Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ CARİSMA 1.8 GDİ ELEGANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MİTSUBİSHİ CARİSMA 1.8 GDİ ELEGANCE' almayı düşünüyorum benzinde ve gazda ne kadar yakıyor bi bilginiz varsa acil cevap bekliyorum .

• Araç tüplü mü? GDI motorlar için satışta olan LPG kitleri normallerden epeyce pahalı. Onu da hesaba katın.
  • araç tüplü deilmiş daha yeni dikkatımı cekti internette bi araba beğendim onun için sordm benzinde ne kadar yakıyor ? 1.8'ler
  • ortalama 9 LT yakar 100 km de
  • teşekkürler kardeş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2001-model-mitsubishi-carisma-1-8-gdi-elegance-99887551/detay bu arabaya o kadar para değermi daha doğrusu takasa giricem 1996 model laguna ile
  • 15 çok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen Nemo 1.4 Hdı Sx Plus
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o araca tüp 4000 bin liraya takılıyodu galiba. bence lagunan daha iyi bir araç benim gözumde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiok24

MİTSUBİSHİ CARİSMA 1.8 GDİ ELEGANCE' almayı düşünüyorum benzinde ve gazda ne kadar yakıyor bi bilginiz varsa acil cevap bekliyorum .

Merhaba kiok 24 aracı aldıysanız 2 yıl gecmiş bende nasibse bu hafta alacağım nasıl memnunmusunuz genel olarak yakıtıdır konforudur nasıl bir araç sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkolik kullanıcısına yanıt

Şirket bilgisayarı siteye girip bakamıyorum ama şöyle sorayım hangi ildesiniz ?

carismaya alışsan d sınıfı harici isterse yeni araç olsun önyargı ile bakarsın

sadece benzinli de kulllanılır

lpg Türkiye'de de 3 kişi takıyor ama tavsiye etmiyorum, bakımlı ise zaten dizel kadar yakıyor sakin kullanımda

bakamadığım için siteye fazla birşey diyemiyorum aklınız da varsa sorular sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.