Şimdi Ara

mirrors edge sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu bölümde 6.10'da başlayan kısımda ne oluoyorsa karakter koşmuyor.öyleki 5-10 sn bekleyip başlasam bölüme zombi gibi yürüyor koşmuyor ondan sonra.bu sorunla karşılaşan var mı?

• aynı sorunla karşılaşanlar olursa netten bulduğunuz fix dosyası ile değişiklik yaptığınız taktirde oyun sorunsuz çalışacaktır.
  • Hocam kendi sorununuza kendiniz cevap vermişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbk386

Hocam kendi sorununuza kendiniz cevap vermişsiniz.

• Soruna yardım eden çıkmayınca adam çözümü kendi bulmuş ve banane dememiş gelmiş burda açıklamış, çoğu kişi sorunu çözünce bidaha foruma uğramaz, tebrik etmek gerek arkadaşı.
  • Aynı sorunu yaşıyorum şu an. Fix dosyasını nasıl edinebiliriz?
  • quote:

cevap gelmeden bulmuş çözümünü ne var bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 11 Ağustos 2012; 17:07:00 >
  • quote:

• quote:

Daha sonra bu sorunu yaşayanlar googledan araştırıp buraya gelirlerse, kendi gibi uğraşmasınlar hemen çözsünler diye cevap yazmış olamaz mı ?

Çok komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 11 Ağustos 2012; 18:17:50 >
  • mübarekler amma post kasma meraklısısınız.baktım sitede çözümü yoktu bende kendim buldum konusunuda açmışken çözümünü yazayım başkasıda karşılaşırsa yararlansın diye yazdım.ya da kısaca yav he he desemde yeterli olur herhalde.

.:c:E:E:E:m:. pm gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 11 Ağustos 2012; 19:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Daha sonra bu sorunu yaşayanlar googledan araştırıp buraya gelirlerse, kendi gibi uğraşmasınlar hemen çözsünler diye cevap yazmış olamaz mı ?

Çok komik

Hocam haklısınız ancak o an aklıma gelen ilk şeyi yazmıştım ve hala gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

mübarekler amma post kasma meraklısısınız.baktım sitede çözümü yoktu bende kendim buldum konusunuda açmışken çözümünü yazayım başkasıda karşılaşırsa yararlansın diye yazdım.ya da kısaca yav he he desemde yeterli olur herhalde.

Hocam,Allah aşkına ya post kassam bu konuya girmezdim zaten Ve yeteri kadar mesajım var bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

mübarekler amma post kasma meraklısısınız.baktım sitede çözümü yoktu bende kendim buldum konusunuda açmışken çözümünü yazayım başkasıda karşılaşırsa yararlansın diye yazdım.ya da kısaca yav he he desemde yeterli olur herhalde.

Hocam,Allah aşkına ya post kassam bu konuya girmezdim zaten Ve yeteri kadar mesajım var bence

'' aynı sorunla karşılaşanlar olursa netten bulduğunuz fix dosyası ile değişiklik yaptığınız taktirde oyun sorunsuz çalışacaktır ''
    buradan da anlaşılacağı üzere mesajda çözümü açıkça belirtmişim.
    ama siz ilk 2 mesajı benim profilden atıldığını görünce yazılanları okumadan yorum yapmışsınız belli ki
    herneyse saçma bir mesaj için sizinle tartışacak değilim bu konuda size karşı son mesajımdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.