Arkadaşlar Mitsubishi electric MSZ-GE50VA klima almayı düşünüyorum.Bu klimayla ilgili bir yorum bulamadım forumda.Nasıl klimadır? Kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba?
HENÜZ SATIŞA SUNULMADIĞI İÇİN KULLANANLARDAN CEVAP ALAMAZSINIZ ANCAK, BU AY SONUNA DOĞRU GELECEK VE ŞU ANA KADAR SATILAN MSZ-GB 50 SERİSİNİN YERİNE GELECEK. ONDAN ÜSTÜNLÜĞÜ YÜKSEK COP DEĞERİ, A SINIFI OLUŞU VE DÜŞÜK SES SEVİYESİDİR.
henüz satışa sunulmadığından haberim yoktu.satıcı bu klimayı çok methetti ve tavsiye etti.piyasaya girmemiş bir klimayı nasıl bu kadar övebiliyor onu da anlamadım doğrusu.per gerçekçi gelmedi :)
araştırmalarımdan sonra bende msz-ge50va karar kıldım. soğutma17060 ısıtma19790 şu an kampanyada olan bir ürün 3.552,00 tl ye 12 ay taksit seçenekleri sunulmuş surumda.. Ben peşin fiyatına 3000 tl ye almayı düşünüyorum. Şu an kullanan yada araştıran arkadaşlardan yorum bekliyoruz
bu fiyata daha iyi bir makine bulabilirmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: mcakrep23
araştırmalarımdan sonra bende msz-ge50va karar kıldım. soğutma17060 ısıtma19790 şu an kampanyada olan bir ürün 3.552,00 tl ye 12 ay taksit seçenekleri sunulmuş surumda.. Ben peşin fiyatına 3000 tl ye almayı düşünüyorum. Şu an kullanan yada araştıran arkadaşlardan yorum bekliyoruz