Bildirim
>>Mit Ajanları maaşı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5 milyar rahat -
(sanal)Mühendislik karın doyurmuyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Caveman*
(sanal)Mühendislik karın doyurmuyor mu ?
Merak ettim sadece :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk-Engineer
Her zaman olmak istemiştim.
Sabah ilimin Mit binasına 3 çocuk babası için girdiğinde demir kapı açılırken içerde kalabalık vardı.
Maaşlarını bilen varmı?
Ilinin mit binasi, demir kapinin acilmasi ve icerideki kalabalik = maas? Acalim konuyu biraz! -
657ye tabii devlet memuru onlar
3.000tl civarında alıyorlar en az.
http://www.mit.gov.tr/perssks-cevap1.html -
Örtülü ödenekden aldıkları için maaşı, yurtiçi maaşlarını bilmiyorum, ama yurtdışına gidenler 6-7 bin dolar alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 24 Eylül 2011; 23:35:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Örtülü ödenekden aldıkları için maaşı, yurtiçi maaşlarını bilmiyorum, ama yurtdışına gidenler 6-7 bin dolar alıyor
Yok artık.
Ben gerekirse filistine giderim be :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk-Engineer
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Yok artık.
Ben gerekirse filistine giderim be :)
Yurtdışında maaşlar böyle. -
İstihbaratta çalışan bir akrabam var aldığı maaşı bilmiyorum ama çok gayrımeşru kellesi var doğuda;arabayla giderken amire çekil koçum deyip amirin sus pus olduğunu gördüm. -
bknz. rds :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X