Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor

Bazı arkadaşlarım colt'un elimde patlayacağı söylüyor...acaba alırsam satamama gibi bir durum sözkonusu mu?

ao arkadaşların avrupa malı olmayan her arabaya aynı şeyi söylerler herhalde.

diğer taraftan 1.3 motordan 95 hp çıkarıp 100 km de 7,5 litre tüketen arabayı(colt) kötülerler.

elbette bir clio-albea kadar seri satılmaz.

ama nasıl sen şimdi bir colt arıyorsan muhakkak sen satmaya niyetlendiğinde senin gibi başka birileride olacaktır colt arayan.

hem ayrıca arabamı övmek için söylemiyorum ama

bir colt sahibi coltunu ya mersedes A serisi ile yada yeni colt la değiştirir. bu segmentte diğer hiç bir araç ( belki jazz müstesna olabilir) colt kadar özelllikli değil. jazz da colt kadar kuvvetli değil. ayrıca mersedes A serisi hariç bu segmentte hiç bir araç mersedes parçaları kullnmıyor. bir tek coltta mersedes parçaları var.

hayırlı günler.

• bu gaz pedalı takozu bendede var

beto16dan
    carisma ön kapıya 13 veya 16cm hoparlor takabilirsin
    arka kapıda yok sanırım pandizotun sag ve sol köselerinde var hoparlorler orayada yine 16 cm takabilirsin

cevremuh
    80bin bakımında sadece balatalar değil triger seti,bilimum kayışlar,gergi rulman vs yani ne varsa değişir
    adı üstünde ağır bakımdır
    ben yarın giriyorum fiyat 700ytl
    bence bir sor dediklerim falan değişmiş mi yoksa servis yolu gözüktü sana
    özellikle triger ile şaka olmaz
  • Buraqovic
    dediklerin yapılmış şükür. onları sormuştum zaten.

Ama arkadaşalr inanın hala 5. vitese geçiremiyorum arabayı. bı yeri var her zaman geçiremiyorum. sendede olmusmuydu boyle bı sorun alısana kadar buraqovıc neyse bide şeyi soracaktım yetkili servisdemi 700 dışarıdamı

kendinize iyi bakın mitsubishici arkadaslar
  • Arabama aşığım nerdeyse ben. Bi ara kız arkadasım bile terk edecek beni. Ona hep şunu söylerim beni birtek bu araba yarı yolda bırakmaz ..

Arkadaşlar benim araba bugun itibari ile 26.000 de arabamda çıt yok masallah. Ön direklerdeki cızırtıya sonunda kendi yöntemimle hallettim. Hemen söyleyim. Bir paket box sigara kutusunu alıyoruz yüz kısımlarını kesiyoruz onlara 3 katlayıp Kenarlara sıkıştırıyoruz ve ses falan kesiliyo. İstediğin bozuk yola çık ses gelmiyo. Yenisi çıkana kadar en iyisi.

Valla ben yakıt konusunda sakin kullanırsam 6.0lt sabit 100 km de. arabanın bütün nimetlerinden sonuna kadar yaralanıyım dediğim zamanda 8 lt. Uzun yol haricinde bunun üstüne hiç çıkmadım. Yenisi çıksın hemen alacam yeni bir colt....

• triger kayısı----140.51ytl+kdv
    gergi rulman---22.90+kdv
    alternator kayısı---7.5+kdv
    direksiyon kayısı---11.50+kdv
    baglantı cubugu---37.10x2=74.20+kdv
    yag filtresi----9.05+kdv
    motor yagı---12+kdv
    iscilik---180ytl

toplam=491.53ytl
    toplamkdv=88.47ytl

kdv dahil toplam fiyat
    580ytl

hayırlısıyla guzel oldu
    5 saat civarı sürdü
    uzun zamandır zihnimi mesgul ediyordu rahatladım
    kredi kartına 6 taksit ve parcalar 1 yıl garantili

ben arasıra 5 e atarken 3 e takıyorum ama dalgınlıktan yani hata bende
    fiyatlar mitsubishi yetkili servisinden

bu arada colt ile test sürüsü yaptım
    1.3 amt
    arac cok guzel hızlanmalar rahatlık vs on numara fakat benim bakımları yapan usta sana carisma'dan sonra tavsiye etmem dedi
    ama o segmentte 1 numaradır dedi ve ekledi jazz,note vs bakmayın colt alın rahatınıza bakın
    hakikaten icine oturdum ve beklemedigim kadar rahat ettim (iri vücut)
    czt olsa bi denemek isterdim colt hosuma gitti sonucta
    ayrıca 1.3 amt icin fiyat 31000ytl tabi ki pazarlık olabilir
    1.5 did ise 35 yada 34bin ytl olması lazım tam aklımda kalmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 10 Mart 2007; 0:04:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

triger kayısı----140.51ytl+kdv
    gergi rulman---22.90+kdv
    alternator kayısı---7.5+kdv
    direksiyon kayısı---11.50+kdv
    baglantı cubugu---37.10x2=74.20+kdv
    yag filtresi----9.05+kdv
    motor yagı---12+kdv
    iscilik---180ytl

toplam=491.53ytl
    toplamkdv=88.47ytl

kdv dahil toplam fiyat
    580ytl

hayırlısıyla guzel oldu
    5 saat civarı sürdü
    uzun zamandır zihnimi mesgul ediyordu rahatladım
    kredi kartına 6 taksit ve parcalar 1 yıl garantili

ben arasıra 5 e atarken 3 e takıyorum ama dalgınlıktan yani hata bende
    fiyatlar mitsubishi yetkili servisinden

bu arada colt ile test sürüsü yaptım
    1.3 amt
    arac cok guzel hızlanmalar rahatlık vs on numara fakat benim bakımları yapan usta sana carisma'dan sonra tavsiye etmem dedi
    ama o segmentte 1 numaradır dedi ve ekledi jazz,note vs bakmayın colt alın rahatınıza bakın
    hakikaten icine oturdum ve beklemedigim kadar rahat ettim (iri vücut)
    czt olsa bi denemek isterdim colt hosuma gitti sonucta
    ayrıca 1.3 amt icin fiyat 31000ytl tabi ki pazarlık olabilir
    1.5 did ise 35 yada 34bin ytl olması lazım tam aklımda kalmamıs

standartr bagaja ihtiyacınız yoksa ( zira colt kısa zamanda bir küçük ticari araç kadar bagaj alanı sunabiliyor arka koltukları yatırarak çıkararak) o yetkilininde dediği gibi B segmentinde bir numara.

burak arkadaşım dışardan hiç de rahat edecekmişsin gibi hissetmemişsindir eminim. colt çoğu C segmenti araçtan hatta arka koltukları D segmenti bazı araçlardan bile geniş. örnek volvo s60

coltun arka diz mesafesi volvo s60 tan daha büyük. binin görün.

motoruysa fark ettiğin üzere dehşet bir güç veriyor hacmine göre.

1.3 amt pazarlıkla 30000 altına alınabilir yada aralık ayını bekle 25000 e al ali bulut arkadaş gibi.

aralık ayında coltlarda bi ucuzlama oluyor.

bende ghost arkadaş gibi düşünüyorum. yenisi çıktığı an yensini alacağım coltun.

o kadar memnunum

,arabadan istediğim herşeyi veriyor.

sorunsuzluk, ekonomi, güç, ferahlık, eğlence.

daha ne olsun.

konu komşuya hava atma merakı olmayan herkes için en güzel araç. zira mitsubishi dedinmi daha doğrusu araban bir opel wv renault değilse herkes bir önyargı ile yaklaşıyor.

hayırlı günler.

• reklamı yok o yuzden degerini ancak arastıran sorusturan biliyor
  • Arkadaşlar herkeze selammm

Ben tam bir colt hayranıyım. Böyle bi araca sahip olmaktan çok mutluyum. Servis olarak YILDIZLARI tercih ediyorum.

Aranıza yeni katılmaktan çok mutluyum, sizlerle bir çok sorunu paylaşım güzel etkinlikler kuracağımıza eminim.

Herkeze sevgiler, saygılar...
  • mitsubishifunclub.net
  • mitsubishifunclub.net

Aslında bu siteye ilgiyi artırmak lazımmm..
  • Aklıma takılmışken Artık benzinimi başka biyerden almaya başladım ve biraz devirli kullanınca aracı pis bi koku oluyo. Neden acaba. Benzinden mi kaynaklanıyo
  • oradayız dostlar ama bir sonum var birisi yardım etsin TELİ OLACAM
    ARACIMI ALDIĞIMDAN BERİ ON ŞÖFÖR TARAFINDA TAKIRTI GELİYOR VE BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMEDİ VE BEN ARTIK İPLERİ KOPARAC
  • Merhaba arkadaşlar,

COLT la ilgili öğrenmek istediğim bir kaç bilgi:

1) Arka şaft üstünü de kapatan "orjinal kauçuk paspas" bulan var mı?

2) Güncelleme yapıldıktan sonra benzin sarfiyatında azalma veya artma oluyor mu?

3) Platin buji takıldıktan sonra benzin sarfiyatında azalma veya artma oluyor mu?

4) Bu forumdaki daha önce bir arkadaşın göndermiş olduğu "orjinal CD/Mp3 çalar"ı satın alan oldu mu?
    http://cgi.ebay.de/Mitsubishi-NEU-ORIGINAL-Radio-CD-MP3-COLT-CZC_W0QQitemZ170061817914QQihZ007QQcategoryZ14259QQrdZ1QQcmdZViewItem

5) Sol ayak dinlendirme yeri için pedallığa benzeyen kaplamalardan alan var mı?

6) Aşağıdaki resimdeki güzelliği nereden temin edebileceğimizi veya nerede yaptırabileceğimizi bilen var mı?

Selamlar.

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: skyr

merhaba arkadaşlar,
    - dün servise uğradım güncelleme yaptırmak için ama mt şanzımanlar için yeni güncelleme oladığını söylediler. bir güncelleme çıkmış fakat bu yazılım hararet göstergesinde problemi olan araçlar içinmiş. yakıt veya devirle ilgili yeni yazılım yok dediler. ayrıca yeni yazılım çıktığı anda haberimiz olur, bize gelmemesi gibi bir durum olmaz dediler. çıkan yazılımların çoğu 2007 model öncesi amt şanzımanların düzenlenmesi için dediler. aranızda düz vitesler için yeni yazılım yükleten varmı.

- ses izalasyonu için motor bölümü içine uygulanan 3 keçe siparişi verdim 55+67+88 ytl toplam 210 ytl olacak. servisin aracı alırken hediye sözü verdiği park sendörü ve colt paspaslarını teslim aldım.

- daha önce tasshelhoff arkadaşımıza sorduğum sis farları için fiyat aldım. sis farları 430 civarı sisfarlarının monte edileceği plastik kısım 85 civarı ve ön-arka sisfarı çifli düğmeleri için 188 civarı bir rakam verdiler işçilik montaj dahil maliyeti 700-725 civarı olacak. tasshelhoff ve alibulut arkadaşımızın daha önce verdiği rakamlar 450 ytl idi. bu 450 ytl benim bahdettiğim sisfarları+plastiği+düğmelerimi dir yoksa sadece sisfarları mıdır.

ben yalan olmasın 450 ytl civarına geçmiş zaman unuttum ama katiyyen 500 ytl değil rakam.

2 adet sis farı,

2 adet sis farına göre ön tampona sis farı deliği olmayan ızgaraların yerine takılacak olan ızgara

1 adet çift düğmeli sis farı düğmesi

işçilik

için ödedim 450 küsür ytl yi.

sis farı seti diye bir şey var. belki arkadaşlar tek tek bakmışlardır yedek parça olarak.

bir de sis farı seti diye arattırın.

set kutusundan saydığım bütün parçalar çıkıyor.

hayırlı günler.

sn tasshelhoff,
    kusuruma bakma yine sana birşey sorcağım yine sis farları ile ilgili. serviste sis farlarının temsanın yedek parça ve aksesuar cd den baktık sis farı set olarak çıkmıyor her parça tek tek veriliyor ve fiyatlandırılıyor. Diğer şehirlerdeki 2 servise daha sorduk sanırım ankara ve gebze servisleri idi onlardada parçalar tek tek çıkıyor set olarak yok. servis yetkilsinin düşüncesi bu set halıindeki sis farı seti yan sanayi olabilirmi düşüncesi var temsayada tekrar soracaklar. birde bu setin parça kodunu verbileriseniz bakalım dediler.
    hatta daha önce bu sis farı setini taktıran arkadaşlardan biri araç şasi numarasını verirse hangi servisten hangi parça kodu ile takıldığını bulabiriz dediler.
    sisfarı setinin parça kopdunu bulabilirseniz yada sizce sakıncası yoksa aracın şasi numarasını verbilirseniz bu seti bulmaya çalışacağız. eğer forumda yazamazsanız size email adresimi vereyim skayar69@hotmail.com

hayırlı günler.

• Selam beyler sizlere müjde

Ama isterim haaa vermeyen ne olsun ...
    Şaka şaka neyse saadete gelelim .
    Bugün ulugöle uğradim ve ne göreyim benim parcam gelmiş yani engine cover
    (motor koruma kapağı ) hemen taktirdım inanırmısınız baya bir görüntü değişikliği oldu
    Sağ olsun TEMSA ilgilendiler ALLAH var

Beyler istiyen arkadaşlar br toplansınlar yani yuklü spariş versinler aşağıda mail adresi ilgili bey efendinin buyurun ( nil.ulas@temsa.com.tr ) burdan tel ve isminizi yazın size kesin döneceklerdir
    hayırlı günler

Haa unutmadan araç garantide olduğu için ulugöle taktırdım yarın öbürgün bir sorunla karşılaşmıyalım diye Toplam maliyti 180 YTL Getirtmek ve montaj +KDV dahil

• quote:

Orjinalden alıntı: coltengineer

Selam beyler sizlere müjde

Ama isterim haaa vermeyen ne olsun ...
    Şaka şaka neyse saadete gelelim .
    Bugün ulugöle uğradim ve ne göreyim benim parcam gelmiş yani engine cover
    (motor koruma kapağı ) hemen taktirdım inanırmısınız baya bir görüntü değişikliği oldu
    Sağ olsun TEMSA ilgilendiler ALLAH var

Beyler istiyen arkadaşlar br toplansınlar yani yuklü spariş versinler aşağıda mail adresi ilgili bey efendinin buyurun ( nil.ulas@temsa.com.tr ) burdan tel ve isminizi yazın size kesin döneceklerdir
    hayırlı günler

Haa unutmadan araç garantide olduğu için ulugöle taktırdım yarın öbürgün bir sorunla karşılaşmıyalım diye Toplam maliyti 180 YTL Getirtmek ve montaj +KDV dahil

hayırlı olsun arkadaşım. resmini eklesende bir göreydik nasıl olmuş daha önce resmi verilenlerle aynımı değilmi.

• bende bugün serviste motor bülümü için izalasyon parçalrını taktırdım.
    izolatör+izalatör kaput+insulatör isimli parçaları
    fiyatları
    izolatör 46,46 +kdv
    izaltör kaput 73,89 +kdv
    insulatör 56,25 +kdv
    klips seti 23,40 +kdv
    işçilik 33,00 +kdv

toplam kdv dahil malşyeti 274,00 ytl

ses izalosyonu açısından pek birşey farketmedi belki %10 ama ben pek değişiklik hissetmedim. servisten dönüşte dizel colt u olan bir arkadaşı şehir merkezine getirdim ses çok fazla dizellerde bu kadar ses yok dedi.
    ben birde taban halısının altına izalasyon yaptırmayı düşünüyorum belki ozaman daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

merhaba arkadaşlar,
    - dün servise uğradım güncelleme yaptırmak için ama mt şanzımanlar için yeni güncelleme oladığını söylediler. bir güncelleme çıkmış fakat bu yazılım hararet göstergesinde problemi olan araçlar içinmiş. yakıt veya devirle ilgili yeni yazılım yok dediler. ayrıca yeni yazılım çıktığı anda haberimiz olur, bize gelmemesi gibi bir durum olmaz dediler. çıkan yazılımların çoğu 2007 model öncesi amt şanzımanların düzenlenmesi için dediler. aranızda düz vitesler için yeni yazılım yükleten varmı.

- ses izalasyonu için motor bölümü içine uygulanan 3 keçe siparişi verdim 55+67+88 ytl toplam 210 ytl olacak. servisin aracı alırken hediye sözü verdiği park sendörü ve colt paspaslarını teslim aldım.

- daha önce tasshelhoff arkadaşımıza sorduğum sis farları için fiyat aldım. sis farları 430 civarı sisfarlarının monte edileceği plastik kısım 85 civarı ve ön-arka sisfarı çifli düğmeleri için 188 civarı bir rakam verdiler işçilik montaj dahil maliyeti 700-725 civarı olacak. tasshelhoff ve alibulut arkadaşımızın daha önce verdiği rakamlar 450 ytl idi. bu 450 ytl benim bahdettiğim sisfarları+plastiği+düğmelerimi dir yoksa sadece sisfarları mıdır.

ben yalan olmasın 450 ytl civarına geçmiş zaman unuttum ama katiyyen 500 ytl değil rakam.

2 adet sis farı,

2 adet sis farına göre ön tampona sis farı deliği olmayan ızgaraların yerine takılacak olan ızgara

1 adet çift düğmeli sis farı düğmesi

işçilik

için ödedim 450 küsür ytl yi.

sis farı seti diye bir şey var. belki arkadaşlar tek tek bakmışlardır yedek parça olarak.

bir de sis farı seti diye arattırın.

set kutusundan saydığım bütün parçalar çıkıyor.

hayırlı günler.

sn tasshelhoff,
    kusuruma bakma yine sana birşey sorcağım yine sis farları ile ilgili. serviste sis farlarının temsanın yedek parça ve aksesuar cd den baktık sis farı set olarak çıkmıyor her parça tek tek veriliyor ve fiyatlandırılıyor. Diğer şehirlerdeki 2 servise daha sorduk sanırım ankara ve gebze servisleri idi onlardada parçalar tek tek çıkıyor set olarak yok. servis yetkilsinin düşüncesi bu set halıindeki sis farı seti yan sanayi olabilirmi düşüncesi var temsayada tekrar soracaklar. birde bu setin parça kodunu verbileriseniz bakalım dediler.
    hatta daha önce bu sis farı setini taktıran arkadaşlardan biri araç şasi numarasını verirse hangi servisten hangi parça kodu ile takıldığını bulabiriz dediler.
    sisfarı setinin parça kopdunu bulabilirseniz yada sizce sakıncası yoksa aracın şasi numarasını verbilirseniz bu seti bulmaya çalışacağız. eğer forumda yazamazsanız size email adresimi vereyim skayar69@hotmail.com

hayırlı günler.

sis setinin takılma talimatı evdeymiş. ilk sayfasını scanledim sol üst köşede setin parça kod numarası var. göreceğin üzere setin içeriğide açıkça belirtilmiş.

belki bu set kaldırılmıştır orasını bilemem ama bir zamanlar böyle bir set vardı.

umarım yardımcı olur sis farına kavuşursun.

hayırlı günler.

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Mart 2007; 21:22:39 >

• Arkadaşlar...invite ile instyle arasında ne tür farklılıklar var....
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.