Şimdi Ara

Minoxil hakkında 5 soru. Kullananlar yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır tepkisiz kaldım fakat artık ben de bir tedaviye başlamak istiyorum. Yaz da geldi ve saç dökülmesiyle canımı sıkmak istemiyorum fakat aklımda kalan 5 tane kısa soru var. Şimdiden çok teşekkürler. Eğer içime yatarsa bu akşam hemen gidip alacağım.

1- Doktor kontrolünde mi alınması gerek ? Ayrıntı : hem baba hem anne tarafımdaki erkekler kel. yani tamamiyle genetik. Bunu bilmeme rağmen yine de doktora gitsem iyi mi yapmış olurum ?

2- Adı tam olarak nedir ? Kaç mg dır ? Spreymidir hapmıdır ? Orjinal midir ? Ayrıntı : hem minoxil var hem minoxidil var hangisidir orjinal ve işe yarayan olan. Kaç mglık çözeltisi alınmalıdır ? hap olarak kesinlikle almak istemiyorum sprey olarak da aynıdır değilmi ? Bir de eczaneden alacağım orjinal olup olmadığına nasıl bakabilirim ? Nedir bunun menşeisi, solution içeriği falan ?

3- Fiyatı nedir ? Her eczanede aynımıdır ? Ayrıntı : açıkçası kazık yemek istemiyorum ve aynı zamanda çakma almak da istemiyorum. Nedir bu ilacın fiyatı falan ? 45 tl dedi yoldaki bir eczane.

4- Yan etkisi var mı ? Ayrıntı : Arkadaşlar her ne kadar yararlı olabilse de ilaç, eğer ki yan etkisi varsa (hele ki testesteron üzerinde) kullanmak istemiyorum. Varmıdır bunun bit tehlikesi ?

5- İşe yarıyor mu ? Ayrıntı : taman yorumları okudu biraz fakat her ne kadar memnun olan olsa da olmayan da var. Açıkçası saçımı cidden seviyorum ve parasında değilim olayın yani gerekirse oldukça uzun süreler kullanırım fakat işe yararmı bu ? Yani sanki hiç dökülmemiş gibi beklemiyorum dökülen yerler için ama en azından şuanda kökü duran saçlarımın sapasağlam olmasını sağlar mı ?

Cevaplarını beklemekteyim herkese çok teşekkürler.

• Güncel. Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.
  • saclarin cok cok kotu degilse baslama fiyati 50 lira civarindadir spreydir gunde 5 den fazla sikilmasi bas agrisi yapar.4 ay kullandim sakaklarim aciliyodu 4 ay sonunda gayet toparlamisti sabah aksam olmak uzere kullaniyordum surup yikamak ugrastiricydi gunde bir sefere dusurdum sonra biraktim birakttiktan 4 ay sonra eski halimden daha kotu acildi ve on saclarim yanik gibi kirilmalar oldu yani anlicagin fon atacak sekil verecek kadar sa sacin baslama yoksa olanda gider ha bende surekli omur boyu kullanirim dersen baslayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

saclarin cok cok kotu degilse baslama fiyati 50 lira civarindadir spreydir gunde 5 den fazla sikilmasi bas agrisi yapar.4 ay kullandim sakaklarim aciliyodu 4 ay sonunda gayet toparlamisti sabah aksam olmak uzere kullaniyordum surup yikamak ugrastiricydi gunde bir sefere dusurdum sonra biraktim birakttiktan 4 ay sonra eski halimden daha kotu acildi ve on saclarim yanik gibi kirilmalar oldu yani anlicagin fon atacak sekil verecek kadar sa sacin baslama yoksa olanda gider ha bende surekli omur boyu kullanirim dersen baslayabilirsin

çok teşekkürler yorumunuz için. açıkcası o kadar kötü değil saçım ama şakaklar ciddi anlamda açılmaya başladı ve ben de istemiyorum dökülmesini. ömür boyu kullanmak derken aslında amacım olan saçımı muhafaza etmek ve tıp ın ilerlemesini beklemek :D peki mesela sürdüğümüz zaman kesinlikle yıkanması mı gerekiyor yoksa belli olmuyormu sürülüp sürülmediği ? bir de 1 kutusu ne kadar süre gidiyor. yani 50 tl lik bir ürün ne kadar sürede biter?

• 1-Mutlaka doktora görün belki anemin vardır yada çözülebilecek başka bir problemin vardır boş yere ilaç kullanmamış olursun.
    2-Etken madde minoxidildir.Aslen hipertansiyon için üretilmiş bir ilaçtır daha sonra bu alanda kullanım endikasyonu oluştu.Piyasada minoxil markası olarak var.Bioxcinin forte var onun da etken maddesi minoxidil. %5 lik solüsyon almalısın.Sprey halinde saça sıkıyorsun.
    3-minoxil güncel fiyatı 50 tlye yakın olması lazım net bilmiyorum.Bioxinin ise biraz daha ucuz 30 tl sanırım.
    4-Evet her ilacın olduğu gibi bunun da yan etkisi vardır.Eğer kalple ilgili problemlerin varsa kullanma.
    5-İşe yaradığı kesin ama bırakılınca döküldüğüne dair çok fazla şikayet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

1-Mutlaka doktora görün belki anemin vardır yada çözülebilecek başka bir problemin vardır boş yere ilaç kullanmamış olursun.
    2-Etken madde minoxidildir.Aslen hipertansiyon için üretilmiş bir ilaçtır daha sonra bu alanda kullanım endikasyonu oluştu.Piyasada minoxil markası olarak var.Bioxcinin forte var onun da etken maddesi minoxidil. %5 lik solüsyon almalısın.Sprey halinde saça sıkıyorsun.
    3-minoxil güncel fiyatı 50 tlye yakın olması lazım net bilmiyorum.Bioxinin ise biraz daha ucuz 30 tl sanırım.
    4-Evet her ilacın olduğu gibi bunun da yan etkisi vardır.Eğer kalple ilgili problemlerin varsa kullanma.
    5-İşe yaradığı kesin ama bırakılınca döküldüğüne dair çok fazla şikayet var.

çok teşekkürler yorumunuz için. ben de doktora gidip başlamayı planlıyorum inş işe yarar

• Panik atak rahatsızlığınız varsa tetikliyor.Kullanmanızı tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IAGLMAFW

quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

saclarin cok cok kotu degilse baslama fiyati 50 lira civarindadir spreydir gunde 5 den fazla sikilmasi bas agrisi yapar.4 ay kullandim sakaklarim aciliyodu 4 ay sonunda gayet toparlamisti sabah aksam olmak uzere kullaniyordum surup yikamak ugrastiricydi gunde bir sefere dusurdum sonra biraktim birakttiktan 4 ay sonra eski halimden daha kotu acildi ve on saclarim yanik gibi kirilmalar oldu yani anlicagin fon atacak sekil verecek kadar sa sacin baslama yoksa olanda gider ha bende surekli omur boyu kullanirim dersen baslayabilirsin

çok teşekkürler yorumunuz için. açıkcası o kadar kötü değil saçım ama şakaklar ciddi anlamda açılmaya başladı ve ben de istemiyorum dökülmesini. ömür boyu kullanmak derken aslında amacım olan saçımı muhafaza etmek ve tıp ın ilerlemesini beklemek :D peki mesela sürdüğümüz zaman kesinlikle yıkanması mı gerekiyor yoksa belli olmuyormu sürülüp sürülmediği ? bir de 1 kutusu ne kadar süre gidiyor. yani 50 tl lik bir ürün ne kadar sürede biter?

bir kutu tam 1 ay gidiyor surulunce saclar sert oluyo biraz birbirine yapisiyo ben rahat edemiyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.