Şimdi Ara

Mirror's Edge inceleme videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
42.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA GAMES BİRKEZ DAHA GÜZEL OYUN YAPMIŞ OLDU VE BEN BU OYUNU ÇOOK BEYENDİM FİNAL BÖLÜM SÜPER Dİ EA GAMES DEN Mirros's Edge 2 DE BEKLİYORUZ
  • Acaba bu oyunu hiç ölmeden bitirebilen var mıdır?

Hiç bir oyunda bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum,mario dahil.

Bu arada şu bölümü geçemedim bir türlü,oraya doğru zıplıyorum ama eğri yere düşüyorum.Sonra sol taraftan gideyim diyorum orası da demirle kapalı?

Şu gemili bölüm

Mirror's Edge inceleme videosu

• güzel inceleme
  • grafikler bi acayip geldi yaw hiç sevmedim açıkcası
  • şey erdinç abi bişey sorabilirmiyim acaba benim pc'm in herşeyi bu oyunu tutuyo bir tek ram i tutmuyor sence çalıştırırmı bu arada inceleme için çok teşekkürler
  • Tam Bana Göre Güzel Oyuna Benziyor
  • Oyun PC'm de 2 aydan beri kurulu bekliyor. Canım sıkıldıkça oynuyorum :). Bu oyunu gerçekten oynuyabiliyorsanız oynayın derim. Video'daki denilen herşey sonuna kadar doğru söylenilmiş. Kaçış sahneleri ve hikayesi çok güzel oyunun. Sanki Matrix'deki NEO'nun ajanlarda kaçışı gibi hissediyorsunuz. Oyunu oynamadan sakın ön yargıda bulunmayın derim.
  • oyunun ryding park bölümünde yawaşlama oluyor o nedeni bilen varmı araştırdım çoğu kişi patch diyor ii güzelde o patch bir işe yaramadı bilen varsa yardım edermi?
  • şarkıları da hariha bu oyunun müzikler Lisa Miskovsky olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Acaba bu oyunu hiç ölmeden bitirebilen var mıdır?

Hiç bir oyunda bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum,mario dahil.

Bu arada şu bölümü geçemedim bir türlü,oraya doğru zıplıyorum ama eğri yere düşüyorum.Sonra sol taraftan gideyim diyorum orası da demirle kapalı?

Şu gemili bölüm

Mirror's Edge inceleme videosu

bir sene gecikmeli olarak yanıtlayım sorunu oraya gelmeden önce arkadan bir duvar var o duvarda yürüyerek karşıya atla o kırmızıyla gösterdiği yerin bi alakası yok oraya atlamaya çalışma onun sağ tarafına atlayacaksın onuda duvarda yürüyerek yapabilirsin

• oyunu pc ye orjinal alırsanız o muhteşem soundtrackler yanında müzik cd si olarak beraber geliyor
  • bana shopto dan ps3 için 25 tl ye maloldu iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

oyunun ryding park bölümünde yawaşlama oluyor o nedeni bilen varmı araştırdım çoğu kişi patch diyor ii güzelde o patch bir işe yaramadı bilen varsa yardım edermi?

ATI kart kullanıyorsan ve Physx efektleri açıksa kapa
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

quote:

Orjinalden alıntı: VIDOCQ

Peki ATI kartlarda PhySX desteğini açınca ne oluyor?

ATI kartlarının Physx desteği bulunmuyor. ATI kullananlar bu özelliği zaten açamıyor.

Alakası yok. İsterse herkes açar. ATI kart sahipleri kartlar physx kodlarını çözemediği için işlemci tarafından çözülür. Bu da FPS'yi çok düşürür.
  • level 3 te oyun çok yavaşlıyor oyuncu zıplayamıyor koşamıyor yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

level 3 te oyun çok yavaşlıyor oyuncu zıplayamıyor koşamıyor yardım lütfen

nasıl yani?oyunu almayı düşünüyorum.Almayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

level 3 te oyun çok yavaşlıyor oyuncu zıplayamıyor koşamıyor yardım lütfen

nasıl yani?oyunu almayı düşünüyorum.Almayım mı?

aman beyler o sorun bi crack sayesinde çözülüyor nette araştırın bulursunuz zaten oyunuda almanızı tavsiye ederim gerçekten 10 numara oyundur
  • ilk oyunu oyunun gereği gibi hızlı bi bicimde bitirdim :) ikincisini merakla bekliyorum
  • İnceleme için teşekkürler.

Oynayıp oynamama arasında çok kararsızım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.