Şimdi Ara

Minton MMP-3092 / MP4 Player Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende minton marka mp3 aldım alalı 5 ay oldu geçende pc ye takınca biçimlendir dedi biçimlendirmeyi yaptım şimdi açılmıyor içi bomboş oldu içine ne müzik ekleyebiliyorum nede açabiliyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aylin2481

arkadaşlar bende minton marka mp3 aldım alalı 5 ay oldu geçende pc ye takınca biçimlendir dedi biçimlendirmeyi yaptım şimdi açılmıyor içi bomboş oldu içine ne müzik ekleyebiliyorum nede açabiliyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: himes89

arkadaslar aldım ben.kesinlikle tavsiye etmıyorum,sesi düşük,ekran çok kalitesiz bakamıyosunuz,kılavuzunda radyo oyun falan var diyor ama yalan yok,tuslar çok kullanışsız ve çok çabuk bozulcak bir alet,ayrıca kesinlıkle muhendıslık hatası gece kullanımı cok zor cunkı tusların aydınlatması olarak yapılmaya çalışılan mavi işiklar sade gözünüzü alıyo hiçbir amacı yok ve madde kalıtesizliğinden çok kirli duruyo veeeee en nefret ettiğm şey 3-5 dakkada şarkıda takılma yapıyo durduk yere,ve bukadar dandik nagivasyon olamaz hiç olmasa daha iyiymiş,içinde alarm var sözde ama kurduğunuzda makina hata veriyo,fotorafları okadar dandık gosterıyokı ve tam ekran bıle gostermıyo zoom falan yazıyo kılavuzda ama hiçbişey yapmıyo,görünüşüne aldandım bian ama neyazıkkı mintondan beklemezdim.yahu böyle bişey yokya otobüste dinliyosun son ses ama otobüsün bile sesini bastıramıyo ki kulaklığımda philips şu yeni ınce başlıklılardan,birde şarkıları sanıye sanıye ileri alıyor,ve kapatıp açmak okadar zorki okadar gıcıkki tusları aman aman almayın derim kesinlikle

bunu yazanda bendim eski üyeliğim ve lanet olası bu aleti alıpta memnun olan mumkün degıl olmaz(ha şöyle belki olur ilk mp4 üdür dünyadan haberi yoktur)

arkadaşlar olay şu.ben mmp 3006 da almıstım ılk cıktıgında,bu mmp 3092 yide aldım işte.şöyle bir adilil olabilirmi.
    3006 unde 3092 nınde 2 adet versıyonu var ilk versiyonları az özellikli 2.versiyonları daha fazla özelliklere sahip
    mesela 3006 de klasörleri gorebılme v1 de yok v2 de var,v1 de hafıza kartını takarsan makıne kapanıyo v2 de hafıza kartı takılı normal hafızası gıbı goruyo ve creative zen de bıle olmayan hafıza kartı kutuphaneye eklı bı şekılde normal hafızası gbı kullanılıyo

bende dayanamadım servıse amansızca gıdıp gelmesıne 3092 nin v1 di v2 yükledım ardından kefıyle parçaladım hala1 yıl garantısıde varken

DİKKAT MMP-3006 si olan arkadaşlar http://kaosoyun.blogspot.com/2009/01/minton-mmp-3006-blm1.html
    buyrun burdan v1 aletınızı versıyon 2 yapın ben yaptım rahatladım ekran koruyucu bıle var ama pılı daha cok harcıyominton boyle bışey

bu arada mmp-3006 2 kez servıs gormustu 2006da ve sorunlar bıtmek bılmıyodu salladım bı koseye şimdi versıyon 2 oldu A-B tuşu oldugundan üstünde
    bana lazım oluyo solo falan çıkarmada o yuzden kullanıyom,3092 ise servisten çıkmadı minton ne ürün alırsan al servisin yerini iyi öğrenin çünkü akraba olucaksının

Creative zen in pilini değiştrmeyi deneyen bunu başaran bırı varsa veya bana pm atarsa sevınırım

çok kalite yazılımı baba bir mp4 player ve pilide değişebilme özellığı olan bir makına bulana kadar bidaha almam playerlardan

sonuç: amansız ürün çıkarma girişimindeki minton adlı marka bu piyasadan uzak dur,yada elimizde kalmayacak bir ürün çıkarmayı başar
    ayrıca v1 v2 saçmalıgı nedir ya aynı parayı verip aynı ürünü alıpta nasıl v1 olur daha az özellik çıkar

İNANMAYAN İÇİN 3092 DEN firmware klasöründen

önemli not
    MMP-3092 model cihazlar iki farklı versiyona sahiptir.
    Yanlış versiyon yüklendiğinde cihazınız bir daha açılmayacaktır. not hakkaten açılmadı,ben blöf yapıyolar sandım
    Yazılım yükleme işlemine başlamadan önce cihaz içerisinde yer alan versiyona bakılmalıdır. açılırsa bakarsın
    Cihaz versiyonuna bakamıyor iseniz yazılım yükleme işlemini uygulamayınız. tabi servise can verelim 1 ayda geri alalım ürünü dimi
    Cihaz menüsünde versiyon numarasını About (Türkçe menü ismi "Geri" veya "Hakkında) seçeneğinden görüntüleyebilrsiniz. nerden açılıyodu
    Cihazınız 121.001.100 versiyonuna sahip ise V1 klasöründe bulunan yazılım uygulanmalıdır. ah bu benımki şansızım
    Cihazınız 021.070.120 versiyonuna sahip ise V2 klasöründe bulunan yazılım uygulanmalıdır. versiyon 2 ye sahip şanslı kişide varsa artık

bilgisayar programcısıyım bukadar debug lu başka yazılım görmedim usta

varmı böyle bişey ya banada hep versıyon birler denk gelıyor.

mintona kinim bitmez usta.KESİNLİKLE RAFINDAN BİLE GEÇMEYIN
    kaç yıldır neler birikmiş içimde beeeevalla okuyan okumuyan herkeze soyluyorum 1 gram abartım yok hatta yüzde1 ini anlattım diyebilrim

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyefsanesi

Minton MMP-3092 / MP4 Player Nasıldır?

2,4” 262K renkli TFT LCD ekran
    320x240 piksel çözünürlük
    MP3, WMA, WAV, AVI ses/video format desteği
    JPEG,BMP formatlı resimleri görüntüleme
    Resimlerde farklı gösterim sürelerinde slayt gösterisi
    Türkçe menü
    E-book özelliği (.txt )
    Dahili 2GB hafıza
    Micro SD kart desteği (2GB max)
    Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    USB 2.0 arayüz desteği ile hızlı veri depolama özelliği
    Dahili Lityum şarj edilebilir pil (12 saat şarkı dinleme, 3 saat video izleme)
    PC’den şarj olanağı
    Sigmatel 3638 serisi chipset
    Signal-to-Noise (S/N) oranı: ≥90dB
    Frekans tepkisi: 20-20.000Hz
    2x10mW kulaklık çıkışı (16 ohm)
    6 mod EQ (Normal/ Klasik /Jazz/ Pop/ Rock/ Kullanıcı Tanımlı)
    Maksimum kayıt süresi: 136 saat (8KHz)
    86x50x8,9mm boyutlar / 60g ağırlık
    Lisan eğitimi için çoklu tekrarlama fonksiyonu, tek dosya veya çok dosya tekrarlama ve rastgele çalma fonksiyonu
    Müzik dosyaları için parça adı, sanatçı adı gibi temel bilgi desteği
    Eş zamanlı şarkı sözü gösterebilme (.lrc dosyalarında)
    12 farklı dil seçeneği (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Felemenkçe, Türkçe, Lehçe, Macarca, Rusça)
    2 yıl garantili

94 YTL

arakdaşlar bu fiyata bu makine iyi midir? kullanan varmı? minton marka olarak iyi midir?

cevaplarınızı bekl,yorum....

ARKADAŞIM BU ÖZELLİKLERE BU FİYAT GAYET SÜPER... ALMANI TAVİSYE EDERİM

BENDE MİNTON MP3 PLAYER KULLANICISIYIM 1 TEK SORUNUM OLDU O DA EKRANDA 2 İNCE ÇİZGİ GARANTİYE VERDİM 2 HAFTA SONRA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ALDIM VE GAYET MEMNUNUM

• Ben parçaladığım aleti geri topladım arkadaşlar inanılmaz
    Sonra v2 yüklemiştim tanınmıyodu ugraştım baya play tuşuna baslı açma tuşuna basılı falan kalıp bile takıp v1 i gerı yukledım
    Ürün bılgısayar baglayınca çalısıyodu ama norml olarak hiç tepkı vermıyrdu
    Garantıye goturdum verdım mendebur garantıcı yazılımsa ücretli falanlar fılanlar etti bende saydım sövdum ne yazılım ücretlısı
    ürün yapmıslar yazılımındanda sorumlular dedım falan fılan bagırdım cagırdm verdım bakalım 1,5 ay sonra gelcek dedıler
    Öyle bi dagıtmıştımki aletı içinde bandrol falan yok ya yenısıyle değişcek yada garanti dışı dencek büyük ihtimal

• arkadaşlar minton belalısı :D ben toplamıştım ürünü vermiştim 1,5 ay da gelcek sözce olan cıhaz 4 ay da anca haber çıktı
    Haklı cıkmak hep güzel oluyo(Tamir edilemiceğini belitrmiştim,çünkü ürün arızalı değil tamamen hatalı) :d
    Ürün fabrikada tam 4 ay kaldı :D uğraşmadımda 30 iş günü ayaklarıyla neyse
    Yetkili serviste Fabrikayla konuşup ürün seçmemi talep ettiler. bende son çıkardıklarını tahmin ettiğim mmp-6014 ürününü siyah rengini seçtim
    Biliyorum buda hatalı çıkacak

Minton MMP-3092 / MP4 Player Nasıldır?

Dahili 4GB hafıza
    MP3, WMA, WAV, AVI ses/video format desteği
    JPEG formatlı resim görüntüleme
    1,8” 65K renkli TFT ekran
    128x160 piksel çözünürlük
    Türkçe menü
    E-book özelliği (.txt uzantılı dosyalarda Türkçe karakter desteği)
    FM radyo fonksiyonu (30 kanal)
    Radyodan kayıt yapabilme
    Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    USB 2.0 arayüz desteği ile hızlı veri depolama özelliği
    Tak çalıştır (Windows 2000 ve üstü) ve MacOS 9.2.2 üzeri uyumlu
    Dahili Lityum şarj edilebilir pil (8 saat müzik dinleme)
    PC’den şarj olanağı
    Signal-to-Noise (S/N) oranı: ≥90dB
    Frekans tepkisi: 20-20.000Hz
    2x5mW kulaklık çıkışı (32 ohm)
    8 mod EQ (Normal/ Klasik /3D/ Jazz/Bass/ Pop/ Rock/ Kullanıcı Tanımlı)
    94x44x11mm boyutlar / 36g ağırlık
    Tek dosya veya çok dosya tekrarlama ve rasgele çalma fonksiyonu
    Müzik dosyaları için parça adı, sanatçı adı gibi temel bilgi desteği
    Eş zamanlı şarkı sözü gösterebilme (.lrc dosyalarında)
    5 farklı dil seçeneği (İngilizce, Almanca, Fransızca, Felemenkçe, Türkçe)
    2 yıl garantili

• bende mmp 3092 modelli mp4 ü aldığımda çok sevmiştim.Fakat daha sonraları kabus gibiydi.Şarjı hemen bitiyordu durduk yere kapanıyordu istanbuldaki ana bayiide tam yıl boyunca kaldı daha sonra mesaj attılar kabul ederseniz mmp 6014 ü göndeririz diye.Araştırdım gayet te iyi bir model.KIrmızı rengini istedim 1 hafta içinde elinizde olur dediler.mmp 3092 modelini almayı düşünen arkadaşel kesinlikle almayınnnn
  • Özelliklerine bakılırsa hiç fena bi ürün değil bu söledklernz beni terdtte buraktı doğrusu
  • Aynı ürün bendede vardı ilk zamanlar iyidi sonradan makina ne şarj oluyo ne açılıyo. Servisine yolladım 3 hafta içinde her hafta en az 2 kere arayıp durumunu sordum. Sonunda değişim yapalım dediler ve 4 tane model önerdiler. MMP 6014 nolu modeli seçtim. Artık onuda kullanıp görücez.
  • Bu tür ürünlerin güvencesi 0.
    Hiç önermem.Biraz daha para biriktirip kaliteli birşey alınmalı
  • kafam hepten karıştı mmp-3092 veya mmp-6014 2 sinden birini alıcam sizce hangisi daha kullanışlı
  • mmp-6014 modelini talep ettikten sonra ertesigün aldım.Bir arkadaş pm atmış nasıl diye bende almak isteyenler olursa diye bir inceleme yapayım dedim.Teknasada,nt de ve bimekste 99 tl ye görmüştüm bunuda belirteyim.

Ürün güzel şaşırdım bu konuda gerçekten çünkü sesçıkısı vesayre gerçekten geliştirmişler ve güzel,eq özelleştirme falanda var.
    Ayrıca nagivasyon olayınıda çok güzel yapmışlar denebilir
    Pil süreside güzel ve uzun süre gidiyor
    Ekran otomatik ayarlanınca kitlemeye gerek kalmadan kapanıyo buda pil süresini hayli uzatıyor
    Video kalitesi her 1.8 ekran gibi çok dengesiz ve kalitesiz zaten çözünürlük ortada bişey beklenmez,nemarka olursa olsun bu çözünürlük ve ekran boyutundan performans alınmıyor.Ayrıca kendi convert programında çevirmeniz şart video yu.
    Tuş takımı güzel ve kullanışlı bozulcak tipten değil ama sert ve ses çıkarıyo.
    kulaklık yerıde iyi konumlandırılmış,usb girişide aynı şekilde.
    Ürünçok hafif ve ince,ayrıca ekran çizilmiyor arka kısmı hele hiçten çizilmeyen bir maddeden,ürün sağlam ve hafif
    Radyosuda gerçekten güzel,30 kanal kayıt seçeneği var,çekim gücüde güzel.
    Ses seviyeside 32 ye kadar ve yeterli ses seviyesine sahip,ekolayzerları gerçketen performanslı
    Creative zen deki gibi kaldığı yerden açılma özelliği var,ayrıca şarkı geçişleri yavaş değil.
    Daha hiç donma bekletme vesayre gibi bir sorun yapmadı,yapcağınıda sanmıyorum artık anlıyoz mintondan haliyle

eksileri ise, ekran kalitesi düşük gün ışıgında aydınlatma yetersiz kalmaktan öte görunmuyor
    Tuşlar takur tukur

Yani budur klasik bir player almak isteyene ne tavsiye ediyorum nede etmiyorumalan pişman olmaz ama daha üst seviye bişey alabilen uzak dursun tabiyki. minton bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.