Şimdi Ara

Minton hts-808

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum fakat şuana kadar çoğu bilgiye burdan sahip oldum ve üye olmaya karar verdim...
    arkadaşlar bir sorunum var minton hts-808 5.1 aldım fakat ev sinema sistemi oldugunu bilmiyordum dvd ye bağlanıyormuş nomalde bilgisayara değil kutunun içinden çıkan kablolar 3 adet kırmızı-beyaz kablo 6 kanal ses kartım var___ve hoparlörler mandal ile bağlanıyor ama şöyle sölim üst kısımda 2.0 input bölmesi alt kısımda 5.0 inpu t bölmesi var 2.0 input bölümüne kırmızı beyaz taktım ve ucu bildiğimiz ses kartına giren çıkış(kulaklık ucu gibi) ve 2 hoparlörden ses geliyor sadece diğer 3 ünden gelmiyor(FR FL SR SL C) girişleri var bu girişlerin türkçe açıklaması nedir ve ben bu hts-808 5.1 i pc ye nasıl bağlıyacağım yardımcı olun lütfen ayn marka olmasada aynı şekilde pc ye bağlayanlarınız mutlaka vardır bikaç yerde okudum dvd giren jackları normal kulaklık jacklarına çevirip pc ye takıyormuşuz ama ismi nedir bilmiyorum /FR FL SR SL C/<<< bunların ses kartındaki karşılıkları nedir bunuda öğrenmek istiyorum örnej fr fl nin yeşil giriş oldugunu tahmin ediyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler .......

Minton hts-808

• arkadaşlar ben sonucu müşteri hizmetlerinden buldum eğer aynı sorunl karşılasılırsa diye yazayım

2 dişi 1 erkek çıkış kabloyu 2 dişi lale jack 2.0 input kısmına doğru şekilde takıyoruz ses kartımızın da genelde yeşil olur hoparlör girişine erkek jack ı taktıkdan sonra...kolonları arkadaki mandallara takıyoruz ve ses sisteini açıyoruz yan tarafta pro-logic kısmına bastığımızda 5 kolon devreye giriyor normal e basınca 2 kolon devrede oluyor sonuçbu pro-logic e tıkladığımızda yada kumdanda üzerinde speaker tusuna bastıgımızda 5 kolon devreye giriyor...
  • Mustang arkadaşım,
    Merhaba,
    Ben de bu sistemden almak istiyorum,beklentilerimi karşılayacağına benziyor,açıkçası ben öncelikle DVD player'da ya da LCD Tv'ye bağlayrak kullanacağım,öncelikle isteğim elbette DVD player kullanmak olacaktır.

Sana bu konuda bazı sorularım olacak,
    1-Uyduların kabloları yeteri kadar uzunluktamıdır,açıkçası ben salonda kullanacağım onun için biraz uzun olsa çok iyi olur,eğer ki kısa olursa uzatma kablo alacağım,
    2-Ses kalitesi nasıldır,Surround etki gerçekten o hissi veriyor mu sana?
    Şimdiden yardımların için teşekkür ederim,

Kolay gelsin.
  • ses kartın onboard ise anakartın marka modeli nedir ?
    ses kartın ayrı kart ise onun marjka modeli nedir ?
  • Bu cihazın uydu kabloları nasıl,uzun mudur ?
    Salonda kullanacağım için kesinlikle uzun olması yeterli olacaktır,yoksa uzatma kablosu almam gerekir,bilgisi olan var mı arkadaşlar,
    Teşekkürler.
  • mustang_reis: Prologic modu sanal bir 5.1 yaratır. Gerçek 5.1 bağlantı için üç kablonun da ses kartına bağlanması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 22 Aralık 2008; 23:55:06 >
  • Yukarda sormuş olduğum soru hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar,
    Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

mustang_reis: Prologic modu sanal bir 5.1 yaratır. Gerçek 5.1 bağlantı için üç kablonun da ses kartına bağlanması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.