Şimdi Ara

Mirror's Edge Güzel mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç trailer falan izledim de güzele benziyor.Oyunun asıl konusu ne ? Birde güzel mi yani indirmeye değer mi ?

• son cümlen olmasa belki 1-2 yorum yapardımda salla
  • Oyunu beğenirsem satında alabilirim fakat denemeden almayı istemiyorum.
  • Faith diye çekik gözlü bir kızımız var kontrolümüzde Onunla çatılardan felan atlayıp kaçıyoruz oyun bu yapıda devam edip gidiyor işte ancak oyun çok çizgisel diyebilirim atlayacağınız yerler kırmızı renkle boyanmış ve eninde sonunda atlayıp bölümü bitiriyorsunuz böyle bir oyun işte Almaya değer mi bilemiyorum bence değmez sen en iyisi bir dene ondan sonra kararını kendin verirsin
  • Farklı bir FPS oyunu
  • Benim Top 10 imde daima olacak olan bir oyun. Defalarca bitirdim. Sanırım bu tarz baska bir oyun olmaması insanı daha da oyuna bağlıyor.
  • battlefield hayranları kusura bakmasın ama dice'ın yaptığı en güzel ve klas iş diyebilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne idüğü belirsiz onlarca oyunun devamı yapıldı, bir şunun yapılmadı ya aklım almıyor ya...
  • FPS bir oyunda parkour yapıyorsun.Şehir falan çok güzel tasarlanmış.Yani güzel oyundur
  • süper oyundur.
  • Parkour meraklıları için yapılmış işte
  • kolay kolay oyun beğenen bir tip değilim. Bi arkadaş indirmeye değmez demiş fakat herkesin oyun oynama zevki farklı. Bence oynadığım oyunlar arasında ilk 3 e girecek bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10UR67

Faith diye çekik gözlü bir kızımız var kontrolümüzde Onunla çatılardan felan atlayıp kaçıyoruz oyun bu yapıda devam edip gidiyor işte ancak oyun çok çizgisel diyebilirim atlayacağınız yerler kırmızı renkle boyanmış ve eninde sonunda atlayıp bölümü bitiriyorsunuz böyle bir oyun işte Almaya değer mi bilemiyorum bence değmez sen en iyisi bir dene ondan sonra kararını kendin verirsin

Çizgisel mi? güldürme beni o oyunda bir bölümü kaç farklı şekilde geçiliyor haberin var mı? hiç freerun videolarını izledinmi mirror's edge'nin

• güzel oyun ama senin sevememe ihtimalin var bu yüzden almadan önce bir gameplay'ini izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Orijinalden alıntı: 10UR67

Faith diye çekik gözlü bir kızımız var kontrolümüzde Onunla çatılardan felan atlayıp kaçıyoruz oyun bu yapıda devam edip gidiyor işte ancak oyun çok çizgisel diyebilirim atlayacağınız yerler kırmızı renkle boyanmış ve eninde sonunda atlayıp bölümü bitiriyorsunuz böyle bir oyun işte Almaya değer mi bilemiyorum bence değmez sen en iyisi bir dene ondan sonra kararını kendin verirsin

Çizgisel mi? güldürme beni o oyunda bir bölümü kaç farklı şekilde geçiliyor haberin var mı? hiç freerun videolarını izledinmi mirror's edge'nin

Bana göre çizgisel ve sevmedim oyunu belkikde ilk bölümlerde oynamayı bıraktığımdandır bilemiyorum ancak gideceğiniz yerin kırmızı ile boyanmış olması canımı sıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

battlefield hayranları kusura bakmasın ama dice'ın yaptığı en güzel ve klas iş diyebilirim..

+1, Battlefield serisini ne kadar sevsem de bu oyunun yeri başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 7 Ağustos 2012; 4:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle orjinal al diyecegim bir oyun.

• Güzel.
  • Oyun süpermiş gerçekten ya şehir falan çok güzel olmuş şuan oynuyorum birazını oynadım satın almaya çalışacağım.
  • devaminin cikmasini istiyorsan satin al bence. zaten fiyati 10-15 tl civari.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.