Şimdi Ara

Mitsubishi dxk09z4-s / Srk25jps mi? daha uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Srk almak için bayiye gitttim ama stokta olmadığı için bana DXK yı tavsiye ettiler. Her ikisinin emel özellikleri çok benzer. DXK da COP değer 4.12 EER değeri 3.29 görünüyor, SRK ise hem COP hemde EER değeri 3.60 civarında, aklımda kaldığı ile.

Her ikisinini fiyatını 1550 tl olarak verdiler ama hangisini almam daha iyi olur, yada her ikiside kötü seçim mi?

Saygılarımla,
    Teşekkürler

• bu mesaja cevap veren olmadımı ya aynı durumdayım mitsubishi heavy ve elec. arasında bariz bi kalite farkı varmı aynı fiyata ayni ürünü söylüyolar faklı firmalarsa aynı model ismiyle nassıl satıyolar? iklimsa sitesinde de eski modelin teknik verileri var dxk cop değeri 3.6 civarı yazıo kaç gündür araştırıyorumda dişe dokonur bi cevap veren olmamış.
  • eski bir mesaj ama yinede youm yazmak istedim bu zamana kadar sanırm klimanızı almışınızdır :)) bahsetmiş oldugunuz klima 9 bin btu inverter klima ben bu klimaların satıcısıyım şimdi firma ismi vermiyeyim de ban yemeyelim hesabı :)) bakın dostlar bazen cop ve eer degerlerine fazla takılmayın mitsubishi olsun general olsun sharp olsun bunlar hadi mitsubishi electiric te yazayım bu cihazlar profosyenel cihazlardır .. elektirik sarfiyatklarını ben size kataloglara bakarak değil müşterilerimzden takip ettiğim kadarıyla yazıyorum size
    9 bin btu olan cihazlar 12 metre kare ısıtma kapasitesine sahiptir soğuktan bahsetmiyorum soguk hava dağa çok yayılır çünki ısıtmaya bakın genelde 9 bin ve 12 bin btu klimalar günde 10 ve 12 saat çalıştırır isen ortalam ayda sana 40- 50 tl getirir . 12 bin btu klimalar 20 metra kar alan içindir 20 metra kare sınır rakamdır aynı şey 9 bin btu klima içinde geçerli 12 metre kare ısıtmada sınır rakamdır çok rahat şekilde ısıtır ve soğutur . 18 bin btu cihazlar ise 30 metre kar içindir .18 bin btu cihazlar ayda sana 60 ve 80 tl arasında fatura getirir . 24 lükler ise 50 metre kare içindir sınır rakamlardır bunlar oda ayda size kimine göre 100 kimene göre 110 kimine göre 120 tl getirdiği söylenir günde 10 ve 12 saat çalışır ise bu bahsetmiş oldugum cihazlar en profosyenel cihazlardır bir tek general klimanın farkı vardır küçükten büyüğe en yükset motor gücü ve ısıtması diğerlerine göre daha iyidir çok çabuk ısıtıp ve soğutup hemen interter moduna girer önemli olan zaten metre kareye göre cihaz kulanmak ve cihaz ne kadar inverter moduna erken girer ise faturanıza 10 tl kadar yansıma olur general biraz daha iyi oldugu için müşterimizdedn gelen bilgiler doğrultusunda elektirik faturasında az yansıtıyor bir öğrenci arkadas vardı 12 bin btu almıştı bizden hesaplamış kitaplamış bir gün yanıma geldiğinde sordum 25 metre kare alanı vardı ama 12 btu oldugu için bize göre uygun değildi 18 binlik olması gerekiyordu bunu kendisine söyledim bu şekil kendisi ürünü aldı maddi açısına göre tabi.. ama bana vermiş oldugu bilgide 12 bin btu klimasını kesin günde 10 saat çalıştırıyormuş 38 ve 40 tl arası fatura getirmiş .bu size bağlı ben gelcek faturaları ortamala iletiyorum size ancak bu markalar bu faturaları getirir size diğerlerini piyasa mallarını bilemiyorum ama fazla oldukları kesin ve bu cihazlar bahsettiğim cihazların dış ünite sesleri çok azdır gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz UNUTMAYIN METRE KARELERİNİZE GÖRE CİHAZ ALIN ISITMADA KESİNLİKLE SORUN YAŞAMAZSINIZ ..8 YILLIK TECRÜBEMLE YAZIYORUM SİZE

• Hocam keşke şunu tek paragraf ve birbirine girmiş cümlelerle değil
    Tane tane maddeler halinde yazsaydınız
    Anlmak için kaç kere okuduğumu unuttum valla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin Emura mi Shira Plus mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.