Şimdi Ara

misir gevregi yenirmi tavsiye onerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar bildiginiz uzere forumun cogu ogrenci, coguda sabah kahvalti yapamiyor ve okula enerjisiz gidiyor. Ben arastirdim en hizli ve en yararlisi sanirim misir gevreiymis. Bu misir gevreklerininde cesitleri var. hangilerini onerirsiniz en iyi ve en ucuz olani hangisidir sizce? Ben gold flakes mi oyle bisey aldim begendim okulda katkisinida gordum. Siz hangilerini onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bikere evde kokocops muydu neydi sütle karıştırdım bildiğimiz kakao sütlü kakao içiyosun o yuvarlak şeylerde kahve tadı veriyor

• Küçükken hep heves ederdim aldim, arta kalan sütü icemiyorum ya

• En kötü kahvaltıyı bu tarz şeylere tercih ederim şahsen.
  • komple kahvaltıyı mısır gevreğiyle yapanları anlamıyorum lan. nasıl doyuyolar. kahvaltı dediğin zeytinli peynirli çaylı maylı olur ha ama günün bazı saatlerinde atıştırmalık olarak yenebilir ben de yiyorum çerez niyetine. nesfitler güzel oluyo. ama cocopops falan tatlı, kakaolu olanları güzel olmuyo bayıyo.
  • Cocopops'u kardeşim çok sever ama oldum olası Cocopops'dan hoşlanmam, tadına bile bakmadım.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamur yogurma makinasi tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 senem mısır gevreğiyle geçti. Ben nesquik yiyordum ama insanı belli bir yerden sonra sıkıyor..
  • Amerikan flimlerine bakarsaniz adamlar sabahlari sadece misir gevregi yiyor hemde ailece. Herhalde cok kotu bir sey olmasa gerek.

Ayrica yine o fimlerde misir gevreginin yaninda kahve iciyorlar onu nasil basariyorlar anlamadim. Ben denedim igrenc oldu.

• Tavsiye önerisi nedir hocam bi açıklar mısın zahmet olmazsa?
  • nesquik

• quote:

Orijinalden alıntı: screay

Cocopops'u kardeşim çok sever ama oldum olası Cocopops'dan hoşlanmam, tadına bile bakmadım.

Bir kase cocopops isteruk

• hep özeniyorum da öyle kahvaltı mı olur lan,yapan birinden fikirler alsak düşünürüz bakalım şu an kahvaltımda çay ikram ve dankek var mesela
  • Yenir, hatta az önce yedim.

• Tost varken... Tost veya corba olmadigi zamanlarda severek yiyorum

• Forumun çoğu öğrenci mi?Ne hallere düştük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden şunlardan vardı çok iyiydi tadları. Markete gittiğimde 10 kutu almıştım bi ara sonra da üretimden kaldırıldı. Hiçbir yerde bulamıyorum.

misir gevregi yenirmi tavsiye onerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 5 Ekim 2013; 14:57:35 >
  • Ben kahvaltı işini şöyle hallediyorum. Şimdi yarım ölçeklerle kendime kek yapıyorum yarım olmasına rağmen baya fazla oluyor pişince neyse işte yapıp saklama kabına koyuyorum her sabah 6 da uyanıp duş lavabo vb hallettikten sonra 2 dilim alıyorum kaptan yanına herhangi bir meyve koyuyorum süt,çay,kahve,sıcak çikolata,meyve suyu arıtk hangisi varsa birde içecek alıyorum evden çıkmadan son kez foruma bakarken onları yeyip çıkıyorum. İlginç gelebilir ama o kek 1 hafta yetiyor bana hafta sonları hariç hem enerjik oluyorum hem pratik
  •  misir gevregi yenirmi tavsiye onerileri

tavsiye ederim güzeldir tadı
  • Bim'de satılan mısır gevreği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.