Şimdi Ara

MİX WOW SERVERİ AÇILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet arkadaşlar Mix wow serveri acılmıştır adamlar bu sefer cok iyi gelmişler...

mix.gen.tr

Adamlar Program bile yazmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacha -- 26 Ocak 2006 14:51:23 >

• mix deyince ben de aynı serverda hem ally hem horde char açabileceğin bir orj. pvp server açılmış sandım
  • Mix Spy programımız bile var buyrun gelin herkezi bekliyoruz . Diğer yerlerdeki gibi 70 kişiden sonra lag olan bi server degil göreceksiniz
  • sitenin adını tam olarak verir misn birde kalabalık bir sever mı?? cewaplarınız icin simdiden tesekkurler
  • mix.gen.tr yazıyorum görüntülenemiyordiowww.mix.gen.tr yazıyorum gene aynı seyi soylüyor nasıl acc alacğım yardım edersniz sevinirim
  • www.mix.gen.tr görüntülenmesi gerek senelerdir açık os tei
    Ben nasıl account alacagınızı anlatayım .

Bu link sizi direk olarak sunucuya baglanma ve account alımı konusunda yardım edecektir
    Accountunuz hemen açılır

Mix Wow sunucusu account alım

Bu arada sunucuyu açalı 2 gün oldu diğer oyuncu arkadaşlar gelmeye başladı sadece dün 20 tane "yeni" account açıldı
    ve bunlar devamlı artmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roe -- 27 Ocak 2006 13:57:39 >
  • Hayırlı olsun umarım diğer free serverlara saygılı bir yaklaşım uygularsınız bazı siteler gibi olmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Hayırlı olsun umarım diğer free serverlara saygılı bir yaklaşım uygularsınız bazı siteler gibi olmazsınız.

Öncelikle şunu belirteyim ben mixte staff degilim şu an çok sevdigim ve çok emek verdigini bildigim bir abimin yönettigi biryer. Genel tavrı mix yönetminin diğer oyun portallarının forumlarında reklam yapmak veya onları karalamak olmadı olmazda

Ben mix yönetimi adına iyi dileklerinizi kabul ediyorum
  • hayırlı olsun ne diyelim :D
  • hayırlı olsun umarım öbürleri gibi karalayıcı bir yer olmaz
  • agalar bana yardım edermisiniz ben ankaradayım ve nerde wow u bulabilirim heee bu arada site tam olarak
    http://wow.mix.gen.tr
    NOT:ANKARADA OTURUP WOW OYNAYANLAR BANA NERDEN BELEŞ BULCAĞIMI SÖYLESİN
  • abi ben kayıt olamıyorum kimlik bilgileriniz doğrulanmadı diyor en az 5 kerede denedim
  • bu arada bune sacmalık ya tc kımlık no ıstemesı benım adıma kacak kradı kartı cıkartmıcaklarını nerden bıleyım bende anlamsız kaldırırsanız sevınırım uye olalım basıtt yapın hakkımda ne bılgı varsa adamlar ıstıyo anlamadım gıttı

• quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

bu arada bune sacmalık ya tc kımlık no ıstemesı benım adıma kacak kradı kartı cıkartmıcaklarını nerden bıleyım bende anlamsız kaldırırsanız sevınırım uye olalım basıtt yapın hakkımda ne bılgı varsa adamlar ıstıyo anlamadım gıttı

+1
  • kımlık numarası ıle kacak kredı kartı nasıl cıkartılıyor bızı aydınlatabılırmısınız acaba ?
  • bosver kardes ogrenmeyı ver cıkaran cıkarıyo bu kacak kradı kartlerını nasıl cıkarıyolar sanıyorsun zar atarakmı
  • playnetim var orasıda ad-soyad adres cep telefonu ev telefonu ehliyet fotokopisi adsl faturası babasının maaş bordrosunu falan istiyo
    sondakiler geyik ama genede ad-soyad adres cep tel falan istiyo napacaksa??
    -bide mix açılalı daha azcık zman oldu bööle üye alımını zor yaparlarsa, wt geri gelcek ve mix daha gelişemeden yokolcak cünkü mixin şu anki oyuncuları zaten wtnin kapalı olmasından dolayı oraya gecen wtciler... mix yönetimini bu account açımı konusunu düşünmeye davet ediyorm hatta direk bi sayfa üzerinden insanlar account alsa daha ii olur cünkü wt gelince eski wtciler zaten geri döncekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foks -- 5 Şubat 2006 18:42:06 >
  • Yada hep orada kalacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: foks

playnetim var orasıda ad-soyad adres cep telefonu ev telefonu ehliyet fotokopisi adsl faturası babasının maaş bordrosunu falan istiyo
    sondakiler geyik ama genede ad-soyad adres cep tel falan istiyo napacaksa??
    -bide mix açılalı daha azcık zman oldu bööle üye alımını zor yaparlarsa, wt geri gelcek ve mix daha gelişemeden yokolcak cünkü mixin şu anki oyuncuları zaten wtnin kapalı olmasından dolayı oraya gecen wtciler... mix yönetimini bu account açımı konusunu düşünmeye davet ediyorm hatta direk bi sayfa üzerinden insanlar account alsa daha ii olur cünkü wt gelince eski wtciler zaten geri döncekler

WT DE o sisteme geçiyor siz kafanızı yormayın.

• bu mix.gen.tr paralı değil miydi??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.