Şimdi Ara

MİT , MiT MİT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mit mit denilince aklımıza road runner kuşunun ötüşü akla geliyordur. Ben ondan bahsetmiyorum. Milli istihbarat teşkilatından bahsediyorum. Arkadaşımın biri yeni kimlikten almış üzerinde çip vardı. O kimligi bir defa çamaşır makinasında yıka o çip bozulsun dedim. Anlam vermedei.amv den bellirli noktadan geçerkem kimliğin üzerimde ki çip ile temassız şekilde kimlik bilgilerin alınır boynuna çan takılmış koyun gibi güdülersün dedim. Mit bahsetim Anlamadı anlasa şaşardım.

Kirada oturuken daha ucuz bir eve taşınmıştık 6 katlı binanın balkon kısmı yüksekte solan kısmı zemin biraz aşşında bir olan bir ev. Daha yeni taşınmıştık eşyalar daha kolilerin içinde bir hafta filan olmuştu , aderes değilikliği yapmadık muhtara ikametgâh filan da yok belki inanmayacaksınız zile biri bastı açtık elinde bir zarf ailden birinin ismi yazıyor imza attık aldık. Zarf ta yazanları sormayın, adamlar hangi hangi binada hangi katta hangi zile diyofona basacaklarına kadar biliyorlar.

Bu mit ne iş yapar. Kim için çalışır. Korkmamız gerekir mi_? Bu mit çalışan elemanlar kimler kpss ile girişe bilir mi
    Başınıza yukarıda anlatığım gibi bir olay geldi mi_?

Suriyede iç savaş başlamadan önce mitin iki tır dolusu gönderdiği silahlardan bahsedip yazmayın değinmeyin, konu kapatılır sizinde aderesinize kapalı zarf gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum. 15 temmuzda neden Recep Tayyip Erdoğan'nın korumasının yani bir m yakınındaki adamın fetocu olduğunu bilemediler?
    Tiyatro yazanlar olacak ama düşüncem bu.
    Ya bunlar vatansever değil yada gerçekten hiçbir şey bilmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 17 Aralık 2019; 15:45:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birilerinin veyahut devletin seninle zoru yoksa o dediğini yapmana gerek yok ki. sen fazla paranoyak olmuşsun kardo. adamların çoğunun görevi muhbirlik yapmak, bulundukları çevrede dönen, olan olaylar hakkında üstlerine bilgi vermek. merak etme, birşey olmaz. xD

kpss, yds falan gibi şeyler var, alımlar olduğunda isteyen başvurabiliyor. ama ben bir arkadaşımdan genellikle aileden geçen birşey olduğunu duydum, yani nesilden nesile. çok fazla potansiyelin yoksa kabul edilmez muhtemelen. zaten onlar o potansiyeldeysen seni bulur. kafadan biraz sakat eski bir arkadaşım sahte polis kimliğiyle dolaşıp sivil polis olduğunu iddaa edip tramvay'a otobüse falan bedava biniyordu, sonra o elemanı buldular ancak kabul etmemiş söylediğine göre. böyle yani. havalı birşey olduğunu sanmıyorum yani. sıradan bir vatandaş gibi davranmak zorundasın arkadaşlarına karşı dahi ? bu iyi mi ? bilmiyorum. bir de en azından üst seviyede ingilizce bilinmesi gerektiğini duymuştum, yani sıra başka bir dili daha iyi seviyede bilmenin de avantajlı olduğu söyleniyor. iyi düşün yani öyle bir düşüncen varsa. ben bunu yapabilirmiyim falan diye. sonradan pişman olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8250FDECA -- 17 Aralık 2019; 16:17:53 >

• Ya bi SG, ayrıca o MİT MİT değil, beep beep dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİT Tekniker Alımı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.