Şimdi Ara

Miroslav Stoch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 Pas isabeti (tamamı takımı rahatlatan ve klas paslar)

Yoktan varettiği 2 gol pozisyonu

4 Adama aldırdığı sarı kart ve felç ettiği sol kanat

Top ayağına geldiğinde verdiği güven.. böyle oynamaya devam ederse sezon sonu uçar gider yükselişi durdurulamaz

Hala Caner ile kıyaslanmıyordur umarım

Allah nazarlardan saklasın

• Yok mu sabit bir Stoch konusu yahu
  • Emre kurtardı stochu.Sakatlanmasa büyük ihtimalle çıkacaktı

Çok iyi oynadı bugün.Her hareketi olumluydu helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Yok mu sabit bir Stoch konusu yahu

Olsa gerek,aramak yerine maçlık performansını ele alan bir konu açtım,ama birleştirilebilir tabi

STOCH =
  • bugün biraz tutuktu,sanki birisi fazla içeri girme gibisinden bir şeyler söylemiş.fazla denemedi,pas yaptı hep.ama yine de iyiydi.
  • aynen bazı pozisyonlarda çok müsait vuruş açısı vardı vurmasını bekledim ama vurmadı. aykut hoca pas yapmasını istemiş heralde. iyiydi bugün
  • top dağıtımı takımı atağa kaldırma konusunda bugün iyiydi fakat biraz tutuktu sanırım aykut kocamandan dolayı çok risk almasını istemedi stochun

mehmet topuz çıkana kadar çok iyiydi orta sahaya yardımları üstüne bide attığı golle galibiyeti getirmesi çok iyi oldu

emre sakatlanana kadar orta sahanın bel kemiğiydi adete selçuğun baroniye nazaran bundan dolayı oynamasını istiyorum çünkü selçuk emre oynadı mı emre daha rahat atağa kalkabiliyo buda özlediğimiz emreyi görmemizi sağlıyo

1 0 a kadar çok iyiydik fakat bu maçta takımın ben daha fazla agresif daha hırçın daha istekli oynamasını isterdim çünkü bu maç benim gözümde bu sene için gs maçından bile daha önemliydi ama olsun 1 0 da olsa kazandık

sonlara doğru yine 4-3-3 yaptı aykut hoca ya alex varken yapma allahını seversen olmuyo işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir Alex değil.

diyen yok mu :)
  • Çok iyiydi bugün ya. Zevk aldım izlerken onu. Dia ısınmaya başlayınca korktum bir an Stoch'u çıkaracak diye. Ama zaten 4 yabancı ile oynadığımız aklıma geldi rahatladım.
  • Bi iki tane "Aha stoch vurucak şimdi" dediğim pozisyon oldu ve vurmadı sanırım Aykut hoca öyle yapmasını söyledi. Tek kötü yanı bi iki geri pas yaptı en sevmediğim şeydir gereksiz geri pas Ama geri kalanıyla gerçekten çok iyiydi stoch
  • Macin tamamini izlememistim, simdi genis ozete baktim. Ulan ne oynuyorsun be adam, o Alexe attigi pas neymis oyle. Of of of. Bize zamaninda Stochsporlu diyenler, gelin bakalim bi konusalim tekrardan.
  • stoch oyunda varsa gizliden defans hattı yaratılmış demektir. zaten paslarından ve şutlarından korkan rakipler fazla açılmayı düşünmeden geri planda oynamayı sürdürürler.
  • Defansif orta sahamıza güvensek Dia + Stochla başlarız ama orada Selçuk gibi bir adama kalınca yemiyor işte Mehmetle oynuyorsun kanatta .
  • Stoch bizde olsa yemin ediyorum dağıtırdık fena..

istiyosanız barosla takas edebiliriz gerçi baros'u fb forması içinde görürsem çok üzülürüm
  • o değil adam çok iyi vuruyor toplara. dağa taşa giden şutunu hatırlamıyorum ya direkten dönüyor ya kaleci köşeden alıyor
  • geçen sene andre santos için '' la bu herif bizde olsa varya feeyyyy'' diyordum şimdi de stoch için aynısı geçerli.
  • Stoch'u izlerken keyif aliyorum ve top ona geldiginde bir guven havasi hissediyorum.

Kanattan gidiyor direk gobekten gidiyor heryerden girip cikiyor adam ustune kaleye bir anda sutu cekiyor.

Cok kaliteli bir onlibero alsak Aykut Kocaman ileride Stoch'u cok daha serbest birakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bırakın . Stoch yatıp kalksın serdara dua etsin :D . 10 numara oynuyor yerine cuk diye oturan transfer dediğin böyle oluyor sanırım :P
  • Bir pozisyonda içeri driplingi çok çok iyiydi, en ufak boşluğu gördü hooop bi bakmışız orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Cok kaliteli bir onlibero alsak Aykut Kocaman ileride Stoch'u cok daha serbest birakabilir.

+1907.

Stoch'u Freerole görmek isterim. Eminim ki başarıyı yakalayacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.