Şimdi Ara

Mitsubishi lancer kaplama ve parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta içi mitsubishi lancer 1.5 invite almayı düşünüyordum bi süre alıcaktım vazgeçtim şimdi yeniden istiyorum herneyse bu sefer kesin alıcam ama bi kaç sorum var ben ne servislerle ne de modifikasyon işleriyle uğraşan biriyim sabah akşam işe gidip gelen tiplerdenim ama lancer a geçince iş değişcek biraz

1 nci sorum alacağım araç büyük ihtimal gri füme kırmızı gibi renkler olacak çünkü piyasada bi türlü beyaz lancer bulamıyorum adam akıllı temiz olan arabamı hem boya koruması hemde istediğim renkte olması için beyaz kaplatıcam arabayı bunun ücreti nedir araçtan araca fiyatı değişir mi malum lancer uzun bi araba. 2ncisi yıkamalarda ya da çizilmelerde saçma sapan sorunlarla uğraşır mıyım çizildiğinde araba sadece o bölge de ki parça mı değişir ? Eğer değişirse diğer renklerle uyum sorunu olur mu solma gibi durum olur mu ?

2 - Araca spoiler takıcam direk eğer olmazsa zaten elimden geldiğince modifiyelisini ve değişen parçası olmayanı bulmaya çalışıyorum eğer ki olmazsa aldığım araçta spoiler ne kadara patlar bana montajıyla beraber.

3 - Araca geniş jant takıcam baya geniş
     Mitsubishi lancer kaplama ve parçalar

Şu tipte bir jant olacak boyutları vs bu ne kadara patlar bana ?

4 - Üstte resimde görünen logonun altında ki hava girişleri tampon bölümü nasıl siyah yapılıyor bilgisi olan var mı ? Benim gördüğüm beyaz renklerde direk tampon bu şekilde geliyor üçgen şeklinde bir siyah var bunun için tampon falan değiştirmeye gerek var mı ?

Kusura bakmayın soruları biraz uzun tuttum ama hiç anlamıyorum bu modifiye işlerinden ayrıca bu araçla ilgili önericeğiniz birşey var mıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.