Şimdi Ara

Mitsubishi ASX navitech

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık bir hafta önce Gaziantep mitsubishi servisine gitmiştim bir kaç aksesuar takmak için. Adam; navigasyon cihazı düşünürseniz, navitech in ürünü var, arka kamera, montajı da dahil 1400 tl ye takarız, dedi. Tamam düşünürüm dedim ve çıktım. Ama daha sonra internetten navitech ürünlerini inceledim ve ASX için öyle bir ürün göremedim. Adamın gösterdiği ürüne baktım gerçekten de navitech yazıyordu. ne iş anlamadım.
    Bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler.

• bence orjinal hali daha güzel hocam hiç bulaşmayın o işlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

bence orjinal hali daha güzel hocam hiç bulaşmayın o işlere

Ben de bazen portatif bir navigasyon alıp lazım olunca kullansam mı diye düşünmüyor değilim aslında. eminim ki orjinal müzik sistemi gibi ses vermeyecektir ama hem navigasyon kullanımı hem arka kamera olması ve de çok şık gösteriyor. bu sebeplerden taksam mı diye düşünüyorum da. belki de dediğiniz gibi düşüncede kalacaktır:)
  • hocam asla orjinal ses sistemi kadar olmuyor radyo güzel çekmiyor, birde aletin içindeki menüler sonra ekranın çözünürlüğü aynı çin malı telefonlar gibi oluyor :)
  • quote:

hocam asla orjinal ses sistemi kadar olmuyor radyo güzel çekmiyor, birde aletin içindeki menüler sonra ekranın çözünürlüğü aynı çin malı telefonlar gibi oluyor :)

arkadaşım da dün corollasına necvox marka 8'' bir cihaz takmış. az önce inceledim de, aynı dediğiniz gibi çözünürlük çok kötü. arkadaşa; ooo çok şık desem de aslında pek de hoşuma gitmedi. inşallah arkadaşım bu msjıma denk gelmez:)
  • Black Panther aldım 2 senedir kullanıyorum,tek şanssızlığım cihazın 2 defa bozulması oldu onun dışında gayet memnunum. Diğer ürünlerde genel olarak herkes şikayetçi açıkcası ben bugüne dek black panther de sorun yaşamadım
  • quote:

hocam asla orjinal ses sistemi kadar olmuyor radyo güzel çekmiyor, birde aletin içindeki menüler sonra ekranın çözünürlüğü aynı çin malı telefonlar gibi oluyor :)

Kullandığınız yada test ettiğiniz cihazın marka ve modelini yazabilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Honda Civic Cyclone Navigasyon
    14 yıl önce açıldı
    Mitsubishi Lancer Klima Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

quote:

Kullandığınız yada test ettiğiniz cihazın marka ve modelini yazabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    benim araçta necvox var. video izlerken iyi ama navigasyon ekranı kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturalman3 -- 13 Temmuz 2013; 3:34:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naturalman3

benim araçta necvox var. video izlerken iyi ama navigasyon ekranı kötü.

Necvox kaliteli bir cihazdır aslında ama bazı araçlar için ürettiği modeller güzel olmayabiliyor. Black panther hem navi ekranında hemde video izlerken çok iyi,işlemciside güzel takılma felan olmuyor. Eşimin aracı CR-V için Necvox almayı düşünüyodum satıcı ile görüşüyüm benzer sorunlar varsa yine Black panther alıyım bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.