Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.5 Invite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: makturk42

@NakeBenihime

Bir aralar bende araştırmıştım Lancer'i.Fiber Evo Body-Kit 2500 liraydı galiba ,bulabilirsen 1.8'lerin 18'lik jantlarından tak çok güzel duruyor onun dışında bir şey yapmana gerek yok ilandaki araba leş sabırlı olursan daha iyilerini bulursun bence.

Mitsubishi Lancer 1.5 Invite

Tamam hocam o arabadan vazgeçtim kesinlikle sabırlı olup sade hali de deli gibi karizma arabnın ya ben kafama tüküreyim gidip 207 aldım çok pişmanım hiç aklıma gelmemişti lancer görüntüsü çok güzel arabanın jantlarda güzelmiş evet

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

@NakeBenihime

Bir aralar bende araştırmıştım Lancer'i.Fiber Evo Body-Kit 2500 liraydı galiba ,bulabilirsen 1.8'lerin 18'lik jantlarından tak çok güzel duruyor onun dışında bir şey yapmana gerek yok ilandaki araba leş sabırlı olursan daha iyilerini bulursun bence.

Tamam hocam o arabadan vazgeçtim kesinlikle sabırlı olup sade hali de deli gibi karizma arabnın ya ben kafama tüküreyim gidip 207 aldım çok pişmanım hiç aklıma gelmemişti lancer görüntüsü çok güzel arabanın jantlarda güzelmiş evet

İşte böyle yapıyo bu araba insanı. Bir kere aklınıza düşmesin...rahat bırakmaz

• redstorm kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yemin ediyorum ben bmw falan düşünüyordum mitsubishi hiç aklıma gelmemişti bi geldi pir geldi aklımdan çıkmıyor araba yemin ederim ya :))
  • Mitsubishi candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Mitsubishi candır.

Gerisi heyecandır... Arabaya gelecek olursak güzel bir seçim ben de 1.5 invite kullanıcısıyım oldukça güzel bir araç sorunsuzdur,az yakar,şık durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Mitsubishi candır.

Gerisi heyecandır... Arabaya gelecek olursak güzel bir seçim ben de 1.5 invite kullanıcısıyım oldukça güzel bir araç sorunsuzdur,az yakar,şık durur.

Sağolun hocam ilk başta korkuyordum şimdi iyice ısındım araca

Peki araçta bildiğiniz kronik sorunlar nelerdir ?
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Yüksek devirlerde yada 160 km üstünde motor sesi rahatsiz etmeye başliyor , n taraf burnu egimli oldugu için park ederken zorlaniyordum fakat yeni arabalarn hepsi boyle sunroof yok olsa çok yakişirdi. Benim gordügüm eksiklikler bunlar
  • gerçekten müthiş bir araç Babamda kullanıyor... gerçekten müthiş
  • Bence yaklaşma o araca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sspanzerr kullanıcısına yanıt
    Son modellerde var mı bilmiyorum ama benimkinde (2011) sunroof var ve gerçekten çok yakışıyor. Keyfi de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

Son modellerde var mı bilmiyorum ama benimkinde (2011) sunroof var ve gerçekten çok yakışıyor. Keyfi de cabası.

Benim ki 2009 malesef yol olmasını çok isterdim

• ilandaki arabayı bence hiç kaçırma çok faça
  • 2013 1.5 inviteyi topu topu 1 saat kullandim (şehirici) gercekten farkli ve güzel araçti. İç tasarimi biraz daha cafcafli olsaydi babami ikna edip alicaktik ama kismet degilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cVc Erkam cVc -- 26 Temmuz 2014; 16:30:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.