Şimdi Ara

'mit' ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Milli İstihbarat teşkilatı olabilir
  • Mustafa İbrahim Tayfun isimlerinin kısaltması olabilirmi
  • benim bildiğim "efsane" demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Milli İstihbarat teşkilatı olabilir

evet aynen yazıldığı gibi
  • YOK YAA HANİ YUNANDA FALAN VARYA MİTLER FALAN ONU SORDUMM. AMA MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI GELMEDİ AKLIMA YA..
  • Massachusetts Institute of Technology
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milli İstihbarat Teşkilatı veya Mal İnsanlar Topluluğu olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Milli İstihbarat teşkilatı olabilir

budur baba
  • mit latince de efsane demektir daha doğrusu mitos efsane demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 30 Mayıs 2005, 20:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arma_ardosi

Milli İstihbarat Teşkilatı veya Mal İnsanlar Topluluğu olabilir..

senin mal dedigin topluluk senin bu ülkede rahar rahat yasamanı saglayana en alttaki unsurlardan biri.türkiye istihbarat bilgisini mit'den alır.haberin olsun.sen rahar rahar yasıyosan türkiyede mit'indde katkısı var haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozhanyasar

quote:

senin mal dedigin topluluk senin bu ülkede rahar rahat yasamanı saglayana en alttaki unsurlardan biri.türkiye istihbarat bilgisini mit'den alır.haberin olsun.sen rahar rahar yasıyosan türkiyede mit'indde katkısı var haberin olsun

mal insanlar lafını mit çalışanlarına dediğini sanmıyorum.

• bilmiyorum artık.bunu yazan arkadasımız cevresinde olan biteni sadece bi monitörden izliyo olmalı yada cevresinde ne oluyo bitiyo haberi yok
  • Mit'te gerçekten çok kaliteli ınsanlar olmasına karsın.gercektende GERIZEKALI olan ınsanlar var.ben tanıyorum ve karı kocalar eheh.evlenmeden once arkadasımın evıne gelıyodu hatun aptal ama cok guzeldi..sımdı karı koca mıtteler.dudaklarını hıc bır seye degısmem o hatunun ehuheuh

kippa ne demek???
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

quote:

yahu tabiki milli istihbarat teşkilatına saygı duyuyorum ve mit i beni kınıyanlardan daha iyi tanıyorum.. bu forumdaki internet kullanıcılarının çoğu demiyorum hepsinin bilmesi lazım mit in anlamını hem internet ile iç içesiniz hemde mit in ne olduğunu soruyor ve araştırıyorsunuz ne cahil bi durum
    ( şimdi bu söze ) ''bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır'' sözünüde söyleyen biride çıkar elbet..

potasium (teşekkür ederim) beni bi sen anladın..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

quote:

yahu tabiki milli istihbarat teşkilatına saygı duyuyorum ve mit i beni kınıyanlardan daha iyi tanıyorum.. bu forumdaki internet kullanıcılarının çoğu demiyorum hepsinin bilmesi lazım mit in anlamını hem internet ile iç içesiniz hemde mit in ne olduğunu soruyor ve araştırıyorsunuz ne cahil bi durum
    ( şimdi bu söze ) ''bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır'' sözünüde söyleyen biride çıkar elbet..

potasium (teşekkür ederim) beni bi sen anladın..

mit' i senden ii tanıyorumki bi sey yazmısım dostum.bu topiç açılmıs öylesi sohbet ediliyo.sen kendin bu topice"mallar toplulugu" diye bos bi yazı yazdıgına göre cahillik kimde sen düşün
    hadi kolay gelsin size

• arma_ardosi miti tanımanın ne oldugunu söyleyebilirmisin bana yakından ilgilimisin yoksa içindemisin.türkiyede mitten başka 3 tane daha istihbarat teşkilatı var ve hepsi kendi içinde mükemmel calısıyorlar.bu istihbarat içinden birini tanımakla miti tanıyorum diyemiyosun.ne kadar içindesin o önemli bence bu konulara herkes bilgisi ölçüsünde yaklaşsın ve kimse devletin bu çok önmeli unsurlarına laf atmasın.bu konudada herkesle tartışmaya girerim yani
  • Milli İstihbarat Teşkilatı
  • astral32 yazdıklarına göre bana az bi destek vermissin eger öyle bi şey varsa tsekkürler.bencede mit gbi türkiyenin alt kadrosuna laf kimse etmemeli ki böyle bi topic ne için acılmıs ilginc.neyse arma ardosi arkadasımız öğrenmiştir ne oldugunu
    ii geceler :)
  • quote:

astral32 yazdıklarına göre bana az bi destek vermissin eger öyle bi şey varsa tsekkürler.bencede mit gbi türkiyenin alt kadrosuna laf kimse etmemeli ki böyle bi topic ne için acılmıs ilginc.neyse arma ardosi arkadasımız öğrenmiştir ne oldugunu
    ii geceler :)

SANA DESTEGİM SONSUZ YA ASLINDA COGU KİŞİ BİLMEZ MİTİN NE YAPTIGINI ARKASINDAN SUNU BUNU DERLER AZ ÖNCE KONU DISINDADA BÖYLE BİR TOPİC GÖRDÜM İLGİNC YAKLASIMLAR VAR İSİN İÇİNİ BİLMEYENLER ÜFÜRÜYORLAR İŞTE KENDİ ÇAPLARINDA NEYSE SANADA İYİ GÜNLER
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.