Şimdi Ara

Minton MMP-3092 / MP4 Player Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Minton MMP-3092 / MP4 Player Nasıldır?

2,4” 262K renkli TFT LCD ekran
    320x240 piksel çözünürlük
    MP3, WMA, WAV, AVI ses/video format desteği
    JPEG,BMP formatlı resimleri görüntüleme
    Resimlerde farklı gösterim sürelerinde slayt gösterisi
    Türkçe menü
    E-book özelliği (.txt )
    Dahili 2GB hafıza
    Micro SD kart desteği (2GB max)
    Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    USB 2.0 arayüz desteği ile hızlı veri depolama özelliği
    Dahili Lityum şarj edilebilir pil (12 saat şarkı dinleme, 3 saat video izleme)
    PC’den şarj olanağı
    Sigmatel 3638 serisi chipset
    Signal-to-Noise (S/N) oranı: ≥90dB
    Frekans tepkisi: 20-20.000Hz
    2x10mW kulaklık çıkışı (16 ohm)
    6 mod EQ (Normal/ Klasik /Jazz/ Pop/ Rock/ Kullanıcı Tanımlı)
    Maksimum kayıt süresi: 136 saat (8KHz)
    86x50x8,9mm boyutlar / 60g ağırlık
    Lisan eğitimi için çoklu tekrarlama fonksiyonu, tek dosya veya çok dosya tekrarlama ve rastgele çalma fonksiyonu
    Müzik dosyaları için parça adı, sanatçı adı gibi temel bilgi desteği
    Eş zamanlı şarkı sözü gösterebilme (.lrc dosyalarında)
    12 farklı dil seçeneği (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Felemenkçe, Türkçe, Lehçe, Macarca, Rusça)
    2 yıl garantili

94 YTL

arakdaşlar bu fiyata bu makine iyi midir? kullanan varmı? minton marka olarak iyi midir?

cevaplarınızı bekl,yorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-599C03955 -- 21 Ağustos 2008; 11:11:20 >

• ya bende bu ürün hakkında kararsız kaldım.marka olarak şüphem yok ama ürünle ilgili karar veremedim.minton iyi bir servis sağlıyo ama aklında bulunsun.ürünü nt'de kendim inceledim fena da değil ama carrefour da hemen hemen aynı özelliklere sahip orite emp 1800 modeli 70 ytl çıkamadım işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthDRUM -- 21 Ağustos 2008; 16:44:35 >
  • Güzel ürün..
  • hepsiburadada gördüm bende güzel alet ama herşey 3. nesil oldu tvli mp4ler var bide onlara bak derim
  • http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=minton&s22.x=19&s22.y=14&loc=ara >> Bir inceleyin derim.. Arkadaşlar biraz daha para biriktirip Global marka ürünleri tercih edin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 21 Ağustos 2008; 20:18:23 >
  • arkadaşlar bir yardım edin bu üründe FM radyo mevcutmu?
    Özelliklerinde var da yazmıyor yok da yazmıyor??
  • Ben fiyat araştırmasını yaptım şuan için en uygun fiyat http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=283058 burada.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu mp4 ü begendim baya. ekran boyutu olsun hafızası olsun artılabilr hafıza türü olsun tam benlik fakat minton markasına hiç gvnmiyorum. bu model halknda hiç şikayete ratlamadım fakat hiç olumlu eleştiriyede rastlamadım. mintonun gerek ürünleri olsun gerek servisi olsun son derece berbat.

Yinede sorunsuz ürünleride yok degil tabiki. Şuanda çok kararsızm...
  • arkadaslar aldım ben.kesinlikle tavsiye etmıyorum,sesi düşük,ekran çok kalitesiz bakamıyosunuz,kılavuzunda radyo oyun falan var diyor ama yalan yok,tuslar çok kullanışsız ve çok çabuk bozulcak bir alet,ayrıca kesinlıkle muhendıslık hatası gece kullanımı cok zor cunkı tusların aydınlatması olarak yapılmaya çalışılan mavi işiklar sade gözünüzü alıyo hiçbir amacı yok ve madde kalıtesizliğinden çok kirli duruyo veeeee en nefret ettiğm şey 3-5 dakkada şarkıda takılma yapıyo durduk yere,ve bukadar dandik nagivasyon olamaz hiç olmasa daha iyiymiş,içinde alarm var sözde ama kurduğunuzda makina hata veriyo,fotorafları okadar dandık gosterıyokı ve tam ekran bıle gostermıyo zoom falan yazıyo kılavuzda ama hiçbişey yapmıyo,görünüşüne aldandım bian ama neyazıkkı mintondan beklemezdim.yahu böyle bişey yokya otobüste dinliyosun son ses ama otobüsün bile sesini bastıramıyo ki kulaklığımda philips şu yeni ınce başlıklılardan,birde şarkıları sanıye sanıye ileri alıyor,ve kapatıp açmak okadar zorki okadar gıcıkki tusları aman aman almayın derim kesinlikle

• himes senin sayende almıcam geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: himes89

arkadaslar aldım ben.kesinlikle tavsiye etmıyorum,sesi düşük,ekran çok kalitesiz bakamıyosunuz,kılavuzunda radyo oyun falan var diyor ama yalan yok,tuslar çok kullanışsız ve çok çabuk bozulcak bir alet,ayrıca kesinlıkle muhendıslık hatası gece kullanımı cok zor cunkı tusların aydınlatması olarak yapılmaya çalışılan mavi işiklar sade gözünüzü alıyo hiçbir amacı yok ve madde kalıtesizliğinden çok kirli duruyo veeeee en nefret ettiğm şey 3-5 dakkada şarkıda takılma yapıyo durduk yere,ve bukadar dandik nagivasyon olamaz hiç olmasa daha iyiymiş,içinde alarm var sözde ama kurduğunuzda makina hata veriyo,fotorafları okadar dandık gosterıyokı ve tam ekran bıle gostermıyo zoom falan yazıyo kılavuzda ama hiçbişey yapmıyo,görünüşüne aldandım bian ama neyazıkkı mintondan beklemezdim.yahu böyle bişey yokya otobüste dinliyosun son ses ama otobüsün bile sesini bastıramıyo ki kulaklığımda philips şu yeni ınce başlıklılardan,birde şarkıları sanıye sanıye ileri alıyor,ve kapatıp açmak okadar zorki okadar gıcıkki tusları aman aman almayın derim kesinlikle

açıklaman için teşekkr ederm. İlk defa minton marka bi cihaz alacaktım ki bir çok ürününde ne denli sorun çıkartıgını bilerek. sendekilerin hepside sana rast gelmiş olacagını düşünmüyorum. bi grnş içinde para verilmez. o kadar sorunluymuşki... tekrardan teşekkrler

• bu arada himes89 geçmiş olsun...
  • himes89 bence vakit geçirmeden servisine götür.. İade imkanı varsa kurtul gitsin.. geçmiş olsun..
  • Bende satın aldım arkadasın dediği gibi deil.Bi kere ekranı gerçekten muazzam total video converter(ayarları bilmeniz lazım tabi total vid. converterda ) veya kendisiyle gelen programla cevirip son derece net ve rahat izlersiniz istediğiniz şeyi.Sesi ise gayet yüksek ki ayarlarında dahada artırmak için bi ayar daha var ama bana yettigi için hiç kullanmadım.Mp3 de takılma sadece 1-2 şarkıda oldu diğerlerini çok güzel çalıyor.Altyazılı film izledim çok rahat izleniyor.
    Kötü yönleri ise o tuşlardaki mavi ışık gerçekten rahatsız edici bide 1 hafta sonra bilgisayar tanımaz oldu ve açılmaz oldu serviste şu an :).Mp3 listesinin istediğin gibi oluşturamıyorsun ve navigasyonu berbat gerçekten ama alışılıyor.
    Oyun falan yazmıyo benim bildiğim ama fiyatına oranla gayet iyi alet denklerinin agzını 150m den actıgı piyasada üstelik onlarda çin malı.
  • Tecrübelerimden yola çıkarak mintondan uzak dur derim. Minton MMP-3006 almıştım ilk çıktığı zamanlarda. Gayet temiz kullanmama rağmen alet benden çok Teknik serviste durdu. Aleti Kadıköy den almıştım. Ve tektik servis diye gönderdikleri yer (her seferinde kendi elimle götürdüm) tost makinası tamircisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: himes89

arkadaslar aldım ben.kesinlikle tavsiye etmıyorum,sesi düşük,ekran çok kalitesiz bakamıyosunuz,kılavuzunda radyo oyun falan var diyor ama yalan yok,tuslar çok kullanışsız ve çok çabuk bozulcak bir alet,ayrıca kesinlıkle muhendıslık hatası gece kullanımı cok zor cunkı tusların aydınlatması olarak yapılmaya çalışılan mavi işiklar sade gözünüzü alıyo hiçbir amacı yok ve madde kalıtesizliğinden çok kirli duruyo veeeee en nefret ettiğm şey 3-5 dakkada şarkıda takılma yapıyo durduk yere,ve bukadar dandik nagivasyon olamaz hiç olmasa daha iyiymiş,içinde alarm var sözde ama kurduğunuzda makina hata veriyo,fotorafları okadar dandık gosterıyokı ve tam ekran bıle gostermıyo zoom falan yazıyo kılavuzda ama hiçbişey yapmıyo,görünüşüne aldandım bian ama neyazıkkı mintondan beklemezdim.yahu böyle bişey yokya otobüste dinliyosun son ses ama otobüsün bile sesini bastıramıyo ki kulaklığımda philips şu yeni ınce başlıklılardan,birde şarkıları sanıye sanıye ileri alıyor,ve kapatıp açmak okadar zorki okadar gıcıkki tusları aman aman almayın derim kesinlikle

Arkadaşım giripte yalandan şeyler söyleme.ne özellik varsa tersini söylemişssin.video kalitesi güzel,sesi de gayet iyi çıkıyor.ürünü alalı 1 ay oldu şuana kadar bir sorun yaşamadım.memnun gibiyim.bazı eksiklikler var üründe.şimdi yürütülüyor listesine şarkı ekleyemiyorsunuz ama bunu şarkıyı favorilere ekleyerek yapabilirsiniz.bide şarkıları klasöre atıyorsunuz diyelim ki klasörün adı türkçe şarkılar bu klasöre girdiğinizde hepsini oynatma diye birşey yok.

• bende bu üründen aldım sadece bir şikayetim var oda filmi kendisiyle birlikte gelen programda çevirip attım ama onu ekrana yaymıyo küçük gösteriyo bide takılmalar oluyo bunun bi çözümü var mı?
  • tamam o sorunu hallettim hiç bir sorun kalmadı süper ürün herkese tavsiye ederim
  • bende bugün alıyorum 100 ytl fiyatı inşallah sorun çıkarmaz ve tatminkar olur :) eski kullandığım mintonun kulaklık çıkış yerinde sorun vardı (sesin gidip gelmesi) tahminen kulaklığı taka çıkara taka çıkara ben bozdum bundan başka hiçbir sorunu olmadı gayet sağlam bir üründü inşallah buda iyi çıkar.
  • AMANNNN Abimcim SAKIN!! almayın...

Kardeşime Hediye aliyim dedim çıkdım baktım bu minton duruyo hem güzel gözüküyo hem uygun fiyatı aliyim dedim aldığıma pişman oldum 5 ay oldu daha doğru düzgün kullanamadı çocuk 2 haftada bir garantiye gönderiyorum busefer 5. gönderişim di yenisini talep ettim yolladılar bu sağlammı tabi Allah bilir ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.