Şimdi Ara

Mitsubishi ASX İle 80.000 km ve 5 yıl 6 ay (uzun dönem raporu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 2011de sıfır aldigim Dusterı dag tepe kullamdigim halde şuan 97600 kmde.

20binde bir servis bakimları haricinde, herhangi bir ariza/maaraf acmadı.

Hep keyfe keder harcamalar.

Sadece 80bin bakımi diger bakimlardan yüksek tuttu. Onda da ön fren balataları, triger seti ve akü degisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    şahinde motor harici bozulacak parça mı varda araba arıza çıkaracak , arabada herşey manuel, sizin dediğinizle traktör de aynı hiç arıza vermez neden araçta motor harici mekanik yok
  • güle güle 16 EC :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

güle güle 16 EC :)

Neyse ki artik MCT degil JDMspiritiz buluşmalara Mitsubishi olmasakta kabul edilebiliriz 😅

• 80 bin km arac icin hic bisiy 150 190 arasi gosterirdi kendini o dediginiz yollara ben 15 yasinda mndeoylada gidiyorum195 binde altı zaten alcak dolu aracla hic sorun cikarmadi rot vs gibi tokat yollari zaten full cukur asfalti bile cukur yaylayada yol yok kaldik sizin arac zaten o yollar icin uretiliyor

ama 80 bin incelemesine gore normal

• çok güzel anlatmışsınız hocam. ne yalan söyliyim ben üzüldüm satılmasına :)

bu arada bursadamı oturuyorsunuz anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

çok güzel anlatmışsınız hocam. ne yalan söyliyim ben üzüldüm satılmasına :)

bu arada bursadamı oturuyorsunuz anlamadım.

EVET hocam Bursa Çekirgede yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

80 bin km arac icin hic bisiy 150 190 arasi gosterirdi kendini o dediginiz yollara ben 15 yasinda mndeoylada gidiyorum195 binde altı zaten alcak dolu aracla hic sorun cikarmadi rot vs gibi tokat yollari zaten full cukur asfalti bile cukur yaylayada yol yok kaldik sizin arac zaten o yollar icin uretiliyor

ama 80 bin incelemesine gore normal

Ne güzel işte madem bôyle sorunsuz sizde paylasim yapin bizde okuyalim hocam.

• pro-black kullanıcısına yanıt
    yok yav ne gereği paylaşım yapmayalım abudik gubidik cevaplar yazıp boşuna yersiz eleştiride bulunalım. DH gereksiz eleştiri mantalitesi işte naparsın.

forum zaten böyle konuları açmak için kurulmamış zaten..
  • Guzel bir inceleme olmus. Tesekkurler. Ben de yakin zamanda bu tarz yeni bir araba dusunuyorum, fakat listede otomatik viteslisini goremedim. Hakikaten yok mu ?

• en çok merak ettiğim konu v kayışı oldu.20 binde bir aracın v kayışı nasıl ve neden koptu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doubt777

şahinde motor harici bozulacak parça mı varda araba arıza çıkaracak , arabada herşey manuel, sizin dediğinizle traktör de aynı hiç arıza vermez neden araçta motor harici mekanik yok

Asx de manuel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 27 Temmuz 2017; 21:46:14 >
    Manuelden kastı vites değil bence ama sen bilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

peh methiyeler düzen düzene. sıfırdan aldığım şahin de ilk 100binde tık dememişti. 80bin sıfır araç için km değil ki. 5 senede 80bin. pamuk gibi kullanmışsın arabayı belli ki.

Pek pamuk gibi kullandığım söylenemez hocam. Asvalt yol gördüğü kadar bozuk köy yolu tarla toprak falanda gördü.

Hiç unutmam birgün Bursa Kelesde köyümüzde rakımı baya yüksek bi yayla gibi bi yer var hem düzlük hem piknik yeri manzaralı falan. Sadece traktör yolundan ulaşım sağlanıyor.

Arabada tam 7 yetişkiniz 3 kişi önde 4 kişi arkada arabanın altı yere değiyor çoğu zaman 20 dakikaya yakın gittik bi çavlan yolun ortasından akmış ufak çaplı bir dere, yol zaten toprak olduğu için çamur olmuş bataklık.

Geri geri gidemem kafadan 7-8 km arabayı çevircek yer yok debryajı yakarım geri giderken durup yavaş yavaş gçsem araba batar kurtulması baya bi zaman alır çok zor olur.

Mecbur biraz geri geldim 1. Vites 3500-4000 devir yardırdım geçtim.

Alttan pat küt sesler geldi sağ dikiz aynama bi baktım tampon arkada yerinden sökülmüş 😂

Arabada 7 kişi var altı yere yaklaştı ordan bi taşa neyim takılmış sökülmüş.

Ama neyseki geçtik bataaklıktan indik vura vura oturttuk yerine çok şükür tırnak falan kırılmamış

Böyle bir sürü atraksyon oldu.

İyi dayandı vallahi

O tür yollara hangi araç girse suv dahil sorun çıkarır. Fazla girmemişsindir

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Manuelden kastı vites değil bence ama sen bilirsin tabi.

Farkındayım. İyi değil miydi.

Şahin her ne kadar donanımsız bir araç olsa da o bile sorun çıkarmıyor ilk yüzbinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 27 Temmuz 2017; 22:2:7 >
    Şahin pek arıza çıkarmaz zaten, çıkarsa bile çok ucuza halloluyor. Günümüzde japonlar kadar uzun ömürlü, sorunsuz araç yapan pek yok, bu demek değil ki diğer araçlar hep sorun çıkarıyor, ama belli istatistikler var biz ne desek de, su götürmez bir gerçek bu. Dünyanın en sorunsuz markası mazda mesela, sen seversin Mitsubishi de üst sıralarda.
  • quote:

Şahin pek arıza çıkarmaz zaten, çıkarsa bile çok ucuza halloluyor. Günümüzde japonlar kadar uzun ömürlü, sorunsuz araç yapan pek yok, bu demek değil ki diğer araçlar hep sorun çıkarıyor, ama belli istatistikler var biz ne desek de, su götürmez bir gerçek bu. Dünyanın en sorunsuz markası mazda mesela, sen seversin Mitsubishi de üst sıralarda.

Caponları sevmem. Herşey sorunsuzluk olsa bisiklete binerdim

Crv alacam diyordun bir ara japon değil mi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Caponları sevmem. Herşey sorunsuzluk olsa bisiklete binerdim

Kabul et abarttın.

• korsallar kullanıcısına yanıt
    5 yaşından önce bozulan cok araba var. Buna neden bu kadar çok şaşırdınız?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.