Şimdi Ara

Mısır piramitlerinin sırları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
8.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demiri bile kullanmayı icat edememiş bir uygarlığın bugünkü teknoloji ile yapılması yıllarca sürecek piramitleri sadece bakır keskiler kullanarak yaptıklarına inanmak ne kadar mantıklı.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demiri bile kullanmayı icat edememiş bir uygarlığın bugünkü teknoloji ile yapılması yıllarca sürecek piramitleri sadece bakır keskiler kullanarak yaptıklarına inanmak ne kadar mantıklı.

Bugüne kadar milyon tane belgesel izledim piramitler ile ilgili resmi tarihin taş devri masalları ile asla açıklanamaz bu yapılar ama bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar.

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Orijinalden alıntı: Principes

Bi bitmediniz ya.

Bence siz bir bitmediniz bunlar bilimsel gerçekler hoşuna gitse de gitmese de iki olasılık var ya Mısırlılar resmi tarihin yazdığı gibi ilkel değildi ya da uzaylılar yaptı başka imkan ve ihtimal olamaz.

Yukardaki uydurmalarla ilgili herhangi bir deneyi gösterebilme imkanın mevcut mu?

• quote:

Bi bitmediniz ya.

konuya girerken aklımdan bu geçiyordu....

• quote:

quote:

Demiri bile kullanmayı icat edememiş bir uygarlığın bugünkü teknoloji ile yapılması yıllarca sürecek piramitleri sadece bakır keskiler kullanarak yaptıklarına inanmak ne kadar mantıklı.

Bugüne kadar milyon tane belgesel izledim piramitler ile ilgili resmi tarihin taş devri masalları ile asla açıklanamaz bu yapılar ama bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar.

Hadi başka kapıya.

quote:

quote:

Hadi başka kapıya.

Haddini bil düzgün konuş bir fikrin varsa adam gibi açıkla yoksa senin düzeyine inmeyi de bilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz ya.

Bence siz bir bitmediniz bunlar bilimsel gerçekler hoşuna gitse de gitmese de iki olasılık var ya Mısırlılar resmi tarihin yazdığı gibi ilkel değildi ya da uzaylılar yaptı başka imkan ve ihtimal olamaz.

Yukardaki uydurmalarla ilgili herhangi bir deneyi gösterebilme imkanın mevcut mu?

moskowa48 gerekli cevapları vermiş yani bu piramatileri yapmak bu kadar kolaysa bu bilimsel gerçekleri reddeden birileri yapsın da göreyim. Mısırda bulunan binlerce yıllık Abydos tapınağı 'ndaki resimlere bak bu kadar mı körsünüz ben anlamıyorum .

Mısır piramitlerinin sırları

Fotoğrafın doğruluğu hakkında fikrim yok. Yukarıdaki iddialarınız için araştırmayı yapan bilimadamının kontrollü deneyini açıkladığı makaleyi istiyorum sadece. Çok zor bir şey değil.

o ne lann.bi tane apaçi helikopter,bitane tank ve bitane f-16 ucak görüyorum resimde.lan hani uzaylılar yaptırmuştı bunları.yoksa amerika zaman makınasınımı buldu laaa

• quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz ya.

Şimdi anlıyoruz ki büyük ihtimalle metal olan bu aletlerin, ne kalıntılarını, ne yapımında kullanılan aletlerin kalıntılarını bulmamıza gerek yok. Doğru şekilde yapılmış ölçümleri içeren kağıtlar o aletlerin kullanıldığı konusunda yeterli oluyor. O halde şöyle yapalım.

İşte 1400'lü yıllarından sonlarından bir helikopter.

Aynı zamanlardan bir tank, ufo da olabilir sizler için.

Bir uçak!

Ama hepimiz biliyoruz ki 15. yy'da bu aletler yoktu. Bunlar sadece çizimlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 22 Ekim 2012; 2:42:52 >

• Uçaklarla savaşların yapıldığı yıllardan başka veriler aktaralım. Günümüzden 5,300 sene önce yaşamış olan Buz Adam Ötzi. Eşyaları kuru otlardan örülmüş bir pelerin, deri bir yelek, altı ayı üstü geyik derisi kaplı ve içi kuru ot dolu bir ayakkabı çakmak taşlı oklar, çakmak taşından bıçak, bakır balta ve porsuk ağacından bir yay. Ötzi'nin ölüm sebebi ise bir F22 Raptor'a bağlı M61 Vulcan'dan açılan ateş.

Çaktak taşından bir okla vurulmuş.
  • 14.400 modemle internete çıktığım günden beri aynı geyikler. Mısır piramitlerinin gizemleri aşağı çözülemeyen olayları yukarı. Halbuki yüzde 99 unun bilimsel açıklaması var ve çok mantıklı. Ama insanoğlu işte gizem olsun bilmem ne olsun seviyor.

Yok kanserden ölen bilim adamları... Sen asbestli toprağı mezara koyarsan ölür tabi insanlar, Anadoluda da onlarca köy var kanserden böyle ölmüş. Yok deltayı bilmem kaç parçaya bölüyormuş. Bir kere basit coğrafya arkadaşlar. Deltalara alüvyon taşır nehirler oralarda dolar molar deltaların binlerce yılda aynı kalması zaten olanaksız. İşte bir sürü matematiksel denklemler şunlar bunlar. İddia ediyorum ben çamurdan benzer bir şekil yapayım piramite benzesin veya başka bişeye benzesin verin matematik dahisi bir arkadaşa size zibilyon tane denklem çıkartır oradan. Zaten matematik budur.

Şu meşhur hiyeroglifleri de yapan adam defalarca açıkladı yalan olduğunu. Ahanda essahı olsa gerek.

• piramitleri yapanlar her kimse artık...

kesinlikle elektrik enerjisinden haberdar olduklarını düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz ya.

Şimdi anlıyoruz ki büyük ihtimalle metal olan bu aletlerin, ne kalıntılarını, ne yapımında kullanılan aletlerin kalıntılarını bulmamıza gerek yok. Doğru şekilde yapılmış ölçümleri içeren kağıtlar o aletlerin kullanıldığı konusunda yeterli oluyor. O halde şöyle yapalım.

İşte 1400'lü yıllarından sonlarından bir helikopter.

Aynı zamanlardan bir tank, ufo da olabilir sizler için.

Bir uçak!

Ama hepimiz biliyoruz ki 15. yy'da bu aletler yoktu. Bunlar sadece çizimlerdi.

yine mi resmi tarih

mısırlılara ilkel demek doğru değil..zamanın ötesinde bir toplumdu... bu konuda epey belgesel izledim ama bu demek değil ki teknolojileri çok üst düzey...yok ufoymuş yok tankmış hatta bir ara teslanın projesini bile piramitlere yamadı HY...

bu arada da vincinin helikopteri asla ucmazdı... kuyruk rotarı yoktu..olduğu yerde dönüp dururdu helikopter..ilk ucma girşiminde benzer bir durum vardı..kanat vardı kuyruk yoktu...

• Benimde dünya dışı medeniyetler tarafından kuşkum var.National geo yada discoveryde 5-6 sene önce seyretmiştim.Yıldız kümesinin hizalaqrayak konumlamışlardı izledğimde şaşırmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerSoldier -- 27 Ekim 2012; 21:53:01 >

Orijinalden alıntı: Nontheist

Benimde dünya dışı medeniyetler tarafından kuşkum var.National geo yada discoveryde 5-6 sene önce seyretmiştim.Yıldız kümesinin hizalaqrayak konumlamışlardı izledğimde şaşırmıştım..

Nasıl yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Orijinalden alıntı: Nontheist

Benimde dünya dışı medeniyetler tarafından kuşkum var.National geo yada discoveryde 5-6 sene önce seyretmiştim.Yıldız kümesinin hizalaqrayak konumlamışlardı izledğimde şaşırmıştım..

Nasıl yani

Aynen okuduğun gibi dostum piramitlerin yerlerini yıldızlara göre birebir hizalamışlardı bunu bu iki belgesel kanalından birinde seyretmiştim.Ozaman dahi belirli bir teknolojiye sahip olduklarını düşünüyorum..
  • Günümüz sanatında mitler [Contanparary art in myth] / Deniz Kartal İsminde bir tez buldum ama erişemedim tabiki üyeliğim olmadığı için, bunun içinde mutlaka vardır Mısır Piramitleriyle ilgili olan bu tür söylentilerin gerçek olup olmadığı.

Uçaklarla savaşların yapıldığı yıllardan başka veriler aktaralım. Günümüzden 5,300 sene önce yaşamış olan Buz Adam Ötzi. Eşyaları kuru otlardan örülmüş bir pelerin, deri bir yelek, altı ayı üstü geyik derisi kaplı ve içi kuru ot dolu bir ayakkabı çakmak taşlı oklar, çakmak taşından bıçak, bakır balta ve porsuk ağacından bir yay. Ötzi'nin ölüm sebebi ise bir F22 Raptor'a bağlı M61 Vulcan'dan açılan ateş.

Çaktak taşından bir okla vurulmuş.

Bak arkadaşım dünyadaki gizemler senin basitçe açıklayabileceğin gibi değil mesela sana nasca çizgilerini bir araştır bu çiziklerin ortak özelliği yerden bakıldığında bir anlam ifade etmemesi ama yerden 60 metre yükseldiğinde belirginleşmesi demek ki ya o dönemde insanlarda uçan aletler vardı ya da uzaylı tanrılarına mesaj veriyorlardı bende gizem bitmez gizeme boğarım seni hadi bunu da açıkla.

• Yokluğumda meydanı gerçekçi ! arkadaşlar boş bulmuş kendileri çalıp kendileri söylemişler arkadaşlar siz kabul etseniz de etmeseniz eski Mısırlılar çok ileri bir toplumdu özellikle astronomik ve matematik bilgileri mükemmeldi gelin piramitlerin astronomik detaylarına bakalım

Gizde'den geçen boylam,dünyanin denizleriyle anakaralarini iki esit parçaya böler.Bu boylam ayrica,kara üstünden geçen en uzun kuzey-güney yönlü boylam olup,bütün yer kürenin uzunluguna ölçümünde dogal sifir noktasini olusturur.

Piramit dev bir günes saatidir.Ekim ortasiyla Mart basi arasinda düsürdügü gölgeler mevsimleri ve yilin uzunlugunu gösterirler.Piramiti çeviren tas levhalarin uzunlugu bir günün gölge uzunluguna esittir.Bu gölgelerin tas levhalar üstinde gözlenmesiyle günün 0,2419 bölümünde yilin uzunlugu yanlissiz olarak saptanabiliyordu.

Büyük Piramit,dünyanin kara kitlesinin merkezinde yer aliyor.

Gize'deki üç piramit aralarinda bir Pitagor üçgeni olacak sekilde düzenlenmislerdir.Bu üçgenin kenarlarinin birbirlerine göre orani 3:4:5'dir.

• Dr. Ivan Sandersen, altından yapılma eski Güney Amerika kültürüne ait bir sanat eserini inceledi.Normalde bu cisim bir kelebek veya bir arıyı temsil etmeliydi.Fakat bu 1000 yıllık cisim bir savaş uçağına o kadar çok benziyorduki ! Charles Berlitz, 1972 yılında “eskilerin gizemleri” hakkındaki kitabında bu cismin bir Alman savaş uçağı pilotu olan J. A. Ulrich’ e gösterildiğini yazıyor.Ulrich, cismin nereden geldiği veya eskiliği hakkında bilgilendirilmemişti.Gösterildiğinde ise tereddütsüz “bu bir F-102 savaş uçağıdır” demiştir. Cismin bazı kısımlarının havada fren yapmaya ( yavaşlamaya ) yaradığını belirtiyor.Bu sistem bugünkü İsveç “SAAB” savaş uçağında kullanılıyor.

• Bu gece coştum bir kere realizm ! maskesi takarak resmi tarihi sayıklayıp duran arkadaşlara bir örnek daha , Ezekiel peygamber eski ahitte bir gece karşılaştığı göksel tanrıların aracını detayları ile tarif etmiştir bu tarife dayanarak Nasa mühendisi Josef F. Blumrich 1974 tarihinde The Spaceships of Ezekiel adlı bir kitap yazmıştır bu kitapta peygamber Ezekiel 'in tarif ettiği aracın ancak bir uzay aracı olabileceği sonucuna varmış ve bu gemiyi çizmiştir.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Spaceships_of_Ezekiel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 29 Ekim 2012; 23:49:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.