Şimdi Ara

Misfits (+18) (2009- ) | 5.Sezon (Final) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
5
Favori
28.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı geldi.Yarın kahvaltıya saklayacağım ben.

http://divxplanet.com/sub/s/184927/Misfits.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Kasım 2010; 2:00:11 >
    Nathan kardeşini bulduğu gibi kaybetti.Gerçekten çok üzücüydü.Babasına kapıyı açar açmaz yumruk attığı an süperdi.O maskeli adamda kim daha öğrenemedik.Çok merak uyandırıcı gerçekten.Curtis geleceğe gittiğinde süper kahraman kostümü vardı üzerinde.Demekki ilerde bizimkiler yada sadece Curtis güçlerini yararlı işler için kullanacak.Son olarak bir yatağa mıçmadığı kalmıştı Nathan'ın onuda yaptı herif.

PROMO SPOİLER

Promoda Nathan Curtis'i dudağına öpücük kondurdu:).Sonra Kelly gaymisin bunumu söylüyorsun bana dedi.Nathan bir işler çevirecek yine ama ne..Birde homo çıkarsa ne gülerim

• Arkadaş ne desem boş ya atmosferi ayrı güzel diyaloglar ayrı güzel karakterler ayrı güzel hayatımda izlediğim en iyi yapıtlardan biri

s2e2de güzeldi kendi kendine aniden yandığı söylenen insanlara,şizofrenlere dairde farklı bir bakış açısı olmuş

Orijinalden alıntı: capcomvsmarvel

Valla güzel bir bölümdü ama hüzünlüydüde.
    Nathan kardeşini bulduğu gibi kaybetti.Gerçekten çok üzücüydü.Babasına kapıyı açar açmaz yumruk attığı an süperdi.O maskeli adamda kim daha öğrenemedik.Çok merak uyandırıcı gerçekten.Curtis geleceğe gittiğinde süper kahraman kostümü vardı üzerinde.Demekki ilerde bizimkiler yada sadece Curtis güçlerini yararlı işler için kullanacak.Son olarak bir yatağa mıçmadığı kalmıştı Nathan'ın onuda yaptı herif.

PROMO SPOİLER

Promoda Nathan Curtis'i dudağına öpücük kondurdu:).Sonra Kelly gaymisin bunumu söylüyorsun bana dedi.Nathan bir işler çevirecek yine ama ne..Birde homo çıkarsa ne gülerim

nathan
    homo çıkarsa pek şaşırmamak lazım

• Beyler bölümdeki
    ateşli
    kızın adını bilen var mı?

• Zenci eleman geleceğe giderken gözünden yansıyan gelecekbölümler promosunda bizim grup bir odada işkence görüyorlardı.
    Maskeli adamın suyunu çıkarmasalar bari.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• nathanın kardeşi ölü maden arkadaşlarına nasıl göründü babası neden göremiyor

Orijinalden alıntı: bilbar

nathanın kardeşi ölü maden arkadaşlarına nasıl göründü babası neden göremiyor

Araçta kızla öldü. O ana kadar gördüler, ondan sonra sadece Nathan gördü.

Orijinalden alıntı: Juvixted

Beyler bölümdeki
    ateşli

?

quote:

Beyler bölümdeki
    ateşli

?

Catrin Stewart
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• İlk bölümü izledim, ilginç bir dizi.

Nathan artık ölümsüz ölüleride görebiliyor.Jamie çok üzüldüm ölmedi sanıyordum..O ateşli kadın acaba kim promodaki maskeli adamıda cok uzatmasalar açıklasalar kim olduğunu.
  • Hap atıp patladıkları sahnede çalan müzik Restless [fake blood remix] - unkle

Biri tuvalet kağıdı getirebilir mi?
    Ölü insanlar görüyorum.

Misfits.S02E03.HDTV.XviD-BiA

Yeni bölüm Geldi !!!!

keyifli izlemelerr..

Misfits.S02E03.HDTV.XviD-BiA bu sürüm hatalı (dizide sesler karışmış 20.dakikadan sonra reklam sesleri falan..).. bilginiz olsun.

Nathan eli boş döndü yine

Bu arada geçen bölüm yatağına ettikleri hatunun ismi Ruth Negga imiş. Benim gibi merak eden olursa diye söyleyeyim dedim

Hatta bizim Nathan'la başka bir dizisi varmış hatunun. Nasıl birşey acaba
    http://www.imdb.com/title/tt1625724/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 26 Kasım 2010; 14:02:52 >

• Hafta sonunu bekleyemeyeceğim ingilizce altyazı ile izleyeceğim.Dizi olmadığı için bu hafta dayanamam beklemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 26 Kasım 2010; 14:12:39 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.