Şimdi Ara

MIUI stock roma dönmek. yardım lütfen... Mİ3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba elimdeki xiaomi mi3 var android sürümü 4.4.4
    ben bu telefona bu link teki rom lardan birini yüklemek istiyorum. http://en.miui.com/download-101.html
    benim anlamadığım romlardan birisi kararlı rom diğeri gelişltirici rom
    bunların arasındaki fark nedir... hangisini yüklemem gerekiyor.
    ayrıca telefonumun modeli antutuda mi3w olarak gözüküyor hindistan sürümü sanırım yukarıdaki ülkelerden hindistanımı seçmem gerekiyor. türkçe dil desteği vardır sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralciplak1905 -- 20 Şubat 2015; 16:57:30 >

• şu an orjinal romlarda türkçe dil yok, ama xiaomi.eu da ve miuiturkiye.net de çin romuna tüm dilleri ekleyip ve çince uygulamaları silip temiz rom paylaşılıyor her hafta,
    bu her hafta çıkanlar developer romlar ve her hafta ufak tefek düzeltmeler ve yeni özellikler ile çıkar. stable olanlar düzgün çalışacağı garanti edilen romlar, ikisini de deneyebilirsin.

resmi forum, ingilizce ve tüm kaynakları oradan bulabilirsin. en.miui.com/forum

xiaomi.eu/community ve miuiturkiye.net ise çok dilli rom ve türkçe kaynak bulabileceğin yerler, ayrıca bu forumda mi3 ile ilgili bir ana konu da var diye biliyorum
  • merhaba asagıdakı lınkten "Xiaomi MI3/Mi4 WCDMA"
    karsılıgınıdakı ındırme lınklerınden turkce enson developer surumunu ındırebılırsınız.
    bu surum her c.tesı update almaktadır.
    http://xiaomi.eu/community/threads/5-2-13.27128/

stock surum tavsıye etmem . tabıı sız bılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton77 -- 20 Şubat 2015; 22:40:51 >
  • türkçe geliştirici sürümlerin multi romlarında var xiaomi.eu dan indir cwm ile flaşla veya güncelleyiciden güncelleme dosyası yükle de yükle :)
  • Hepinize çok teşekkürler telefonu yeni aldım henüz 3 günlük 1 senelik windows phone dan sonra alışmaya çalışıyorum. Bugün öğleden sonra kurcalayıp yüklerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi3w demek wcdma yani 3g sürümü demek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.