EA GAMES BİRKEZ DAHA GÜZEL OYUN YAPMIŞ OLDU VE BEN BU OYUNU ÇOOK BEYENDİM FİNAL BÖLÜM SÜPER Dİ EA GAMES DEN Mirros's Edge 2 DE BEKLİYORUZ
Acaba bu oyunu hiç ölmeden bitirebilen var mıdır?
Hiç bir oyunda bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum,mario dahil.
Bu arada şu bölümü geçemedim bir türlü,oraya doğru zıplıyorum ama eğri yere düşüyorum.Sonra sol taraftan gideyim diyorum orası da demirle kapalı?
Şu gemili bölüm
güzel inceleme
grafikler bi acayip geldi yaw hiç sevmedim açıkcası
şey erdinç abi bişey sorabilirmiyim acaba benim pc'm in herşeyi bu oyunu tutuyo bir tek ram i tutmuyor sence çalıştırırmı bu arada inceleme için çok teşekkürler
Tam Bana Göre Güzel Oyuna Benziyor
Oyun PC'm de 2 aydan beri kurulu bekliyor. Canım sıkıldıkça oynuyorum :). Bu oyunu gerçekten oynuyabiliyorsanız oynayın derim. Video'daki denilen herşey sonuna kadar doğru söylenilmiş. Kaçış sahneleri ve hikayesi çok güzel oyunun. Sanki Matrix'deki NEO'nun ajanlarda kaçışı gibi hissediyorsunuz. Oyunu oynamadan sakın ön yargıda bulunmayın derim.
oyunun ryding park bölümünde yawaşlama oluyor o nedeni bilen varmı araştırdım çoğu kişi patch diyor ii güzelde o patch bir işe yaramadı bilen varsa yardım edermi?
şarkıları da hariha bu oyunun müzikler Lisa Miskovsky olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
Acaba bu oyunu hiç ölmeden bitirebilen var mıdır?
Hiç bir oyunda bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum,mario dahil.
Bu arada şu bölümü geçemedim bir türlü,oraya doğru zıplıyorum ama eğri yere düşüyorum.Sonra sol taraftan gideyim diyorum orası da demirle kapalı?
Şu gemili bölüm
bir sene gecikmeli olarak yanıtlayım sorunu oraya gelmeden önce arkadan bir duvar var o duvarda yürüyerek karşıya atla o kırmızıyla gösterdiği yerin bi alakası yok oraya atlamaya çalışma onun sağ tarafına atlayacaksın onuda duvarda yürüyerek yapabilirsin
oyunu pc ye orjinal alırsanız o muhteşem soundtrackler yanında müzik cd si olarak beraber geliyor
bana shopto dan ps3 için 25 tl ye maloldu iyimi?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
oyunun ryding park bölümünde yawaşlama oluyor o nedeni bilen varmı araştırdım çoğu kişi patch diyor ii güzelde o patch bir işe yaramadı bilen varsa yardım edermi?
ATI kart kullanıyorsan ve Physx efektleri açıksa kapa
quote:
Orijinalden alıntı: By_e
quote:
Orjinalden alıntı: VIDOCQ
Peki ATI kartlarda PhySX desteğini açınca ne oluyor?
ATI kartlarının Physx desteği bulunmuyor. ATI kullananlar bu özelliği zaten açamıyor.
Alakası yok. İsterse herkes açar. ATI kart sahipleri kartlar physx kodlarını çözemediği için işlemci tarafından çözülür. Bu da FPS'yi çok düşürür.
level 3 te oyun çok yavaşlıyor oyuncu zıplayamıyor koşamıyor yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
nasıl yani?oyunu almayı düşünüyorum.Almayım mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ugur1706
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
nasıl yani?oyunu almayı düşünüyorum.Almayım mı?
aman beyler o sorun bi crack sayesinde çözülüyor nette araştırın bulursunuz zaten oyunuda almanızı tavsiye ederim gerçekten 10 numara oyundur
ilk oyunu oyunun gereği gibi hızlı bi bicimde bitirdim :) ikincisini merakla bekliyorum