Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.5 Invite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mitsubishi Lancer Invite almayı düşünüyorum daha doğrusu karar veremiyorum 25 - 30 bin tl bütçem var araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

1 - Arabayı biraz modifiye etmek istiyorum arka camlara film çekicem
    2 - Aracın arkasına spoiler koyucam
    3 - Aracın ön kaputunu evo şeklinde yapıcam
    4 - Aracın jantlarını değiştiricem
    5 - Belki arabaya küçük ufak tefek stickerlar yapıştırıcam

Bunlar çevirmelerde falan sorun yaratır mı yaratıyorsa ne yapmam gerekiyor ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-gorunum-ve-ses-full-evo-8000-plustl-extrali-144274777/detay

hatta düşündüğüm şeklin biraz benzerini üstteki ilanda bi arkadaş yapmış 1 ay içinde satmazsa onun arabasını alabilirim kendisi ile konuşmadım ama bi de o ilana bakar mısınız ön çamurluk kaput vs değişmiş arabada sizce bi hile hurda var mı ?

Ne düşünüyorsunuz bu araba hakkında açıkçası benim araçlarla ilgili pek fazla bilgim yok ben biner giderim arabaya ama dış görünüşü benim için çok önemli arabanın olmazsa olmazı diyebilirim motor gücünden hızından vs daha önemli albenisi olmalı

Biraz bilgilendirir misiniz ?

• 1.5 Lanceri çok önermem motor gücü düşük , sesli çalışıyor motor , + daha çok yakıyor.

Ama chip takarak o problemi çözersiniz belki.
  • yüksel model istemiyorsanız vtec2 diyorum.Lancer'ın kalitesi bence düşük.Parça sıkıntısı olabilir lancer'ın.
  • Behzat Amirim kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bilgileriniz için
  • uguropc U kullanıcısına yanıt
    Hocam lancer dan sonra düşündüğüm araba honda dediğim gibi görüntüsü benim için çok önemli vtec2 biraz yere yakın ve küçük bir araba lancer ise büyük ve gösterişli bir araba onun için parça sıkıntısından kastınız pahallı olmasımı yoksa piyasada orijinal ürünlerinin zor bulunması mı

teşekkür ederim ayrıca cevabınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 19 Aralık 2013; 23:21:52 >
  • Güzel seçim,öneririm
  • Lancer 1.6 olanların yakıt ve performansı 1.5 olanlara göre daha iyi diye biliyorum. 30000 TL civarına 1.6 İnvite bulunabilir sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Arkadaşlar Mitsubishi Lancer Invite almayı düşünüyorum daha doğrusu karar veremiyorum 25 - 30 bin tl bütçem var araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-gorunum-ve-ses-full-evo-8000-plustl-extrali-144274777/detay

hatta düşündüğüm şeklin biraz benzerini üstteki ilanda bi arkadaş yapmış 1 ay içinde satmazsa onun arabasını alabilirim kendisi ile konuşmadım ama bi de o ilana bakar mısınız ön çamurluk kaput vs değişmiş arabada sizce bi hile hurda var mı ?

Ne düşünüyorsunuz bu araba hakkında açıkçası benim araçlarla ilgili pek fazla bilgim yok ben biner giderim arabaya ama dış görünüşü benim için çok önemli arabanın olmazsa olmazı diyebilirim motor gücünden hızından vs daha önemli albenisi olmalı

hocam suan bulamadım fakt ilandaki araçla ilgili dh de bayağı konulmuştu aracın önden kazalı oldğu direksiyonun vs o yuzden değişti soylenmişti benim okuduklarım bunlar bilgim yok iserseniz arastırın

• quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

quote:

Arkadaşlar Mitsubishi Lancer Invite almayı düşünüyorum daha doğrusu karar veremiyorum 25 - 30 bin tl bütçem var araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

hocam suan bulamadım fakt ilandaki araçla ilgili dh de bayağı konulmuştu aracın önden kazalı oldğu direksiyonun vs o yuzden değişti soylenmişti benim okuduklarım bunlar bilgim yok iserseniz arastırın

Harkulade bi bilgi hocam büyük ihtimal de o kadar ucuz elden çıkarmasının da sebebi odur teşekkür ederim

• yardımcı olduysam sevindim ama ilanıda baltalamayalım istersen detaylıca gster:
  • umitece06 U kullanıcısına yanıt
    Hocam o araba zaten 1 haftadan fazla orda duruyorsa büyük ihtimal bişeyi vardır çünkü havada kapışılır o araba o fiyata ve haliyle :))) En iyisi temiz bi lancer alıp kendim modifiye edim
  • quote:

Hocam o araba zaten 1 haftadan fazla orda duruyorsa büyük ihtimal bişeyi vardır çünkü havada kapışılır o araba o fiyata ve haliyle :))) En iyisi temiz bi lancer alıp kendim modifiye edim

kardeşim o araçta ilan yenilenmiş yaklasık 2 3 haftası var o ilanın ortalama
    en temizi kardeşim araba temiz olur modu da paran oldukça yavastan halledersin kolay glsn
  • umitece06 U kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

1.5 Lanceri çok önermem motor gücü düşük , sesli çalışıyor motor , + daha çok yakıyor.

Ama chip takarak o problemi çözersiniz belki.

Chip ?
    Takmak ?
    Lancer 1.5'e ?

Komple yanlış gelmişsin.
  • Hocam lancer'da güzel araba fakat biraz bütçeyi yükseltirseniz fd6 civic tavsiye ederim.
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    rica ederim.şöyle anlatayım lancerlarda parça tedariği biraz zordur.Hondacı olarak düşünmeyin beni.Şu zamana kadar bir çok araba kullandım.Piyasada ürünleri az bulunur.Örneğin : Her hangi bir parçası dışarıda vtec2 nin 2 liraysa lancer ın 3.5 4 liradır.

Şunu söylemeden geçmeyeyim.Lancer alacaksınız otomatiğinden uzak durun.1.5 modelleri 109 bg fakat oto.şanzımandan dolayı 14 sn :) ki sorun çıkarma olasılığı bence yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

rica ederim.şöyle anlatayım lancerlarda parça tedariği biraz zordur.Hondacı olarak düşünmeyin beni.Şu zamana kadar bir çok araba kullandım.Piyasada ürünleri az bulunur.Örneğin : Her hangi bir parçası dışarıda vtec2 nin 2 liraysa lancer ın 3.5 4 liradır.

Şunu söylemeden geçmeyeyim.Lancer alacaksınız otomatiğinden uzak durun.1.5 modelleri 109 bg fakat oto.şanzımandan dolayı 14 sn :) ki sorun çıkarma olasılığı bence yüksek

Anladım hocam otomatik düşünmüyorum zaten pekala hocam tavsiyelerinize bakarak düşüncem :)
  • İllandaki araç aylardır satışta hatta burda konusu açılmıştı o jantı çok mu aradın diye sonra arabanın sahibi konuyu fark edip yorum yapanlara bayağı kalaylamıştı
    Alıncaksa orjinali alınmalı böyle yapılı arabalara hiç güvenmeyin nasıl kullanıldığını bilemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

İllandaki araç aylardır satışta hatta burda konusu açılmıştı o jantı çok mu aradın diye sonra arabanın sahibi konuyu fark edip yorum yapanlara bayağı kalaylamıştı
    Alıncaksa orjinali alınmalı böyle yapılı arabalara hiç güvenmeyin nasıl kullanıldığını bilemezsiniz.

hocam işte yapılı araca güvenmek çok zor ama gönlümde yapılı araç almaktan yana oluyor çünkü bide onun parçalarıyla uğraşmak istemiyorum ayrıca jantları acayip berbat insan siyah yapar onu :)))

Aracı çok sağlam bi modifiyeye sokacağım mâlum eğer lancer alırsam %100 evo görünümünde olucak araç ve çok masraf olucak benim için :\

• @NakeBenihime

Bir aralar bende araştırmıştım Lancer'i.Fiber Evo Body-Kit 2500 liraydı galiba ,bulabilirsen 1.8'lerin 18'lik jantlarından tak çok güzel duruyor onun dışında bir şey yapmana gerek yok ilandaki araba leş sabırlı olursan daha iyilerini bulursun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 20 Aralık 2013; 16:38:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.