Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
999
Cevap
35
Favori
935.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    merhabalar kardeşim öncelikle söylemek isterim ki yan etkilerinin olduğu zaten prospektüste yazıyor ve aynı prospektüste de diyor ki bu etkileri görürseniz ve rahatsız olacak seviyede ise ilacı kullanmayı bırakın ve doktorunuza danışın. öncelikle sormak istiyorum sen minoxil kullanmaya başlarken doktor gözetiminde mi başladın? yani doktor mu önerdi bu ilacı kullanmanı? eğer öyle değil ise çok yanış yapmışsın kardeşim çünkü doktorun önermediği şeyleri kullanırsan hertürlü yan etkiye veya zehirlenmeye razısın demektir.
    2.si hiçbir ürün 1 günde 5 günde 1 ayda olmayan bir şeyi çıkaramaz. ben doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladım minoxil değil de aynı etken madde olan minopecia ilacını ama aynı özelikleri taşıdıkları için yazıyorum. 2 aydır kullanıyorum ve saçlarımdaki dökülme ilk ay çok fazlaydı ikinci ay dökülme tamamen durdu ve şuanda alnımın yanlarında açık olan yerde tüylenmeler başladı. ama hiçbir şekilde bırakmadım ve her sabah ve akşam aksatmadan düzenli olarak kullandım. bende dediğin gibi tansiyon çarpıntı falan yapmadı belki de yaptı ben farketmedim. kullanmaya devam ediyorum şuan 3. kutuya başlayacağım az kaldı. bu tür ilaçların kullanırken doktor kontrolünde kullanılmasını tavsiye ederim. iyi forumlar

• sırf bu konuyu aradım forumda ilacı kullanmak isteyip daha önce kullananların görüşülerini merak edenler vardır diye.ben ilacı 1 yıldan fazladır kullanıyorum kafamın üst bölgesi oldukça seyrek tamamen değil ama oldukça seyrek pc de fotoğraf yok ama isteyen olursa evdeki pc den paylaşabilirim.ilaç hakkındaki görüşlerimi belirteyim, ilk başta tek kutu halinde alıyordum yanılmıyorsam 4 5 kutu kullandım o şekilde.daha sonra fiyatı daha uygun diye 12 li kutular halinde satılanlar var, ondan aldım eczacımın tavsiyesiyle ama ilaç tamamen işe yaramaz yani kutudaki resimde 4 ayda saç çıkacağı filan yazıyor hatta bir resim var herifin saçı recep ivedik gibi uzamış mübarek.benim saçlarda 1 senede olsa olsa tüylenme olmuştur oda 1 bölgede ve tüyleride aynada bakıp görmek çok zor ancak elime büyüteç alıp bakmam gerekiyor.size tavsiyem kısa ve öz bu ilaca para vermeyin. eğer saçlarınızın yeniden çıkmasını istiyorsanız bu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.daha önce bioxcin de kullandım aynı şekilde şampuanını kullandım tüpünü kullandım fıs fıs şeklinde olanını kullandım saç çıkarmaktan çok dökülmesine yardımcı oldu diyebilirim.saç dökülmesi o ilaçları kullandıktan sonra daha da hızlandı.bu ilacı da bir ümit en azından saç çıkarmaktan çok dökülmeyi durdursun diye kullanmak istedim ama hiçbir işe yaramadı yaklaşık 2 aydır kullanmayı bıraktım ve şöyle birşey var kafamın bir bölümünde dökülme diğer yerlere göre biraz daha fazla ilacı kullanmaya başladıktan 4 5 ay belki daha fazla bir süre sonra o kısıma elimi değdirdiğimde sanki tüyler varmış gibi elimle hissediyordum ama dediğim gibi aynada görülen bir değişim yoktu. 2 aydır kullanmayı bıraktım dedim ya o tüy varmış gibi olan histe kayboldu :D ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline dönüyor diye okumuştum forumda bunun da gerçek olduğuna inandım bu şekilde.benim amacım ilacı kötülemek filan değil bana ne şirketin düşmanı filan değilim isteyen kullansın ama vaad ettikleri hiçbirşey gerçekleşmiyor ve 52 lira para vereceksiniz bu ilaca hemde her ay!! 600 lira benden aldılar benim gibi 100 bin kişi olsa alacakları parayı siz hesap edin!! 1 kişinin kazıklanmasını bile engellesem ben memnun olurum şahsen.kanmayın bu düzenbazlara lütfen ne bioxcin ne bu ilaç hiçbir işe yaramıyor. en az 1500 lira para verdim bunlara yok tüpü yok ilacı yok şampuanı derken üzerine biraz daha para koysaydım saç ektirirdim.parasını da geçtim insan bir ümit kullanmaya başlıyor hevesle zaman geçiyor geçiyor geçiyor bir bakıyorsun ilacın hiçbir faydası yok.son birkaç mesajıda okudum ne yazmışlar acaba diye birde yan etkisi olduğundan bahsediliyor ilacın bende bir yan etki vs olmadı ama dediğim gibi hiçbir yararını da görmedim.kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem saç ektirin paranız yoksa yavaş yavaş biriktirin.52 lira 40 lira aman bir deniyeyim birşey olmaz demeyin ufak ufak paralar ilerde hesap ettiğinde büyük meblağlara dönüyor.ben şahsen 2009 dan beri bu ilaçlarla ilgili bilgi ediniyorum kullanıyorum vs öğrendiğim tek şey bu işin ilaçlarla olması mümkün değil.tek çözüm saç ekimi ama açıkçası ben artık kelliğe alıştım zaten yakışıyorda o yüzden kafama takmıyorum ama saçları yeni yeni dökülmeye seyrelmeye başlayan arkadaşlar bu ilaçların isimlerini duymaya başlamışlardır tıpkı benim zamanında duyduğum gibi :D size tavsiyem kullanmayın paranıza yazık.en çokta yıkılan ümitlerinize yazık olur benden uyarması.

• quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

sırf bu konuyu aradım forumda ilacı kullanmak isteyip daha önce kullananların görüşülerini merak edenler vardır diye.ben ilacı 1 yıldan fazladır kullanıyorum kafamın üst bölgesi oldukça seyrek tamamen değil ama oldukça seyrek pc de fotoğraf yok ama isteyen olursa evdeki pc den paylaşabilirim.ilaç hakkındaki görüşlerimi belirteyim, ilk başta tek kutu halinde alıyordum yanılmıyorsam 4 5 kutu kullandım o şekilde.daha sonra fiyatı daha uygun diye 12 li kutular halinde satılanlar var, ondan aldım eczacımın tavsiyesiyle ama ilaç tamamen işe yaramaz yani kutudaki resimde 4 ayda saç çıkacağı filan yazıyor hatta bir resim var herifin saçı recep ivedik gibi uzamış mübarek.benim saçlarda 1 senede olsa olsa tüylenme olmuştur oda 1 bölgede ve tüyleride aynada bakıp görmek çok zor ancak elime büyüteç alıp bakmam gerekiyor.size tavsiyem kısa ve öz bu ilaca para vermeyin. eğer saçlarınızın yeniden çıkmasını istiyorsanız bu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.daha önce bioxcin de kullandım aynı şekilde şampuanını kullandım tüpünü kullandım fıs fıs şeklinde olanını kullandım saç çıkarmaktan çok dökülmesine yardımcı oldu diyebilirim.saç dökülmesi o ilaçları kullandıktan sonra daha da hızlandı.bu ilacı da bir ümit en azından saç çıkarmaktan çok dökülmeyi durdursun diye kullanmak istedim ama hiçbir işe yaramadı yaklaşık 2 aydır kullanmayı bıraktım ve şöyle birşey var kafamın bir bölümünde dökülme diğer yerlere göre biraz daha fazla ilacı kullanmaya başladıktan 4 5 ay belki daha fazla bir süre sonra o kısıma elimi değdirdiğimde sanki tüyler varmış gibi elimle hissediyordum ama dediğim gibi aynada görülen bir değişim yoktu. 2 aydır kullanmayı bıraktım dedim ya o tüy varmış gibi olan histe kayboldu :D ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline dönüyor diye okumuştum forumda bunun da gerçek olduğuna inandım bu şekilde.benim amacım ilacı kötülemek filan değil bana ne şirketin düşmanı filan değilim isteyen kullansın ama vaad ettikleri hiçbirşey gerçekleşmiyor ve 52 lira para vereceksiniz bu ilaca hemde her ay!! 600 lira benden aldılar benim gibi 100 bin kişi olsa alacakları parayı siz hesap edin!! 1 kişinin kazıklanmasını bile engellesem ben memnun olurum şahsen.kanmayın bu düzenbazlara lütfen ne bioxcin ne bu ilaç hiçbir işe yaramıyor. en az 1500 lira para verdim bunlara yok tüpü yok ilacı yok şampuanı derken üzerine biraz daha para koysaydım saç ektirirdim.parasını da geçtim insan bir ümit kullanmaya başlıyor hevesle zaman geçiyor geçiyor geçiyor bir bakıyorsun ilacın hiçbir faydası yok.son birkaç mesajıda okudum ne yazmışlar acaba diye birde yan etkisi olduğundan bahsediliyor ilacın bende bir yan etki vs olmadı ama dediğim gibi hiçbir yararını da görmedim.kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem saç ektirin paranız yoksa yavaş yavaş biriktirin.52 lira 40 lira aman bir deniyeyim birşey olmaz demeyin ufak ufak paralar ilerde hesap ettiğinde büyük meblağlara dönüyor.ben şahsen 2009 dan beri bu ilaçlarla ilgili bilgi ediniyorum kullanıyorum vs öğrendiğim tek şey bu işin ilaçlarla olması mümkün değil.tek çözüm saç ekimi ama açıkçası ben artık kelliğe alıştım zaten yakışıyorda o yüzden kafama takmıyorum ama saçları yeni yeni dökülmeye seyrelmeye başlayan arkadaşlar bu ilaçların isimlerini duymaya başlamışlardır tıpkı benim zamanında duyduğum gibi :D size tavsiyem kullanmayın paranıza yazık.en çokta yıkılan ümitlerinize yazık olur benden uyarması.

Dostum saç ekimi sandığın kadar etkili bir çözüm değil. Ünlüler 50 kere yaptırıyor en iyi yerlerde hala zamanla tekrar dökülüyor. Yaptırıp da memnun kalanı görmedim ben hayatımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

sırf bu konuyu aradım forumda ilacı kullanmak isteyip daha önce kullananların görüşülerini merak edenler vardır diye.ben ilacı 1 yıldan fazladır kullanıyorum kafamın üst bölgesi oldukça seyrek tamamen değil ama oldukça seyrek pc de fotoğraf yok ama isteyen olursa evdeki pc den paylaşabilirim.ilaç hakkındaki görüşlerimi belirteyim, ilk başta tek kutu halinde alıyordum yanılmıyorsam 4 5 kutu kullandım o şekilde.daha sonra fiyatı daha uygun diye 12 li kutular halinde satılanlar var, ondan aldım eczacımın tavsiyesiyle ama ilaç tamamen işe yaramaz yani kutudaki resimde 4 ayda saç çıkacağı filan yazıyor hatta bir resim var herifin saçı recep ivedik gibi uzamış mübarek.benim saçlarda 1 senede olsa olsa tüylenme olmuştur oda 1 bölgede ve tüyleride aynada bakıp görmek çok zor ancak elime büyüteç alıp bakmam gerekiyor.size tavsiyem kısa ve öz bu ilaca para vermeyin. eğer saçlarınızın yeniden çıkmasını istiyorsanız bu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.daha önce bioxcin de kullandım aynı şekilde şampuanını kullandım tüpünü kullandım fıs fıs şeklinde olanını kullandım saç çıkarmaktan çok dökülmesine yardımcı oldu diyebilirim.saç dökülmesi o ilaçları kullandıktan sonra daha da hızlandı.bu ilacı da bir ümit en azından saç çıkarmaktan çok dökülmeyi durdursun diye kullanmak istedim ama hiçbir işe yaramadı yaklaşık 2 aydır kullanmayı bıraktım ve şöyle birşey var kafamın bir bölümünde dökülme diğer yerlere göre biraz daha fazla ilacı kullanmaya başladıktan 4 5 ay belki daha fazla bir süre sonra o kısıma elimi değdirdiğimde sanki tüyler varmış gibi elimle hissediyordum ama dediğim gibi aynada görülen bir değişim yoktu. 2 aydır kullanmayı bıraktım dedim ya o tüy varmış gibi olan histe kayboldu :D ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline dönüyor diye okumuştum forumda bunun da gerçek olduğuna inandım bu şekilde.benim amacım ilacı kötülemek filan değil bana ne şirketin düşmanı filan değilim isteyen kullansın ama vaad ettikleri hiçbirşey gerçekleşmiyor ve 52 lira para vereceksiniz bu ilaca hemde her ay!! 600 lira benden aldılar benim gibi 100 bin kişi olsa alacakları parayı siz hesap edin!! 1 kişinin kazıklanmasını bile engellesem ben memnun olurum şahsen.kanmayın bu düzenbazlara lütfen ne bioxcin ne bu ilaç hiçbir işe yaramıyor. en az 1500 lira para verdim bunlara yok tüpü yok ilacı yok şampuanı derken üzerine biraz daha para koysaydım saç ektirirdim.parasını da geçtim insan bir ümit kullanmaya başlıyor hevesle zaman geçiyor geçiyor geçiyor bir bakıyorsun ilacın hiçbir faydası yok.son birkaç mesajıda okudum ne yazmışlar acaba diye birde yan etkisi olduğundan bahsediliyor ilacın bende bir yan etki vs olmadı ama dediğim gibi hiçbir yararını da görmedim.kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem saç ektirin paranız yoksa yavaş yavaş biriktirin.52 lira 40 lira aman bir deniyeyim birşey olmaz demeyin ufak ufak paralar ilerde hesap ettiğinde büyük meblağlara dönüyor.ben şahsen 2009 dan beri bu ilaçlarla ilgili bilgi ediniyorum kullanıyorum vs öğrendiğim tek şey bu işin ilaçlarla olması mümkün değil.tek çözüm saç ekimi ama açıkçası ben artık kelliğe alıştım zaten yakışıyorda o yüzden kafama takmıyorum ama saçları yeni yeni dökülmeye seyrelmeye başlayan arkadaşlar bu ilaçların isimlerini duymaya başlamışlardır tıpkı benim zamanında duyduğum gibi :D size tavsiyem kullanmayın paranıza yazık.en çokta yıkılan ümitlerinize yazık olur benden uyarması.

Dostum saç ekimi sandığın kadar etkili bir çözüm değil. Ünlüler 50 kere yaptırıyor en iyi yerlerde hala zamanla tekrar dökülüyor. Yaptırıp da memnun kalanı görmedim ben hayatımda.

orasını ben bilemem en azından bundan çok daha iyi bir çözüm olduğu kesin bu tür ilaçlara para harcamaktansa saç ektirmek bana çok daha mantıklı geliyor.ayrıca 50 kere ekim nasıl yaptırabilirler bildiğim kadarıyla saç ekiminde saç köklerini ense bölgesinden alıp seyrek olan yerlere aktarıylar.50 kere aynı işlemi yapmaları için ensedeki saç kökleri yeterli gelmez :)

• Genesis. kullanıcısına yanıt
    benim tv de gördüğüm son zamanlarda beş kardeş dizisindeki osman sonant saç ektirmiş sanırım leyla ile mecnunda oynarken saçları çok seyrekti şimdi at yelesi gibi adam.bence çok başarılı bir ekim olmuş görürsem birgün nerde kaç paraya yaptırdığını sorucam kendisine.

Bu durum normal midir ? Kullanmaya devam etmelimiyim sizce kullananlar varsa lütfen yorum yapsın
    normal kardeş inatla 6 ay kullan . 6- 8 ay içerisinde faydasını görmezsen bırak. ama döktüğüne bakma çıkacak.
  • minoxil'i bırakalı çok oldu. niçin bıraktığımı anlatacağım. saçlarımda son on yıldır yavaş yavaş seyrelme oldu. 4 sene önce minoxil kullanmaya başlamıştım. ilk 6-8 ay giderek saçlarım güçlenmişti. bu da bana büyük bir moral vermişti. hattâ saç rengimin koyulaştığını söyleyenler oldu. fakat bir süre sonra ilacı bırakmadığım halde birden dökülme başladı. önceleri bunu başka bir hastalık için kullandığım bir ilaçtan oldu zannettim. fakat öyle değilmiş. sonra bıraktım ve bir süre sonra tekrar başladım. her defasında ilaç önce iyi geliyor, sonra ise tüm kazanımları geri kaybediyorsun. şimdi kanaatim şu ki, minoxill'i hiç kullanmasaydım saçlarım yine aynı olacakdı. netice: sakın boşuna para vermeyin ve hayatınıza bu ilacı hiç sokmayın. eğer 6 ay sonrası için saçlarınızın kısa bir süreliğine daha güçlü görünmesini istiyorsanız belki düşünülebilir. fakat ömür boyu da kullansanız kazanımlarınız ömür boyu kalıcı olmuyor. ve saçlarınızı kısa sürede tekrar kaybettiğinizde moraliniz de bozuluyor.

• Beyler ben 5 aydır kullanıyorum. Dökülmeyi %90 durdurdu diyebilirim. Yalnız unutulmamalıdır ki, bu ilaç zayıf olan saç köklerini güçlendirerek görünmesini sağlıyor. Yani tamamen kelleşmiş bölgelere hi. bir faydası olmaz. Arkadaşım 5 yıldır kullanıyor. Saçları baya dkülmüştü ama 5 yıldır dökülme problemi yaşamıyor. İnsanların birçoğunda ilaç faydasını gösteriyor ama bünyeye göre bazılarında da işe yaramıyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllardır saçlarım dökülüyor ve artık iyice seyreldi. Bende uzun zamandır ertelemekte olduğum minoxili bugün aldım ve kullanmaya başlayacağım. Alırken doktora falan danışmadım ve yanında b12 vitamini aldım. Şimdi sormak istediğim bir kaç soru var, Minoxil yanında hangi şampuanı kullanayım? Bir de b12 vitaminini hangi sıklıkla alayım?

• Yanlız yorumları çok ilginç şekilde okudum forumda birçok kişi şikayetçi ve yan etkisini fazla fazla görmüş gibi geldi bana....Şimdi bende kendimi anlatiyim amerikadan rogaine foam getirtip kullandım(bildiğiniz minoxil %5 in aynısı) 3 aydır kullanıyorum ama bu yan etkilerin hiçbirini görmedim....Geçen sene saç ektirdim , ekimden sonra hızlandırma ve eski saçların genetik olarak dökülmesini durdurabilmek için önerdikleri etken madde yine minoksidil maddesi yani kaçış yok :)

rogainim bitti amerikaya giden arkadaşta bulamadığım için ve tr de satılan rogainlerinde gerçekliğinden şüphe ettiğim içn minoxil denemek istedim , rogaine bana bir yan etki yapmadı bakalım minoxil yapıcak mı çok merak ediyorum işin garibi benim gerçekten alerjik astımım var bakalım neler olacak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apollon kullanıcısına yanıt
    sakala nasıl uyguladın sabah 5 akşam 5 fıs olarak mı birde ne kadar süre kullandın

Orijinalden alıntı: darnglove

sakala nasıl uyguladın sabah 5 akşam 5 fıs olarak mı birde ne kadar süre kullandın

Dediğin gibi kullandım 1 ay felan sürdü herhal, iki hafta boyunca kullandım tık yoktu sonra dedim bu işe yaramıyor yine kullandım baya baya sakal çıkardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apollon kullanıcısına yanıt
    deneyelim bakalım sakalda nasıl etkisi olacak , sabah sürüp dışarı çıkmak sıkıntı olmuyor mu veya akşam yatarken sürünce etrafa bulaşmıyor mu ?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.