiphop ver. indirdim test sürümü ama dubstep istiyorum ona benzer program bulursanız banda haber verirmisiniz bu arada magix ile yaptığım çalışma : https://www.youtube.com/watch?v=2SN1nbFlDf4 < destek pls :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme