Şimdi Ara

Mitoloji kitabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açtığım ilk konu olduğu için yanış yere açtıysam şimdiden özür dilerim moderatör arkadaşlardan.

Başlıktanda anlaşılacağı gibi bir mitoloji kitabı arıyorum. Kitap geniş çaplı ve yunan mitolojisi üzerine olmalı. Yunan mitolojisindeki varlıkların resimleriyle beraber kısa kısa anlatıldığı bir kitabın önümdeki okul sezonunu atlatmamda büyük yardımı olacağını düşünüyorum. Varlıkların uzun uzun hayat hikayelerinin anlatılmasına gerek yok. Resimleri ve 5-6 satır bilgileri kafî. Aradığım özellikler şu şekilde

- varlıklar hakkında uzun uzun detay olmasada kapsamlı( çoğu varlığın bahsedildiği) ve resim destekli olması önemli

-sadece yunan mitolojisini işlemeli

-kitabın kalınlığı önemli değil fakat eşşek ölüsü gibide olmasın :D

-kitabın dili türkçe yada ingilizce olmalı (türkçe tercihim ama ingilizce olmasında bir sakınca yok)

Amerikan kültürü ve edebiyatı okuyorum. Önümde uzun bir mitoloji dönemi var . Pek kitap okuma alışkanlığım yoktur. Resim destekli isteme sebebim sıkıntıdan ölmemek :) Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glitter -- 18 Kasım 2015; 23:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedrettin Cömert - Mitoloji ve İkonografi
  • Azra Erhat - Mitoloji Sözlüğü
    Resim yok fakat baya bilgilendirici kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyaoblomov -- 19 Kasım 2015; 12:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Felsefe kitabı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.