Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.036.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olur abi el atarım tabiki.muhtemelen senin sensörler aşşağı doğru eğimlidir oyüzden yeri gösterip sürekli ötüyodur.benim elimde fazladn açı değiştirici aparatlardan fazlasıyla var bi ara bakalım seninkisine adam edelim.benim sensörler normalde 4 lü ama ben 2 sini taktım.dün biyereyanaşırken neredeyse küçük bi ağaca gömdürüyodum yani 2 li yetersiz kalıyo.araba geniş olduğu için kör nokta oluşuyo.oyüzeden diğer ikisinide bugün monte edicem.ozaman sorun kalmaz diye düşünüyorum.Renk konusuna gelince okadar takıntı yapmana gerek yok griside aynı kırmızısıda.cuma günü sahildeki otoparkta kasası kapalı park sensörlü gri bi L200 gördüm senin arabadır diye tahmin ediyorum.plakası 3 harfliydi gayet güzel ve gösterişli duruyor bence.seninkisi değilse bile seninkisinin aynısı sonuçta...
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

@CAPTAIN_34
    şu benim park sensörlerinede bi el atsan iyi olacak
    bugün kırmızı bi L200 gördüm yolda olmasam fotografını çeker koyardım.flanş vardı cantlar o biçimdi.
    walla ezik hissetim yanında
    boyayacam aracı başka yolu yok

• Dün itibariyle orjinal silecek süpürgülerini çıkartıp piyasada muz silecek diye adlandırılan silecek süpürgelerinden taktım.ilk etapta iyi mi kötümü yaptım tam olarak anlayamamıştım ama bugün yağmur yağınca fark ortaya çıktı.muz silecekler kesinlikle bi harika çok esnek yapısı oldugu için camın tam olarak şeklini alıyor ve mükkemmel siliyor.değiştirmeyen arkadaşlara tavsiye ederim farkı sizde göreceksiniz.sürüş sırasında en önemli faktöe görüştür hele ki yağışlı havalarda dahada önemli.bu silecekler bu işin sonu bence.satın alırken dikkat edilmesi gereken tek nokta piyasada 2 çeşidi var ben kaliteli olanını almanızı tavsiye ediyorum.
     --Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya--

• quote:

Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34

Olur abi el atarım tabiki.muhtemelen senin sensörler aşşağı doğru eğimlidir oyüzden yeri gösterip sürekli ötüyodur.benim elimde fazladn açı değiştirici aparatlardan fazlasıyla var bi ara bakalım seninkisine adam edelim.benim sensörler normalde 4 lü ama ben 2 sini taktım.dün biyereyanaşırken neredeyse küçük bi ağaca gömdürüyodum yani 2 li yetersiz kalıyo.araba geniş olduğu için kör nokta oluşuyo.oyüzeden diğer ikisinide bugün monte edicem.ozaman sorun kalmaz diye düşünüyorum.Renk konusuna gelince okadar takıntı yapmana gerek yok griside aynı kırmızısıda.cuma günü sahildeki otoparkta kasası kapalı park sensörlü gri bi L200 gördüm senin arabadır diye tahmin ediyorum.plakası 3 harfliydi gayet güzel ve gösterişli duruyor bence.seninkisi değilse bile seninkisinin aynısı sonuçta...
    quote:

@CAPTAIN_34
    bugün kırmızı bi L200 gördüm yolda olmasam fotografını çeker koyardım.flanş vardı cantlar o biçimdi.

benim plaka 10DR589 ööle havalı falanda değil:(( zaten 15 gündür leş gibi bi elim varmadı yıkamaya
    aksesuar olarak, ön tampon koruma ve kromları var ama yok gibi duruyo:(( Mert'in dediği gibi dakar stickeri işine gireceğim ama hamdolsun şu kriz geçsin ondan sonra
    sileceklerim şu anda çok iyi kışı çıkarır eskiyince dediğin sileceklerle değiştirmeyi bende düşünüyorum.

resimlerde kromlar olmadanki hali görünüyor.

• resimleri görüntülemeyi bi türlü beceremedim:(( daha önce defalarca yaptığım halde

http://img159.imageshack.us/my.php?image=l200aprazjx2.jpg

http://img159.imageshack.us/my.php?image=naprazsi6.jpg

http://img160.imageshack.us/my.php?image=28615950to8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 28 Ekim 2008; 20:32:01 >

• selam arkadaşlar bendede 2008 4*2 var kırmızırenk otomatik ben güc paketi yerine 2200 ytl ye navigasyon tartırdım daha ihtiyaclı bişi oldunu düşünüyorum

Orjinalden alıntı: ***l200***

selam arkadaşlar bendede 2008 4*2 var kırmızırenk otomatik ben güc paketi yerine 2200 ytl ye navigasyon tartırdım daha ihtiyaclı bişi oldunu düşünüyorum

güle güle kullan arkadaşım aramıza hoşgeldin.
    navigasyon paketi bence büyük şehirler için çok gerekli
    fotograflarıda koyarsan seviniriz

Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34

Olur abi el atarım tabiki.muhtemelen senin sensörler aşşağı doğru eğimlidir oyüzden yeri gösterip sürekli ötüyodur.benim elimde fazladn açı değiştirici aparatlardan fazlasıyla var bi ara bakalım seninkisine adam edelim.benim sensörler normalde 4 lü ama ben 2 sini taktım.dün biyereyanaşırken neredeyse küçük bi ağaca gömdürüyodum yani 2 li yetersiz kalıyo.araba geniş olduğu için kör nokta oluşuyo.oyüzeden diğer ikisinide bugün monte edicem.ozaman sorun kalmaz diye düşünüyorum.Renk konusuna gelince okadar takıntı yapmana gerek yok griside aynı kırmızısıda.cuma günü sahildeki otoparkta kasası kapalı park sensörlü gri bi L200 gördüm senin arabadır diye tahmin ediyorum.plakası 3 harfliydi gayet güzel ve gösterişli duruyor bence.seninkisi değilse bile seninkisinin aynısı sonuçta...
    quote:

@CAPTAIN_34

ben kameralı taktırdım. her ik tarafta 2 şer tane sensör var. ortada kamera var. geri vitese takınca 7-8 saniye bekliyorsun ondan sonra dikiz aynasının üstüne takılan yeni dikiz aynasından her yer gözüküyor aynı zamanda kalan mesafeyide gösteriyor.
    geri görüş problemi diye birşey kalmıyor. tek sorun kalan mesafeyi gösteren yazılar beyaz renk olduğu için bazen okunmuyor. ama aynı zamanda ses çıkartabilme yeteneği olduğu için anlıyorum ki durmam gerekli...

birde park sensörü beynini önce arka farın içine yerleştirdiler. arabayı her yıkattığımda su aldı ve park sensörü bozuldu. ordan aldık kasa ile kasa kapatmanın içine yerleştirdik. şimdi arabayı yıkadınca bozulmuyor sadece 2-3 dakika kafası karışıyor. siz park sensörü beynini nereye yerleştirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06hkn -- 26 Ekim 2008; 18:22:41 >

• park sensörü beyni şoför koltuğu altında
    2- araçta esp de var. dün arabayı yıkattım. ıslak zemin ve ıslak lastik bol gaz ile biraz kaydırdım. esp ışığı yandı. bu esp ışıgını, çok güzel bir kasis buldum orada da yakabiliyorum. 2 çekerde arkası zıplayınca yanıp sönüyor.( 4 çekerde aynı hız ve aynı kasis malesef esp ışığını yakmıyor.) benim kafam yine karıştı. bu esp araç fren yapınca devreye girmez miydi. ben hep gaza bastıkça devreye giriyor.

cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Orjinalden alıntı: 06hkn

bu arada bir kaç sorum olacak.?
    1- araçta abs var. bugün sert bir fren yaptım ve gayet güzel lastik sesi geldi kulaklarıma... abs çalışmıyormu demektir bu yoksa düşük hızlarda mı devreye girmiyor?
    2- araçta esp de var. dün arabayı yıkattım. ıslak zemin ve ıslak lastik bol gaz ile biraz kaydırdım. esp ışığı yandı. bu esp ışıgını, çok güzel bir kasis buldum orada da yakabiliyorum. 2 çekerde arkası zıplayınca yanıp sönüyor.( 4 çekerde aynı hız ve aynı kasis malesef esp ışığını yakmıyor.) benim kafam yine karıştı. bu esp araç fren yapınca devreye girmez miydi. ben hep gaza bastıkça devreye giriyor.

1-sert fren yaptığında abs devreye girdiğinde fren pedalında hissedersin. kaymaya başladığı an devreye girer. sorun olmasın abs de?
    2-esp frenle alakalı değil sanırım. araç savrulacağında devreye girer.4 çekerde de savrulduğunda girmesi gerekir bence.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 06hkn

bu arada bir kaç sorum olacak.?
    1- araçta abs var. bugün sert bir fren yaptım ve gayet güzel lastik sesi geldi kulaklarıma... abs çalışmıyormu demektir bu yoksa düşük hızlarda mı devreye girmiyor?

1-sert fren yaptığında abs devreye girdiğinde fren pedalında hissedersin. kaymaya başladığı an devreye girer. sorun olmasın abs de?
    2-esp frenle alakalı değil sanırım. araç savrulacağında devreye girer.4 çekerde de savrulduğunda girmesi gerekir bence.

lokosit cevaplar için sağol.
    1- dediğin gibi fren pedalında absyi hissettiğim daha önceleri oldu. ama lastik kayma sesi duyduğumda hissetmedim. belki yeterince sert basmadım belkide hız düşüktü.

2- anladım. yani savrulma sırasında da devreye giriyor. 4 çekerde daha hiç savuramadım. uğraştım ama aynı kasise aynı hızla girdiğimde her ikisinde de araç zıplıyor. ama 2 çekerde zıplayıp esp (atsc imiş mitsubishi tarafından verilen ad) devreye giriyor. ama 4 çekerde araç zıplasa da herhalde ön tekerlerde çektiği için savurmuyor ki ışığı yanmıyor.

• abs nin denemesini bendeyaptım düşük hızda giderken firene dibinekadar abandım tekerlerde hicbi kitleme olmadı senin abs de sorun olabilir
  • arkadaşlar uzun süren detaylı araştırmalarım sonucunda l200 4*2 almaya karar verdim.Şu anda l200 lerde indirim var 4*2 düz vitesi 33000 ytl ve ayrıca plus paketi diye bir kampanya başlamış 6000 ytl fark vererek fullbox,deri koltuk ,deri kol dayama,magnum ön tampon koruma,park sensörü ön konsoldaki büyük boşluğa
    dvd player,geri görüş kamerası,yan basamaklar ve sis farı takılıyor.ben fullbox yerine köpeğim oldugu için 500ytl fark vererek spor tip camlı kabin taktırıyorum,ayrıca 1000 ytl daha fark vererek 4*4 lerdeki 245 taban lastik ve 17 inc jantları taktırdım.Bütün bu saydıklarımla araba 40500 ytl ye geldi. Abartısız söylüyorum l200 bütün pickupların üstünde bir pickup gerek kullanıs ve gerek konfor acısından.Arac şu anda adapazarında hazırlanma aşamasında aracı teslim alınca resimleri koyarım.plus paket inanılmaz bir kampanya sadece almıs oldugum spor tip kabin bile 5750 ytl fiyatında .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 28 Ekim 2008; 16:28:49 >

• hayırlı olsun araban alalh kazasız belesız kullanmayı nasip etsin inşallah

Orjinalden alıntı: gh912

arkadaşlar uzun süren detaylı araştırmalarım sonucunda l200 4*2 almaya karar verdim.Şu anda l200 lerde indirim var 4*2 düz vitesi 33000 ytl ve ayrıca plus paketi diye bir kampanya başlamış 6000 ytl fark vererek fullbox,deri koltuk ,deri kol dayama,magnum ön tampon koruma,park sensörü ön konsoldaki büyük boşluğa
    dvd player,geri görüş kamerası,yan basamaklar ve sis farı takılıyor.ben fullbox yerine köpeğim oldugu için 500ytl fark vererek spor tip camlı kabin taktırıyorum,ayrıca 1000 ytl daha fark vererek 4*4 lerdeki 245 taban lastik ve 17 inc jantları taktırdım.Bütün bu saydıklarımla araba 40500 ytl ye geldi. Abartısız söylüyorum l200 bütün pickupların üstünde bir pickup gerek kullanıs ve gerek konfor acısından.Arac şu anda adapazarında hazırlanma aşamasında aracı teslim alınca resimleri koyarım.plus paket inanılmaz bir kampanya sadece almıs oldugum spor tip kabin bile 5750 ytl fiyatında .

hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
    çok araştırdın, ben biliyordum senin L200 alacağını
    rengi yazmamışsın. 40500 e daha iyisini alman zor çünkü full alıyorsun.
    resimleri merakla bekliyoruz aracın içinide çekersen sevinirim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gh912

arkadaşlar uzun süren detaylı araştırmalarım sonucunda l200 4*2 almaya karar verdim.Şu anda l200 lerde indirim var 4*2 düz vitesi 33000 ytl ve ayrıca plus paketi diye bir kampanya başlamış 6000 ytl fark vererek fullbox,deri koltuk ,deri kol dayama,magnum ön tampon koruma,park sensörü ön konsoldaki büyük boşluğa

hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
    çok araştırdın, ben biliyordum senin L200 alacağını
    rengi yazmamışsın. 40500 e daha iyisini alman zor çünkü full alıyorsun.
    resimleri merakla bekliyoruz aracın içinide çekersen sevinirim.

teşekkür ederim.Aracın rengi siyah.arac gelince içininde dışınında resimlerini koyarım.bu arada benim köpeğinde cinsi rottweiler.plus paketin içinde evo x fullbox kapak vardı kapagı inceleyince benim köpeğin
    rahat yolculuk yapamayacagı kanısına vardım ve kabin taktırdım. ama sende fulbox var ve senin rott nasıl duruyor onun içinde hayret ettim hem havasız hemde bagaj yüksekliği cok alcak.hayvan zorlanmıyormu yolculuk yaparken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 28 Ekim 2008; 17:32:34 >

• en fazla 100km uzağa götürüyorum birde bu fullboxlar içine yeterince hava ve su alıyor maalesef bi türlü izolasyon yapılamıyor. yatıyo kerata. millet renault 12 lerin bagaşında 3-4 köpek ile ava gidiyor. onlarla kıyaslarsan benimki daha şanslı.
    benim oğlan şu an çok şanslı çünkü 3 gündür bir hatunla birlikte
    aracınla birlikte rottunda fotolarını koyarsın değilmi?
    bende önce camlı kabin taktırmıştım ama geri görüşümü çok etkiledi . bende değiştirdim. şimdi aynalara iyice alıştım yani değiştirmesem olurmuş. bakalım ilerde tekrar düşünebilirim.

tavsiyem; yağışlar başladı ağırlıksız gezmemelisin. yakıt biraz artıyo ama suspansiyonun otomobilden farkı kalmıyor

• Orjinalden alıntı: lokosit

en fazla 100km uzağa götürüyorum birde bu fullboxlar içine yeterince hava ve su alıyor maalesef bi türlü izolasyon yapılamıyor. yatıyo kerata. millet renault 12 lerin bagaşında 3-4 köpek ile ava gidiyor. onlarla kıyaslarsan benimki daha şanslı.
    bende önce camlı kabin taktırmıştım ama geri görüşümü çok etkiledi . bende değiştirdim. şimdi aynalara iyice alıştım yani değiştirmesem olurmuş. bakalım ilerde tekrar düşünebilirim.

tavsiyem; yağışlar başladı ağırlıksız gezmemelisin. yakıt biraz artıyo ama suspansiyonun otomobilden farkı kalmıyor

OOh maaşallah, benim rott bu aralar bekar takılıyor en son 2 sene önce bir gelin bulmustum cokta güzel yavruları oldu.Benim rotun resimleri:

• merhaba herkese, bende bir L200 sahibi olarak takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egumus -- 28 Ekim 2008; 19:53:14 >

en fazla 100km uzağa götürüyorum birde bu fullboxlar içine yeterince hava ve su alıyor maalesef bi türlü izolasyon yapılamıyor. yatıyo kerata. millet renault 12 lerin bagaşında 3-4 köpek ile ava gidiyor. onlarla kıyaslarsan benimki daha şanslı.

OOh maaşallah, benim rott bu aralar bekar takılıyor en son 2 sene önce bir gelin bulmustum cokta güzel yavruları oldu.Benim rotun resimleri:

yaf bunu sokakta görsem benim rott derim
    maaşallahı var

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.