Şimdi Ara

Mitsubishi Outlander fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün space back'i incelemek mitsubishinin sitesine girmiştim ve fiyat listesindeki outlander biraz dikkatimi çekti. 79.000 tl fiyat görünüyor ve araba 2.0 motora sahip. Biraz hesap yapıp %80 ötv ve %18 kdv'yi düşünce arabanın çıplak fiyatı 36.500 tl çıkıyor. 36500 tl'de japon olmasından kaynaklı ekstra vergi varmı bilemiyorum ama distiribitör payı ve diğer masraflar düşüldüğünde en iyi ihtimal aracın fiyatının 30.000 tl yani 15.000 dolar olduğu ortaya çıkıyor ki bu araç ingiltere'de 20.000 pound üzeri 30.000 dolar civarı yani. Türkiye'de bu kadar ucuz olmasının sebebi varmı acaba?

• Tutulmadığı için olabilir.
  • Demage kullanıcısına yanıt
    4x4 değildi galiba oda. ingilterde deri koltuğu ıvır zıvır full araç tır bizdeki kırpılmışı.

şuan bende kia sportagei değiştirmeye karar verdim çocuğun beşiğini en son otobüse verdimde kurtuldum .) kesinlikle daha büyük bagajlı bir araç bakıyorum en az 500 lt .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 26 Ağustos 2013; 0:59:56 >
  • Muhtemelen o fiyat yeni kasası içindir.

Ben mail atmıştım 2 hafta önce yeni kasası ne zaman gelecek diye.
    Aynı gün aradılar ve Ekim'de geleceğini söylediler.
    Ancak fiyat ve motor opsiyonları konusunda bir bilgiye sahip değillermiş.
    Bence Ekim'e kadar biraz beklemek lazım.
    Yeni kasası 80 bin TL olmaz ama iyi bir fiyat verirlerse almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 26 Ağustos 2013; 8:50:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Epica vs Hyundai Sonata
    15 yıl önce açıldı
    toyota urban cruiser?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.