Şimdi Ara

Mitsubishi Carisma Öneri/Fiyat/Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar şuanki arabam skoda felicia 1.3 glx ortalama fiyatı 11 ile 15 bin lira arasında oynuyor. Bunu satarak 98-2000 model arası carisma almayı çok istiyorum. 13 bin TL ye ful ful kasası alınırmı sunroof abs elektrikli cam ayna hidrolik direksiyon enjeksiyonlu. Yada 13bin TL ye alınan carisma İyi midir? Konu altına görüşlerimizi bildirirsek sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Carizma zamanından beri bu ülkede beğenilen sağlamlığına güvenilen ama nedense tutulmayan üvey evlat olarak bilindi.

Carizma ile ilgili hatırladıklarım 2005 yılı cıvarına kadar üretildi ve 1.6 dan ziyade 1.8 leri tutuldu. Gdi motor da lpg uyumu yok. 13 bine temiz bulunurmu bilmiyorum fiyatlarının o kadarda diplerde olacağını düşünmüyorum şahsen. Pimpirikli olmakta aracı tanıyan bir arkadaşla hareket etmek ciddi fayda var ...

• 13 bine alınacak aracın çok rahat 5-6 binlik masrafı vardır. Ha araç çok temiz, masrafsız diyorsanız kaçırmayın. Ancak dediğim gibi bu işte bir iş var. Araç otomatikse 2 değil 4 defa düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzgün bişey alacaksan 20 bini gözden çıkarman gerek. o fiyatlara 94 model mazda 626 filan alınabilir.
  • O paraya araba değil başa bela alırsın Proton 416 al ayni motor bunda da var o paraya bulursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.