Bildirim
Miragent seti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben yapıyım dedım ama yemedı acıkcası 3 parcası tamamdı 4uncu parca ıcın craft ıstedı benım de craftlar cok dusuk oldugu ıcın bıraktım...yapanlar var bu setı +15 yapıp takılıyorlar bır de anuhart set var gercı bu mıragentın cakması sanırım... _____________________________ Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur -
-
gerek yok 55 te siel seti açılıyor kendinizi ona hazırlayın o daha zor
_____________________________ -
her iki set de gereksiz. siel belki silahi icin dusunulebilir ama fenris yani elyos adiyla miragent tamamen sacmalik.
onun yerine kahrun seti tercih edin. hem bedava hem de siel kadar iyi bir set_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyzard
her iki set de gereksiz. siel belki silahi icin dusunulebilir ama fenris yani elyos adiyla miragent tamamen sacmalik.
onun yerine kahrun seti tercih edin. hem bedava hem de siel kadar iyi bir set
kahrun set nasıl yapılıyor hocam?_____________________________ -
56 dan sonra kahrun symbol görevleri açılıyor.kahrun symbol kasarak alıyorsun onunda günlük ve haftalık görevleri var dungeonlardan da kahrun symbol alabiliyorsun.
kahrunla set silah kanat pve takı mounts vs. alabiliyorsun kahrunu sete harcamak gereksiz bence.
Hele ki 2. bir silaha ihtiyaç duyan char oynuyorsanız._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler