Şimdi Ara

Mıtsubishi,Hyundai,mazda kıyaslar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Abiler kardeşler,öncelikle yeni üye olduğumu belirteyim.antalyadan selamlar!
    Bu günlerde 2.el araba almak üzere araştırıyorum,karşıma çıkan en ideal belirlediğim şu seçenekler arasında tercih yapmam hususunda bana yardımcı olursanız hayır işlemiş olursunuz, zaten bu sitenin iyiliksever insanların sitesi olmasının rahatlığıyla sorumu soruyorum.
    91 model tempra sxak temiz:6500 tl
    92 model Mazda 323 sedan :6500 tl
    90 model mıtsubishi galant :6500 tl
    92 model nisan altima :6000 tl
    93 model hyundai elantra:6000 tl
    bu arabaların donanım ve motor özellikleri birbirine çok yakın,fakat benim aradığım bunların içinde içeri en az ses alanı vede yedek parçası hem ucuz hem de kolay bulunanı hem de en az proplem çıkaranı hangisi olduğudur.Yardımlarınızı acilen bekliyorum teşekkürler.

• yazdıkların içinde parça fiyatı en az olanın tempra olacağı aşikar. Bence üzerine bir miktar daha para koyup Palio almalısın.
  • 91 model tempra sxak temiz:6500 tl Fiyatı iyi. Modeli biraz dusuk ama gercekten temizse guzel araba. 6000 e alınır.
    92 model Mazda 323 sedan :6500 tl Fiyatı normal guzel arabadır ancak tempranın konforunu bulamazsınız. Satarken sıkıntı cekersiniz
    90 model mıtsubishi galant :6500 tl Fiyatı nasıl bilmiyorum ama elinizde kalabilme ihtimali var. Satamayabilirsiniz
    92 model nisan altima :6000 tl Yine ikinci eli buyuk sorun. .
    93 model hyundai elantra:6000 tl Yaramaz.

En iyisi tempra eger donanımları aynı diyorsanız. Temprayı tek gecerim. Parcası ucuzdur. Kolay bulabilrisiniz. İceri en az ses alan konusunda birsey diyemeyecegim. Hepsini kullanmadım ama bu araclar hemen hemen aynıdır. Yani tempra derim. Gercekten az yakan bir aractır. Ama 2.0 motorunu almayın. 1.6 sını alın. Zaten 1.6 sanırım.

Gelelim tempranın sorunlarına. 9 yıl tempra kullanan biri olarak sunu soyleyeyim. Ön takımı biraz sıkıntılıdır. Bozuk yollarda gitmeye elverisli degildir.-Ama asfaltta mercedes e biniyor gibi olursunuz. Yine bozuk satıhlarda dijital gostergesi bozulabiliyor. Ancak 30-40 liraya tamiri mumkun. 9 yılda sadece iki kere bozuldu. Genelde aracla koye gittik geldik. Koyumuzun yolları da bozuktur. Oyle dusunun yani. On takım da oyle abartıldıgı kadar degildir. Onun dısında bunların beyni bozulursa arabayı cope at falan derler hikaye. Artık tamir de edilir. Cıkmasını da ucuza bulursunuz. Yag yakar derler ama bizim arabada en ufak bir yag yakma eksiltme yoktu. Ne hikmetse.

Avantajları ise; Gercekten cok konforlu bir aractır. Az yakar. Sizin alacagınız aracın donanımları oldukca iyidir. Klima ve hidrolik direksiyon 4 cam otomatik. Motoru cok sessizdir. Oldukca genis bir aractır.

Bu kadar velasıl kelam. ) yıl tempra kullanan biri olarak tempra iyi arabadır. Temiz olduguna eminseniz biraz daha pazarlık yapın alın.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 17 Mart 2009; 23:28:00 >

• teşekkürler
  • kesinlikle temprayı tek gecerim 91 tempra temizse italyan tempradır 93 ve sonrası tempralar gibi dokulmez.kliaması dijital klimadır.1600 motor oldugundan yakıtı iyidir.en onemlisi motor parçaları dogan slx ile aynı oldugundan cok ucuzdur.fiyat iyi temizse kaçırmayın.bu arada sakın 2000 motor tempralara bulasmayın parçaları zor bulunan ve pahalı olanlar 2000 motorlarıdır.
  • tempra iyi bir seçim olur
  • kesinlikte tartışma ortamı yaratmak istemem ama
    92 mazda 3.23' tavsiye ederim aynı modelin HB olanını kullandım
    evet parçası tempra kadar ucuz değil ama kolay kolayda parca Vs. ihtiyacınız olmaz
    çok sorunsuz araçtır sanayinin yolunu unutursunuz
    tabi söylediklerim temiz bir araç için 92 model bir araba için önceden tahmin yapmak zor
    üstüne bilmem kaç lira koy şunu al demicem
    ama o paraya belki 96-97 clio bulabilirsin biraz küçük ama süper araçtır
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Mitsubishi ASX alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tempra veya mazda güzel seçim olur bakımlı olsun yeter diğerleri hata olur...
  • Mazda derim,

Dünyanın en sorunsuz arabalarından,Parçası çok pahalı değildir ve beklemezsiniz.Dohc motor kullanan diğer araçlarla uyumludur.Servisi İstanbul içi söylüyorum epey fazladır ve Honda ve Japon araçlarının servislerini de kullanablirsiniz.Klimalıysa iyi Kliması yoksa Klima takılabilirdir yerleri hazırdır çünkü.Motor el değmemiş ve bakımları zamanında yapılmışsa 200-300.000Km götürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.