Şimdi Ara

Miss Turkey jürisi körmü ? - Ecem Uzgör den eleştirilere cevap geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Miss Turkey jürisi körmü ? - Ecem Uzgör den eleştirilere cevap geldi

edit: almanyada türkiyeyi temsil ettigi video

eleştirilere verdigi cevap

müzik yarışmasındaki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxata -- 16 Eylül 2016; 20:26:42 >

• bildiğin safinaz bu. Elendi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

bildiğin safinaz bu. Elendi sanırım.

elenmedi birinci oldu bizi dünyada temsil edecek
  • troll mü ciddi mi?

eğer cidden bu 1. olduysa kesinlikle jüriye para vermiştir

edit:yarışma 14 eylülde konuyu açan 1. oldu demiş. troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 13 Eylül 2016; 5:29:52 >
  • 9gagde nicolas cage'e benzetiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşık oldum :l
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

troll mü ciddi mi?

eğer cidden bu 1. olduysa kesinlikle jüriye para vermiştir

edit:yarışma 14 eylülde konuyu açan 1. oldu demiş. troll.

tr 1. si hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yunana iteleyin şoplayin

• iki kelam etmek isterim. bu kız şarkıcıymış londrada yaşıyomuş. yani en ücra mahallelerde bile 2 saat dolaşsann bu kızdan çok daha güzellerini görürsün. demem o ki bu kızın sağlam bi dayısı falan var. e hadi tr 1. si yaptı seni dayın dünya çapında sonuncu olacaksın. yetmedi rezil olduğunla kaldın. survivor sahra nın 2. olduğu bir yarışma zaten bu mantık aramaya gerek yok. ancak miss turkey de yüz güzelliği önemli değil, önemli olan vücut hatları vücudun yapısı vücut güzelliği simetri cart curt derlerdi. kızın çenesinde dişinde yamukluk var neyin simetrisi anlamadım. kızın amacı neydi , kızı 1. yapanlar ne düşündü bilmiyorum ama bu kız rezil olduğuyla kalacak. bi de madem daha güzelsin yarışmaya git deniliyor kızlara, ya birader torpil işte tekrar ettirme. erkeklere de verse mısın diyolar ya birader sokaktan bi suriyeli verse yokluktasın neyin lafını yapıyosun bana. hadi hayırlı işleeer

• Bu kiz da okuyacak internette yazilanlari, bence fazla ustune gidiliyor. Ben begenmedim de gec, dalga gecmenin manasi yok. Kaldi ki eksi'de de demisler, bu yarisma modellik yarismasi. Yuzden cok vucut onemli, bayanin vucudu da saglam simdi. Gunun birinde internette yazilanlardab dolayi intihara kalkisirsa tum turkiye bundan sorumlu olacak.

• bu konu varmı diye foruma geldim gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bu kiz da okuyacak internette yazilanlari, bence fazla ustune gidiliyor. Ben begenmedim de gec, dalga gecmenin manasi yok. Kaldi ki eksi'de de demisler, bu yarisma modellik yarismasi. Yuzden cok vucut onemli, bayanin vucudu da saglam simdi. Gunun birinde internette yazilanlardab dolayi intihara kalkisirsa tum turkiye bundan sorumlu olacak.

nasıl yüz önemli değil ya.

http://www.missturkey.com.tr/miss-turkey-gecmis-yillar.html

şuraya bakar mısınız? 2004-2006 dışında çirkin yok. ki son yıllarda çıkanlarda baya güzellermiş

• quote:

quote:

Bu kiz da okuyacak internette yazilanlari, bence fazla ustune gidiliyor. Ben begenmedim de gec, dalga gecmenin manasi yok. Kaldi ki eksi'de de demisler, bu yarisma modellik yarismasi. Yuzden cok vucut onemli, bayanin vucudu da saglam simdi. Gunun birinde internette yazilanlardab dolayi intihara kalkisirsa tum turkiye bundan sorumlu olacak.

şuraya bakar mısınız? 2004-2006 dışında çirkin yok. ki son yıllarda çıkanlarda baya güzellermiş

pınar altuğ 1994 diyor. vay be bilmiyordum. hakkı var miss turkey seçilmesinde ama

• Bu kız top model türkiye 1. Si. Modellik için güzel olmana gerek yok. Kızı linç etmenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 13 Eylül 2016; 17:34:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm bu ne? Midem kalktı. Eski sevgililerim daha güzel len bundan. Vay bobayı...

• Niye eziyorsunuz anlamıyorum. Gayet yakışıklı bir abimiz.
  • 2008deki leyla lydia tuğutlu muhteşem bir şey kadında eksik şurası kötü diyebileceğim tek bir yer yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

quote:

pınar altuğ 1994 diyor. vay be bilmiyordum. hakkı var miss turkey seçilmesinde ama

burcu esmersoy şaşırttı beni. hep çok güzel bulmuşumdur. türkiye de 1. olmuş dünya'da da derece almış

• Umarım kız hakkında yazılanları okumuyordur inci sözlüğün ergenleri olayı çok abarttı :/
  • Bakın siz anlama konusunda sıkıntı çeken asosyellersiniz. Kız güzellikte değil modellikte aday. Fiziği önemli olan anlamıyorsunuz galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.