Şimdi Ara

MIUI V5 TANITIMI (HTC ve Samsung için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
2
Favori
17.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

s2 ye kurdum ama sıkıntılar var kurulum yapıyorum açıyorum sonra tekrar recoverye girip dil ve gapps flashlıyorum tamamlanıyorlar telefon açılıyor ama google playde yok dil ayarlarındada 3 dil den başka dil yok ve okunabilen tek dil ingilizce.miunin sitesine girdiğimde aşama aşama uzunca bir anlatım var translate ile onuda ne diyor ne yapıyor anlamak münkün değil.şimdi sağlık bir kullanım için ben ne yapabilirim.ayrıca root yetkisi isteyen programlara root yetkisi vermiyor ama siyah kernel kullanılmış..

Hocam gapps ve dil dosyasını doğru indirdiginize emin misiniz? Onlarda sorun vardır sanırım, birde attığım listede yok onun altında ayrı bir yer var galaxy s2 için. (bknz. Dil dosyası linki)
    İlk kurulumda dil çıkmıyor zaten ingilizce olarak kurun, sonra kapatın, tekrar açıp dili flashlayin, telefonu açın, language kısmından türkçeyi ayarlayın. Ve türkçe kullanın.
    Hepsini baştan yapmanızda fayda var hocam basit bir işlem zaten.
    Gapps 11.mblik dosyasını da flashlamamis olabilirsiniz hocam o yüzden yoktur market.
    Deneyin olmazsa tekrar bakarız hocam, kolay gelsin

Alıntıları Göster

Hocam gapps ve dil dosyasını doğru indirdiginize emin misiniz? Onlarda sorun vardır sanırım, birde attığım listede yok onun altında ayrı bir yer var galaxy s2 için. (bknz. Dil dosyası linki)
    İlk kurulumda dil çıkmıyor zaten ingilizce olarak kurun, sonra kapatın, tekrar açıp dili flashlayin, telefonu açın, language kısmından türkçeyi ayarlayın. Ve türkçe kullanın.
    Hepsini baştan yapmanızda fayda var hocam basit bir işlem zaten.
    Gapps 11.mblik dosyasını da flashlamamis olabilirsiniz hocam o yüzden yoktur market.
    Deneyin olmazsa tekrar bakarız hocam, kolay gelsin

hocam marketi farklı bir yazılımla hallettim dil dosyasını doğru indirdiğime eminim ama tekrardan indirip deniyeyim şu an marketli ama ingilizce kuruyorum sizdem yanıt beklerken herşeyi baştan yaptım zaten dediğim gibi sadece dil kaldı onuda şimdi tekrarlıyacam

• @muratcan83
    root olayını hallettim yine aynı şekilde sizden yanıt beklerken. sadece dil kaldı birazdan onuda deniyecem oda hallolursa sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 15 Mayıs 2013; 16:57:03 >

@muratcan83
    root olayını hallettim yine aynı şekilde sizden yanıt beklerken. sadece dil kaldı birazdan onuda deniyecem oda hallolursa sıkıntı yok :)

Hocam konunun orda indirme linkini altında dil dosyası diyor ya, o linke girin.
    Yani suna.http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v5-multi-lang-3-5-10.20370/

Listenin altında bir kısım var,."Samsung Galaxy S2 GT-i9100
    - We split langpack for SGS2 because of small /system partition to two files with different languages included"
    diye başlıyor, ordan 2.linkte Tr var onu indirin hocam, sanırım care olur.
    Ben HTC kullanıyorum o yüzden de bu kadar yardimci olabiliyorum hocam kusura bakmayın

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

quote:

Orijinalden alıntı: taka61

Menüsü yok. Güç tasarrufu modu yok. Tarayıcısı pek stabil değil. Bakalım günlük kullanımda nasıl

-Menüsünun olmaması bir eksi değil, ios ile android arası kendimce beğendiğim hoş bir tasarımı var.
    -güç tasarruf modu hiç kullanmadım ben, sanırım samsung kullanicisisiniz rootlu Cihazınız, Ghz i elle değiştirerek istediğinizi yapabilirsiniz.
    -hocam tarayıcısı gerçekten çok stabil ya. Tek çekirdekli htcimde bile canavar çalışıyor.
    Ayrıca zaten güzel kısımları bunlar değil ki, tasarım hocam. Temalara gelin, karışım a tıklayın, masaüstü diye birşey var altta.
    Ondan bir tane indirin o mesela çok güzel.

Tamam hocam deniyorum. Peki ben bunu jb üstüne kurdum şimdi jb açılmıyor ne yapmak lazım

• quote:

quote:

quote:

Menüsü yok. Güç tasarrufu modu yok. Tarayıcısı pek stabil değil. Bakalım günlük kullanımda nasıl

-Menüsünun olmaması bir eksi değil, ios ile android arası kendimce beğendiğim hoş bir tasarımı var.
    -güç tasarruf modu hiç kullanmadım ben, sanırım samsung kullanicisisiniz rootlu Cihazınız, Ghz i elle değiştirerek istediğinizi yapabilirsiniz.
    -hocam tarayıcısı gerçekten çok stabil ya. Tek çekirdekli htcimde bile canavar çalışıyor.
    Ayrıca zaten güzel kısımları bunlar değil ki, tasarım hocam. Temalara gelin, karışım a tıklayın, masaüstü diye birşey var altta.
    Ondan bir tane indirin o mesela çok güzel.

Tamam hocam deniyorum. Peki ben bunu jb üstüne kurdum şimdi jb açılmıyor ne yapmak lazım

Hocam jellybean üzerine kurmayacaksin, normal olarak tüm herseyi Wipe la sd kart hariç, sonra, rom linkini attım ya, onu indir, onu kur direk açılıyor zaten.
    Yorumlara bak hocam galaxy note için kurulumun videosunu atmistim ona bakabilirsin aklında soru kalmaması adına.

• miui v4 ün üstüne ne getirisi var? masaüstü temaları dışında?
  • Adamlar çok iyi rom yapıyor ya. Ama hafif ios andırdığı için menü dizaynını çok sevmiyordum ben. DHD için XDA 'da var konusu bir iki sorun gözüküyor o yüzden kurmadım ama deneyeceğim bakalım merak ettim videoları izleyince Daha da dün yeni rom attım ya CM 4,2,2 uçuyor adeta. utansın HTC ics güncellemesi bile veremedi 4,2,2 kullanıyoruz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998428

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Adamlar çok iyi rom yapıyor ya. Ama hafif ios andırdığı için menü dizaynını çok sevmiyordum ben. DHD için XDA 'da var konusu bir iki sorun gözüküyor o yüzden kurmadım ama deneyeceğim bakalım merak ettim videoları izleyince Daha da dün yeni rom attım ya CM 4,2,2 uçuyor adeta. utansın HTC ics güncellemesi bile veremedi 4,2,2 kullanıyoruz

Evet de hocam cyanogenmod veya stock android sevmedim bir türlü ya, performans olarak harika ama görsellik yok ya birde bende sense 4+ kullanıyordum ve değişiklik ararken denk geldim dev hoşuma gitti.
    Ya mesela not simgesinin üstüne, girmeden basıp parmağı aşağı çekince ufak sayfa açılıyor hemen not almak için,
    Yada telefonla konuşurken not alabiliuorsun,
    Yada konuşmayı kaydedebiliuorsun, cok hosuma gitti açıkçası tavsiye ederim dostum dene bit

• quote:

quote:

@muratcan83

Hocam konunun orda indirme linkini altında dil dosyası diyor ya, o linke girin.
    Yani suna.http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v5-multi-lang-3-5-10.20370/

Listenin altında bir kısım var,."Samsung Galaxy S2 GT-i9100
    - We split langpack for SGS2 because of small /system partition to two files with different languages included"
    diye başlıyor, ordan 2.linkte Tr var onu indirin hocam, sanırım care olur.
    Ben HTC kullanıyorum o yüzden de bu kadar yardimci olabiliyorum hocam kusura bakmayın

Kolay gelsin

kurulumu ne kadar denesemde yapsamda bende kurduktan sonra dil paketini kabul etmedigi icin eski roma dondum.s2 kullanıyorum dil paketi yukluyir guya ama restart edince birkac uygulama silinmis oluyor ve hicbir yeni dil seçeneğide yok.bu sorunu yasayip cozum üretebilen olursa paylassin :-)

• s2 dun kurdum temiz jurulum yaptim tum wipe lari yaptim romu kurdum ingilizce olarak 10 saate yakin ing kullandim isin asli hafif kasma yapti ama asil sorun linkleri vrrilrn dil paketlerini yuklesemde hic bir sekildr tel tr olmadi language bolumunde 3 dilden baska dil yok bende eski iullandigim roma gectim

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

s2 dun kurdum temiz jurulum yaptim tum wipe lari yaptim romu kurdum ingilizce olarak 10 saate yakin ing kullandim isin asli hafif kasma yapti ama asil sorun linkleri vrrilrn dil paketlerini yuklesemde hic bir sekildr tel tr olmadi language bolumunde 3 dilden baska dil yok bende eski iullandigim roma gectim

ayni problemi yasamisiz.henuz zaman ayirip deneyemedim.bizimkilerde farklo kurulum yapiyor sanirim orjinal rom kurar gibisinden.chrome ile girip miui sitesinde kurulum asamalarina bakabilirsiniz ceviri yaptirip
    @ daha denemedim ama cozumu buldum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 16 Mayıs 2013; 3:35:45 >

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Adamlar çok iyi rom yapıyor ya. Ama hafif ios andırdığı için menü dizaynını çok sevmiyordum ben. DHD için XDA 'da var konusu bir iki sorun gözüküyor o yüzden kurmadım ama deneyeceğim bakalım merak ettim videoları izleyince Daha da dün yeni rom attım ya CM 4,2,2 uçuyor adeta. utansın HTC ics güncellemesi bile veremedi 4,2,2 kullanıyoruz

Evet de hocam cyanogenmod veya stock android sevmedim bir türlü ya, performans olarak harika ama görsellik yok ya birde bende sense 4+ kullanıyordum ve değişiklik ararken denk geldim dev hoşuma gitti.
    Ya mesela not simgesinin üstüne, girmeden basıp parmağı aşağı çekince ufak sayfa açılıyor hemen not almak için,
    Yada telefonla konuşurken not alabiliuorsun,
    Yada konuşmayı kaydedebiliuorsun, cok hosuma gitti açıkçası tavsiye ederim dostum dene bit

Romu kurdum hocam ama videodaki gibi üstten çekince o ekran gelmedi bende V5 halbuki ama telefona göre değşiyor sanırım. Bir yerde yazıyordur kesin ama görmedim herhalde :) Desire HD

Birde dil konusunda hala çok eksik. Keşke çince falan bilsek klavyesi çok güzel ama tam anlamıyla ingilizce bile hakim değil. 100mb dil paketi yüklüyoruz ama çoğu bildirim ve uyarı üstelik klavye full turkçe olmuyor.

Roma mükemmel ama dhd için beta diyor hala ondan mıdır yoksa hepsinde mi böyle anlamadım dil sorunu var bizde :S

Ne mutlu Türküm Diyene

• Hocam o üstten inen için :d-h.st/DMH
    Bu temayi indirin.
    Hafıza kartına atın, sonra Temalara girin,menu tuşuna basınca import from sd card falan diyor ona tıklayın, attığınız yeri bulun ve temayi sizin için aktarsin,
    Biraz bekleyin, isterseniz tüm temayi ondan yapın ama ben sadexe üstten kaydirilani istiyorum diyorsan,
    -temaların üstteki seçeneklerden mix(karışım) a tıklayın, masaüstü yazıyor en alttan 1 2 üstte, ona tıklayın, sonra bu yeni indirdiğiniz temaya tıklayın, hayırlı olsun mispace

Hocam ben zaten swiftkey kullanıyorum tüm rom larda o yüzden klavye fark etmiyor bana (swiftkey i tavsiye ederim hocam) ,
    Benim telefon incredible s ve dil sorunu söyle var, birkaç yerde ingilizce onun dışında rahatsız etmiyor beni hocam.
    Umarım beğenmişsinizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 16 Mayıs 2013; 12:01:36 >

• arkadaşlar bende s2 ye bu romu kurdum türkçe dil paketi ve market paketinide yükledim hepsi tamam rom çok güzel telefondan sıkılmıştım xiaomi m2 alacaktım şimdi benim s2 değişik bir teloldu. biraz böyle takılırım ancak pil sorunu var telefonu kapatıp açtıktan sonra %52 den %22 ye düştü bakalım şimdi tekrar dolduruyorum 1 - 2 denemeden sonra tekrar durumu bildiririm emeği geçenlere teşekkürler

Hocam o üstten inen için :d-h.st/DMH
    Bu temayi indirin.
    Hafıza kartına atın, sonra Temalara girin,menu tuşuna basınca import from sd card falan diyor ona tıklayın, attığınız yeri bulun ve temayi sizin için aktarsin,
    Biraz bekleyin, isterseniz tüm temayi ondan yapın ama ben sadexe üstten kaydirilani istiyorum diyorsan,
    -temaların üstteki seçeneklerden mix(karışım) a tıklayın, masaüstü yazıyor en alttan 1 2 üstte, ona tıklayın, sonra bu yeni indirdiğiniz temaya tıklayın, hayırlı olsun mispace

Hocam ben zaten swiftkey kullanıyorum tüm rom larda o yüzden klavye fark etmiyor bana (swiftkey i tavsiye ederim hocam) ,
    Benim telefon incredible s ve dil sorunu söyle var, birkaç yerde ingilizce onun dışında rahatsız etmiyor beni hocam.
    Umarım beğenmişsinizdir

Klavyesi çok güzeldi ya aslında full tr olsa keşke Başka klavye kurmakta aklıma gelmedi nedense halbuki apksı vardı sd kartta .

Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: nebioglu

arkadaşlar bende s2 ye bu romu kurdum türkçe dil paketi ve market paketinide yükledim hepsi tamam rom çok güzel telefondan sıkılmıştım xiaomi m2 alacaktım şimdi benim s2 değişik bir teloldu. biraz böyle takılırım ancak pil sorunu var telefonu kapatıp açtıktan sonra %52 den %22 ye düştü bakalım şimdi tekrar dolduruyorum 1 - 2 denemeden sonra tekrar durumu bildiririm emeği geçenlere teşekkürler

Ne demek hocam, bende sizin gibi sikilmistim ama sorun telefonda değil yazılımdaymış
    Temalarla oynayın, kilit ekranları değiştirip durun çok keyifli hele ki samsung arayüzünden sonra
    Edit: hocam batarya kalibre etmeniz gerekebilir. O sebepten olabilir yani google a yazın android batarya kalibrasyonu diye basit bir işlem zaten. Umarım çözer durumu, sorularınız olursa belldrom
    @Yazılımcı Online aynen hocam swiftkey iyidir
    Buarada mispace i yaptınız mı?
    Nasıl oldu?
    Birde rom hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 16 Mayıs 2013; 17:44:09 >

• rom çok hoş dediğiniz gibi samsungun arayüzünden sonra müthiş oldu çok fazla rom işleriyle uğraşmam ama bakalım inş sorun yaşayıp değiştirmem romu.

Orijinalden alıntı: nebioglu

rom çok hoş dediğiniz gibi samsungun arayüzünden sonra müthiş oldu çok fazla rom işleriyle uğraşmam ama bakalım inş sorun yaşayıp değiştirmem romu.

Sanmıyorum hocam, dil paketini halledebildiyseniz üstte bir arkadaş yapamamisti ona yardım edebilirseniz harika olur.
    Bir sorun olursa yazarsaniz buluruz hocam yolunu, ama arayüzü gerçekten çok güzel

One S'te sıkıntısız çalışıyor şimdilik. Rom Sense tabanlı o yüzden kamera, klavye filan Sense'tekinden.

Yalnız ekranın alt kısmında koyu renk şeffaf bir şerit var sanki, ayarlar kısmında görülüyor özellikle. Bunu nasıl yok edebiliriz?

Ekleme: Stock settings kısmına girilmiyor, kapanmaya zorluyor. Ne var ki burada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 16 Mayıs 2013; 21:14:37 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.