Şimdi Ara

Mitsubishi Heavy srk35zjxs den Memnun Kalmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık canıma tak etti yarın sanko-airfel genel müdürlüğü arayacağım ,izmirde adam gibi usta servis göndermelerini ,klimada bir sorun yoksa uygun boyutta klima takmalarını isteyeceğim,aramayı yapmadan önce neleri bilmem ve kontrol sırasında nelere dikkat etmem gerek,klima basınç değeri ve ağız çıkış sıcaklığı nasıl doğru şekilde ölçülür?normal değerleri kaçtır?

elektrikli aletlerdeki ailece şanssızlığımız bir kere daha kendini gösterdi ve 2 yıldır burada konuları takip ederek son 3 e şunları bıraktım; mhi srk35zjx ,krigamine mszfd35va ve zibro s2041bıraktım,aslında bize zibro uygun olsada babama bir türlü bunu kabul ettiremedim ve anca mhi yi aldırabildim ancak okuduğum olumlu yorumlardan dolayı içim rahattı ,taki klimayı kullanana kadar

alım:
    ilk yanlışı galiba alırken yaşadık,satıcıya odanın ölçülerini verdim kısaca 11,5+11,5=23m2 ancak tavan 320 cm dedim ,tek odaya 9 luk çiftine 12lik yeter denildi,tek oda için alsakta garanti olsun diye 12lik olsun dedik keşif konusunu hiç açmadılar bizde onlara o kadar güvendikki keşifi sormadık;

net ölçüler 323*357cm=11,54m2 ve tavan yüksekliği 317 cm 11,54*3,17=36,56m3 ,3 kanatlı kapıyla aynı ölçüde diğer odaya bitişik olduğu için 11,5+11,5 m2 şeklinde ancak klima çok verimsiz olduğundan kapıyı kapatıp tek odada yani 11,5m2 de kullanıyoruz yinede banamısın demiyor,burayı bile ısıtamıyor,satıcı ise tek odayı hamam yapar diyordu

montaj:
    iç ünitenin takıldığı ölçüler şöyle; tavan yüksekliği 317 cm ,klima yerden 247 cm yukarıda ve tavanla arasında 40 cm boşluk var

ben hiç istemesemde klima 31 aralıkta sıkışık zamanda takıldı,vakumlamayı ısrarla anca 15 dk yaptırabildim,bakır boruları vura vura eğerlerken benim aklım gidiyordu ama adamaların umurunda değildi,iç ünitede bakır boruların köpük izolasyon malzemesi yetmeyen 20 cmlik bölümlerini bantla izole etmediler,birbirine temaslarının zararı yokmuş onlara göre,sinirimi asıl taşıran ise klimanın basınç değerlerini ve ağız çıkış sıcaklığını ölçmelerini ısrar ettiğim halde "şikayet gelirse ölçüyoruz" diyerek ölçmemeleri ve sonradan gördüğüm montaj teslim kağıdına bu değerleri kafalarından olumlu düzeyde yazmaları oldu şimdi soruyorum bu basınç değeri ve ağız çıkış sıcaklığı nasıl doğru şekilde ölçülür?

kullanım sonuçları:
    klimayı kaç dereceye set edersem edeyim ve 6-7 saat çalıştırsamda oda en az ayarladığımdan 2-3 derece aşağıda kalıyor,yüksek güçte çalıştırma,farklı fan seviyeleri,30 dereceye ayarlama vs fayda etmiyor,hele birde ekonomi moduna alırsam 5-6 derece aşağıda kalıyor(hadi klavuza göre eko modda 3 derece aşağısı normal ya kalan 3 derece nerede ?) ,eğerki 30 dereceye ayarlarsam anca o zaman tatminkar sıcak hava üflüyor 26-27 derecerlde bile 1-2 saat sıcak-ılık arası sonrasında ılık üflüyor,sağlıklı yöntem olmadığını biliyorum ama mecburen oda termometresiyle ağzını ölçtüğümde 30 derece yüksek güç çalışmasında en yüksek 48i, 25 derece ekonomi çalışmasında en düşük 36 yı gördüm

artık canıma tak etti yarın sanko-airfel genel müdürlüğü arayacağım ,adam gibi usta servis göndermelerini ,klimada bir sorun yoksa uygun boyutta klima takmalarını isteyeceğim,aramayı yapmadan önce neleri bilmem ve kontrol sırasında nelere dikkat etmem gerek

bu klimayı alacak olanlar bir kere daha düşünsün ve mutlaka kullanan birine gidip yerinde çalışmasını görsün öyle alsın
    düzeltme:başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 10 Ocak 2011; 22:07:02 >

• bence bir servis cagirip yerinde kontrol ettirin klimanizi , ben 18 lik olanini 30m2 de sorunsuz kullaniyorum gercekten memnunum.
  • Arkadaşım izmirdesiniz burada adı geçen seren klima işinin ehli görünüyor birde onları çağırın bence
  • Sonuç ne oldu arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

artık canıma tak etti yarın sanko-airfel genel müdürlüğü arayacağım ,izmirde adam gibi usta servis göndermelerini ,klimada bir sorun yoksa uygun boyutta klima takmalarını isteyeceğim,aramayı yapmadan önce neleri bilmem ve kontrol sırasında nelere dikkat etmem gerek,klima basınç değeri ve ağız çıkış sıcaklığı nasıl doğru şekilde ölçülür?normal değerleri kaçtır?

elektrikli aletlerdeki ailece şanssızlığımız bir kere daha kendini gösterdi ve 2 yıldır burada konuları takip ederek son 3 e şunları bıraktım; mhi srk35zjx ,krigamine mszfd35va ve zibro s2041bıraktım,aslında bize zibro uygun olsada babama bir türlü bunu kabul ettiremedim ve anca mhi yi aldırabildim ancak okuduğum olumlu yorumlardan dolayı içim rahattı ,taki klimayı kullanana kadar

alım:
    ilk yanlışı galiba alırken yaşadık,satıcıya odanın ölçülerini verdim kısaca 11,5+11,5=23m2 ancak tavan 320 cm dedim ,tek odaya 9 luk çiftine 12lik yeter denildi,tek oda için alsakta garanti olsun diye 12lik olsun dedik keşif konusunu hiç açmadılar bizde onlara o kadar güvendikki keşifi sormadık;

net ölçüler 323*357cm=11,54m2 ve tavan yüksekliği 317 cm 11,54*3,17=36,56m3 ,3 kanatlı kapıyla aynı ölçüde diğer odaya bitişik olduğu için 11,5+11,5 m2 şeklinde ancak klima çok verimsiz olduğundan kapıyı kapatıp tek odada yani 11,5m2 de kullanıyoruz yinede banamısın demiyor,burayı bile ısıtamıyor,satıcı ise tek odayı hamam yapar diyordu

montaj:
    iç ünitenin takıldığı ölçüler şöyle; tavan yüksekliği 317 cm ,klima yerden 247 cm yukarıda ve tavanla arasında 40 cm boşluk var

ben hiç istemesemde klima 31 aralıkta sıkışık zamanda takıldı,vakumlamayı ısrarla anca 15 dk yaptırabildim,bakır boruları vura vura eğerlerken benim aklım gidiyordu ama adamaların umurunda değildi,iç ünitede bakır boruların köpük izolasyon malzemesi yetmeyen 20 cmlik bölümlerini bantla izole etmediler,birbirine temaslarının zararı yokmuş onlara göre,sinirimi asıl taşıran ise klimanın basınç değerlerini ve ağız çıkış sıcaklığını ölçmelerini ısrar ettiğim halde "şikayet gelirse ölçüyoruz" diyerek ölçmemeleri ve sonradan gördüğüm montaj teslim kağıdına bu değerleri kafalarından olumlu düzeyde yazmaları oldu şimdi soruyorum bu basınç değeri ve ağız çıkış sıcaklığı nasıl doğru şekilde ölçülür?

kullanım sonuçları:
    klimayı kaç dereceye set edersem edeyim ve 6-7 saat çalıştırsamda oda en az ayarladığımdan 2-3 derece aşağıda kalıyor,yüksek güçte çalıştırma,farklı fan seviyeleri,30 dereceye ayarlama vs fayda etmiyor,hele birde ekonomi moduna alırsam 5-6 derece aşağıda kalıyor(hadi klavuza göre eko modda 3 derece aşağısı normal ya kalan 3 derece nerede ?) ,eğerki 30 dereceye ayarlarsam anca o zaman tatminkar sıcak hava üflüyor 26-27 derecerlde bile 1-2 saat sıcak-ılık arası sonrasında ılık üflüyor,sağlıklı yöntem olmadığını biliyorum ama mecburen oda termometresiyle ağzını ölçtüğümde 30 derece yüksek güç çalışmasında en yüksek 48i, 25 derece ekonomi çalışmasında en düşük 36 yı gördüm

artık canıma tak etti yarın sanko-airfel genel müdürlüğü arayacağım ,adam gibi usta servis göndermelerini ,klimada bir sorun yoksa uygun boyutta klima takmalarını isteyeceğim,aramayı yapmadan önce neleri bilmem ve kontrol sırasında nelere dikkat etmem gerek

bu klimayı alacak olanlar bir kere daha düşünsün ve mutlaka kullanan birine gidip yerinde çalışmasını görsün öyle alsın
    düzeltme:başlık

arkadaşım sizin klimada sorun yok
    bu ınverterli cihazlar böyle
    05442375778 beni ara konuşalım
    iyi akşamlar

• bu klimayı almayı düşünen birisi olarak kafamda soru işaretleri oldu şimdi
  • Arkadaşlar ben başlık sahibi arkadaşa da sorusuna istinaden özelden belirttiğim gibi;

Bu konuda varsa "sorun" yoksa "yanlış yönlendirme ya da tercih" nedeniyle yaşanan memnuniyetsizlik

Mitsubishi Heavy Industries, Hyper Inverter Serisi ürünlerin tamamını bağlamıyor.

Nitekim ben SRK20ZGX-S, SRK35ZGX-S ve SRK50ZJX-S ürünlerini kullanıyorum ve çok şükür, çok memnunum.

Umarım başlığı açan arkadaşımız da en kısa zamanda ödediği paranın karşılığı verecek şekilde üründen faydalanır hale gelir.

İyi günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 19 Ocak 2011; 20:25:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu Mitsubishi Electric mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende fujitsu kullanıyorum 30 metre kare salonda 14.000 btu ınverter mükemmel ötesi 23 dereye ayarlı arada salon 24,5 derece bile oluyor fatura ise komik bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Arkadaşlar ben başlık sahibi arkadaşa da sorusuna istinaden özelden belirttiğim gibi;

Bu konuda varsa "sorun" yoksa "yanlış yönlendirme ya da tercih" nedeniyle yaşanan memnuniyetsizlik

Mitsubishi Heavy Industries, Hyper Inverter Serisi ürünlerin tamamını bağlamıyor.

Nitekim ben SRK20ZGX-S, SRK35ZGX-S ve SRK50ZJX-S ürünlerini kullanıyorum ve çok şükür, çok memnunum.

Umarım başlığı açan arkadaşımız da en kısa zamanda ödediği paranın karşılığı verecek şekilde üründen faydalanır hale gelir.

İyi günler diliyorum.

banada SRK50ZJX-S tavsiye ettiler , hatta ilk çıkış noktam SRK-35ZJ-S serisiydi
    ama şimdi mSZ-GE50VA arasında kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

Okumadıysanız BURAYA tıklayarak MSZ-GE50VA ile SRK50ZHX-S arasındaki karşılaştırma hakkında forumda ki en bilgili arkadaşlar dahil farklı yorumları okuyabilirsiniz.

Zaten bildiğiniz gibi SRK50ZJX-S, SRK50ZHX-S den daha üstün bir cihaz, böylece daha kolay fikir edinebilirsiniz.

Bu anlamda, eğer kullanma şartlarınız uygunsa bende bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

Okumadıysanız BURAYA tıklayarak MSZ-GE50VA ile SRK50ZHX-S arasındaki karşılaştırma hakkında forumda ki en bilgili arkadaşlar dahil farklı yorumları okuyabilirsiniz.

Zaten bildiğiniz gibi SRK50ZJX-S, SRK50ZHX-S den daha üstün bir cihaz, böylece daha kolay fikir edinebilirsiniz.

Bu anlamda, eğer kullanma şartlarınız uygunsa bende bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim...

teşekkür edeim bilgilendirme için

• uzun süredir başka sorunlar nedeni ile nete ve bu konuya giremedim,serviside hala çağıramadım

şikayetim belirttiğim gibi devam ediyor. tamam bizim ev yüksek ama normal tavan ölçüsünün 2,5 metre olduğunu varsayarsak 11,5 m2 =28,5 m3 yapar. evimin 70 cmlik fazladan yüksekliği 11,5 m2=28,5 m3 e katkısı 8m3 olur. 36 m3 ün 2,5 m yükseklikteki karşılığı 15 m2 dir. standart evlerle karşılaştırınca bu odaya 15 m2 diyelim.

işte düz hesap 12m2 (tavan yükskeliğinden ötürü 15 m2 diyelim)lik alanda srk35zjxs nin set ettiğim ayarı geçmek şöyle dursun, ayarı bile yaklamayışından, en yüksek çalışma modu olan hi power çalışma modunda bile ayarın 2 derece altında kalışından şikayetçiyim,

klimayı denemek için sürekli hi fan hızında kullansamda sonuç değişmiyor,bende bu yüzden genelde auto fan hızında kullanıyorum,oda genelde 14-15 derece arası sıcaklığa sahip,klima açtığıma değecek 23 derece ortam sıcaklığını yakalamak için hi fan modunda 25 derecede,oto modda 26 derecede,ekonomi modunda ise 27-28 derecede çalıştırdığımda bu değeri yakalıyorum

odanın 15 ten 23 dereceye gelişi klima çalıştıktan sonra 1,5 saat içerisinde oluyor,sonra kaç saat çalıştığının önemi olmaksızın ara ara 1 derece aşağı düşerek sabit kalıyor

ekleme:oturma seviyemizin sıcaklığı ise 23 ten yarım ile 1 derece daha aşağı olabiliyor,23 derece yerden yaklaşık 2 metre yukarısının sıcaklığı

izmirde airfelin genel merkez yetkili servisinin tel nosunu bilen biri buraya yazarsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 25 Ocak 2011; 15:26:39 >

• Ben aynı klimanın 9000liğini kullanıyorum. 15metrekare yalıtımsız zemin kat. Denizli Bekilli gibi karasal iklime sahip bir ilçede. Isıtmaması çok ilginç. Ben mutlaka bir sorun var diyorum.

Tavan yüksek olduğu için ısınan hava yukarı çıkacaktır bu sebeple flapları aşağı yönlendirin.

Eko mod kullanmayın. O mod sadece set değerini birkaç derece aşağısında çalıştırır faydası olmaz.

Eğer Auto mod ısıtmıyorsa, yüksek fan hızında kullanın.

Klima set değerinin 1-2 derece altında oda sıcaklığının olması normal buna fazla takılmayın. 27 dereceye ayarlı ise, oda 1 saatte yüksek fan hızında mutlaka 25derece olabilmeli, olmuyorsa sorun var.

Birde toz filtrelerini bir kontrol eder misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_46033247/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46033247

Edit:

İlk mesajınızı bir daha okudum da, tek oda 11 m2 ısıtamıyorsa hiç boşa konuşmayalım. Servis çağırın. Kesin sorun var.

Hatta şikayet var sitesine mesaj atın mutlaka dönüt alırsınız.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/487/f/3779/g/Airfel

İZMİR BÖLGE http://www.airfel.com.tr/bpi.asp?caid=500&cid=780

Tesisat İş Merkezi 1443 Sok.B Blok No.2-T Yenişehir / İZMİR
    Telefon : 0 232 449 10 15
    Faks : 0 232 449 08 48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 25 Ocak 2011; 23:28:50 >

• selamlar üstadim son durum nedir bilgilendirirmisiniz bizi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.