Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ghost arkadaşta meslekdaşımız. hatırladığım kadarı ile staj aşamasında.

daha matrah incelemesi denk gelmedi.

gelir ve kurumlar vergisi beyannamelerinden sonra başlarlar başlarlarsa.

ben burada olmayacağım ama askere gidiyorum nisanda.

yaşım 25 bi askerlik kaldı onuda aradan çıkarırsam iyi olacak.

tekrar kolay gelsin.

hayırlı günler.
  • merhaba arkadaslar

uzun bir zamandır mitsubishi lancer ile ilgli yorumları okuyorum. herkes saglam ve sesiz oldugunda hemfikir. bende sokakda hergördügümde epey alıcı gözlerle inceliyorum ve begeniyorum. bu aracın az kilometrede 2004-2005 otomatik viteslilerinin fiyatı nedir? ankaradayım sağlam güvenilir satış yapan yerler an var mı?

bir de şunu sorayım kullanıp memnun olmayan görmedim ama olumsuzlukları neler?

görüsmek dilegiyle
  • lancerin kanımca tek olumsuzluğu piyasada tanınmaması.

yakıt sarfiyatı 1.6 motora göre normaldir.

ve en sessiz japon araçlarından birisi.

şekli şemalide dediğin gibi son derece güzel. hele bir da bagaja spoiler koydunmu arkadan aynı evo oluyor zaten.

temmuz da yani kasası gelecek; şayet sıfır alacak gücün varsa yeni kasa dehşet bir dizayna sahip.

ilk başta dediğim sebep yüzünden 2. elleri benzer arabalara göre son derece makul.

tam rakam veremiyorum ama 20.000 civarına rahat bulabilmen lazım 2004-2005 model otomatik.

belki daha da aşağıdadır dediğim gibi tam bilemiyorum arabam com dan bir arattır sana fikir verecektir.

hayırlı günler.
  • 2004 model MITSUBISHI LANCER 1.6 AT 90.000 KM 16500 YTL DEGER MI SIZC?
  • Merhaba
    Uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum , bugün burayı okuduktan sonra internet de colt ları araştırırken aşşağıdaki adresi gördüm sizlerlede paylaşmak istedim.
    Birde burası gibi colt la ilgili yazıları takip edebileceğim adresler varsa yazarsanız sevinirim.
    Arabam 1997 toyota coralla , arabamdan gerçekten çok memnunum. 10 senedir rutin bakımı dışında servise gittiği yok hiç sorun çıkarmadı. Değiştirirsem ne alayım diye bakıyorum yaris , c2 dizel , colt , jazz düşündüklerim ve araştırdıklarım içinde. Aslında dizel almak istiyorum ancak fiyat ve sunulanlar açısından favorim colt tabiki sizlerden takip ettiğim kadarıyla yakıtta da çok iyi.

http://www.mitsubishi-motors.co.jp/colt/lineup/index.html

Zevkle uzun süredir takip ettiğim bu foruma yazmakta ayrı bir zevk oldu.
    Herkese selamlar Murat

• www.autoclubturkey.com sitesinden mitsubishi takımına bakabilirsin arkadaşım.

oradaki nikim GOKHAN_K dır.

orada da colt ve diğer mitsubishi modelleri ile ilgili sayfalarca paylaşım bulabilirsin.

umarım tercihini colt yada jazz dan yana yaparsın bu sınıfta colt jazz yariz harici araba almazdım şahsen.

hayırlı günler.
  • Teşekkür ederim , doğru hatırlıyorsam amt ve colt janzımanıyla ilgili ayrıntılı bir yazınız vardı.
  • evet orada 670 mesajım var en az 400 ü colt ile ilgilidir.

foruma her tür sorunuzu sorabilirsiniz colt ile ilgili.

emin olun cevapsız kalmaz.

burada dizel colt sahibi arkadaşlarımızda var onlarda dizeli anlatırlar.

hayırlı günler.
  • Arkadaşlar 2.el colt cz3 almayı düşünüyorum 2006 model 30.000km'de siyah renk colt cz3 buldum 20 milyar fiyat söylendi bu araçların piyasasını açıkçası bilmiyorum ama sanki bana fazla gibi geldi.18.500-19.000 a alınabilirmi sizce?burda yazılanlardan okuduğum kadarı ile 22.500 e sıfırını alanlar varmış 2006 başlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dttafo -- 24 Şubat 2007; 23:34:30 >
  • cz3 colt 5 kapıdan biraz daha ucuzdur sıfırda.

otomatikse fiyat normaldir. 22500e alınan coltlar manuel colttur.

otomatik olup olmadığını sorun.

haluhazırda 2 yıl garantisi olan bir araç alacaksınız alırsanız.

hayırlı günler.
  • arkadaslar sızlere colt resımlerı yolluyorum..ozellıkle japonyada satılan ralı modelıne bayıldım...ılk fırsatda aracımı bu mahlukata cevırıcem..resımlerden kırmızı olan rallı modelı..
  • ressımler

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

• resımlerrrrrr

• devam ediyoruz

• hop balaaaa

• hoplaa

• teklıler

• colt

• eva buda araya sıkıstıı

• Herkese Selam ,
    Geçen hafta arabamıza Ulugöl Otomotiv'de motor ses izolasyon parçalarını taktırdık..Ödenen bedel 285YTL.
    Motor sesinde inanılmaz bir azalma olmadı..%25 gibi bir oran ve seste toklaşma olarak yorumlayabilirim faydasını..Eskisi gibi kulak tırmalamıyor..(Duymak isteyene ayrı tabi) Bu arad sağ arka koltuktan bir cikleme sesi geliyor kasislerde ama çok önemli değil bir ara uğrarsam düzelteceklerini söylediler.. Bu arada benzin tasarrufu ,aracın ferahlığı ve iyi servis yukarıda yazılanları görmezden gelmek için yeterli...
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.