Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.000
Cevap
35
Favori
916.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yas 31. Ne bu urunu goklere cikartiyorum.nede kötuluyorum. Fakat kelligi 1 sene kadar geciktirdigini dusunuyorum.ayrica bu urunu normal fiyati 30 civarinda ,25 in altinda satilmiyor. 50 tl falan sakin vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluestone1038

Bu arada yas 31. Ne bu urunu goklere cikartiyorum.nede kötuluyorum. Fakat kelligi 1 sene kadar geciktirdigini dusunuyorum.ayrica bu urunu normal fiyati 30 civarinda ,25 in altinda satilmiyor. 50 tl falan sakin vermeyin.

Nerede o fiyattan satiliyor? Eczaneleerde 52tl

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Bu arada yas 31. Ne bu urunu goklere cikartiyorum.nede kötuluyorum. Fakat kelligi 1 sene kadar geciktirdigini dusunuyorum.ayrica bu urunu normal fiyati 30 civarinda ,25 in altinda satilmiyor. 50 tl falan sakin vermeyin.

Akakce deki butun sitelerden aldim.en ucuz minoxil forte yazin cikiyor.ilk kutuyu ben eczaneden almistim.hic merak etmeyin hepside orjinal. kokularini adım gibi biliyorum.disaridaki bazi eczanelerdede bir alana bir bedava kampanyasi oluyor.sakin iki kati fiyattan almayin.yalniz belirtilen sekilde uygulayin

• quote:

quote:

quote:

Akakce deki butun sitelerden aldim.en ucuz minoxil forte yazin cikiyor.ilk kutuyu ben eczaneden almistim.hic merak etmeyin hepside orjinal. kokularini adım gibi biliyorum.disaridaki bazi eczanelerdede bir alana bir bedava kampanyasi oluyor.sakin iki kati fiyattan almayin.yalniz belirtilen sekilde uygulayin

Firma ile konustum eczane disinda hic bir yerden almayin dedi. Büyük ihtimalle cakmalari kullandiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 30 Aralık 2014; 13:48:05 >

• Siz bilirsiniz efendim tercih sizin. Dogru, firmaya keske eczaneden ne kadar disardaki firmalardan ne kadar kar payi aldiginida sorsaydiniz.ozaman indirimdeki eczane bulursaniz ondan alin bari. Dusundugunuz taktirde 1 kutu bir ay gidiyor 12 ayda 600 tl para yapar. Bana sorarsaniz ektirin daha iyi cozum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturel_

en etkili saç çıkaran ilaç bence minoxidil ve normal eczanede satılan minoxilden hem daha etkili hemde daha ucuz.. sürekli aldığım kişi bu gerçekten güvenli ve kapıda ödemeli gönderiyor herkese tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-sac-bakimi-minoxidil-orjinal-kutusunda-sadece-15-tl-178991898/detay/

Yav he he

İçine turşu suyu felan mı koydunuz

• Bende internetten alıyorum suan 4. kutu bitmek üzere. Kesinlikle akakce nin onayladığı siteler dışında bir siteden ALMAYIN. Ben evetaliyorum.com diye bir siteden alıyorum sürekli ilk alışımda tedirgindim ama sonrasında gönül rahatlığı ile siparişlerimi veriyorum.
    Hatta bu aralar iyice indirim yapmışlar isterseniz akakcedende bakabilirsiniz en ucuz evetaliyorum.com da .

Minoxil %5 Link:

• quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?

sürekli aldığın bir eczane varsa konuş 3 yada 4 tane alıcam de +1 veriolar böylece ortalama 30 a falan geliyor...ben 4 tanesini 120 ye aldım...

Hocam izninizle ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ilk kullanışta saçınız ne kadar süre döküldü acaba.Genelde 7.aydan sonra vucudun ilaca alıştığı ve etkisini yitirdiği söyleniyor.
    Son olarak ilactan memnunmusunuz ve ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz.Bende 3 kutu aldım 100 tlye eczaneden ama bir türlü başlıyamadım.Olanıda kaybetmeyelım dıye.Saygılar.

hocam benim 6. kutu şuan sıkıntı yok 4 ay kadar dökülme sürdü azalarak şimdi durdu...
    ama devam eden süreçte ne olur bende bilmiyorum...
    tellerde kalınlaşma oldu sanırım kapanma başladı...

ii üstat cevaplar için teşekkürler. Bir kaç daha sorum olacaktı size.minoxil hariç ekstra ürün kullanıyormusunuz.Bide yan etkisi oldumu ilacın.Son olarak dinlendirme olayları varmış ilacı sürekli olarakmı kullanıcaksınız(doz azaltmadan)

dostum başka ürün kullanmıyorum..ama emin ol şampuan ve ürün uzmanı oldum neler denedim yazsam sığmaz buralara...
    normal doz kullanıyorum...günde 2 kez...bazen günde tek bazen de unutuyorum :D

Hocam sen tecrübelisindirGenel bir değerlendirme yapabilir misin acaba?

• 1 yıl minoxil kullandım çok az işe yaradı. Sonra Rogaine kullandım iyi güzel saç çıkarttı ama bıraktıktan sonra hepsi gitti. Şimdi yaşımı bekliyorum seneye bu zamanlarda gidip saç ektiricem. Eğer saç ektirmeye durumunuz varsa hiç bunlarla uğraşmayın.
  • Merhaba Arkadaşlar

saç dökülmesi genetik bir olaydır. Eğer saçlarınızın genetik özelliği dökülmeye programlı ise dökülür.
    Onun için bu ilaçlardan medet ummayın. Bunların hepsi para tuzağı. finasterid propecia gibi ağızdan alınan
    ilaçlar direk hormonlara etki ettiği için bunlar sizlerde kalıcı hasarlar bırakabilir allah korusun KESİNLİKLE uzak durun lütfeeeennnnnnnn
    allah korusun erkekliğinizi kaybedersiniz inanmayın ilacı bırakınca yan etkileri geçer lafına kesinlikle cinsel organınız kalkmayabilir bir daha
    veya ruhsal bozukluklar yaratıyor aman dikkat.

Gelelim şu baş belası minoxile AMAN diyeyim AMAN kesinlikle bıraktıktan sonra olan saçlarınızı da kaybedersiniz.
    Benim saçlarım fırça gibiydi 1-2 arkadaşın gazı ile kullandım bıraktığımda olan saçlarımı döktü.Bizim sülalede herkesin
    saçı fırça gibi kesinlikle uzak durun. saçın kimyasal yapısını bozuyor ve bu ilaca bağımlı bırakıyor. ilerdede kesinlikle bırakmak zorunda kalacağınız için
    çünkü çok uzun kullanımlarda kalk rahatsızlıklarına neden oluyor. Bakmayın doktorların dediğine onlarda ilacı satmak için faydalı diyorlar.
    ilerde de bırakınca ilaca bağımlı olan saç kökü ilacı kesince ölüyor. AMAN diyeyim uzak durun bu tür ilaçların hepsinden.
    Eğer kullanırsanız kesinlikle saçını kalmayacak bırakınca.

Beni mahvetti sizide etmesin. Bende genetik dökülme kesinlikle yok.

Ben bu ilacı 4 kere ayrı ayrı zamanlarda kullanıp bıraktım. Sonuç hüsran her bırakmama saç daha beter döküldü.
    KESİNLİKLE KULLANMAYIN. Allahını seven kullanmasın.

• Merhabalar, minoxili daha önce kullanmıştım. Etkisini gösterip saçlarımı güçlendirdiğini ve dökülmeyi durdurduğunu hissediyordum. 6 ay kadar Yalnız doz olarak günde sadece 2 fıs kullanıyordum.
    Kullanmayı bırakınca saç yine eski zayıflığına döndü ve dökülme sayısı arttı. Berberdir kullananan /kullanmış çevredir yorumlar : "bırakır bırakmaz eski cılız haline dönüyor " idi. Bir anlamda saçı bağımlı duruma getiriyoruz.. Buna rağmen tekrar başlamaya karar verdim. 2 hafta oldu ve bu sefer prospektüsü daha dikkatli okudum. günde 2 kez 5 fıs diyor. Fakat kesinlikle "dozajı aşmayın" gibi ibareleri sıkça söylemişler. bu yüzden günde 1 kez 5 fıs deniyorum iki haftadır. Saç iki haftada toparladı kendini. Elimi attığımda hissediyorum. Fakat birden belirsiz göğüs ağrıları başladı. Kendi kendime aritmik atışları hissedip bir araştırma yaptım. Bu ağrıları spor yaptığım için soğuk algınlığı ya da acaba ben de aritmi mi var diye şüphelendim. Prospektüs okumadan kendime yapay hiç bir şey vermem. Hemen prospektüsteki uyarılar aklıma geldi. ve tekrar okudum. Sanırım aşağıda yazdıklarımdan sonra kalan saçlarımla barışacağım..
    Ayrıca ingilizce bildiğim ve latin (tıb) dilinden az biraz anladığım için orta çaplı bir arraştırma yaptım. Nedir minoxidil ne yapar nasıl yapar ve sonuçları..

Minoxidil uygulandığı bölgede damar genişliğin artırıp kan dolaşım hacmini artırır. Bu yüzden daha çok besleyici faktör ve oksijen geçer. Saçın güçlenmesi ile ilgili mantık bu.

Erkeklik hormonu androjen ve testeteron'dan testesteronun hormonunun bileşenlerini o bölgede kısıtlayıp saç dökülmesine neden olan hormon girişi orada bloklanır. Bu da saç dökülmesini azaltan mantığı.

Kalıtımsal değilse kullanmayın diyorlar. Yanma saçkıranda çözüm değil diyorlar. Kadınlarda kullanımı efektif değilmiş. Yüksek dozaj uyarıları çok fazla.

Yalnız tabi ki bu minoxidil bileşenin bir de tarihi var. Eskiden hap olarak tansiyon düşürücü olarak kullanılırmış. Mantık kandamarlarını gevşetip yüksek tansiyonu düşürmek. Bir nevi kalbe direk ve kalbin çalışmasını kontrol eden sistemlerin çalışmasını tetikleyen etki. Adrenalin düşmanı bu arada. Alkol de kandaki suyu azalttığı için kullanıldığı bçölgede kuruluğun nedeni olabilirmiş. Anladığım kadarıyla kalbimiz ile ilgili bir sıkıntımız varsa bu ilacın sorun çıkartma olasılığı var.

Bileşenin dünyada kullanıldığı isimler arasında minoxil ismini göremedim. Ülkelere göre çeşitli isimler vermişler.

Sonuç olarak hayatımızdaki gibi artılar ve eskiler düşünülmeli.

Kaynak olarak viki , uluslararası ilaç kurumları , ilaç siteleri ve vikiden kaptığınız terimleri kullanarak arama motorundan araştırma yapabilirsiniz.

Tavsiyem bir gün o çok yoğun geçen gününüzden ferragat edin, izin alın ve uzman bir doktora gidin. Önerirse hemen kalp uzmanına da gidin ve gerekli kontrolleri yaptırın. Umarım kendim için yaptığım ve zaman ayırarak sizinle paylaştığım bilgiler yararlı olur..

Sağlıklı kalın.

• winstonight W kullanıcısına yanıt
    Minoxidil uygulandığı bölgede damar genişliğin artırıp kan dolaşım hacmini arttığını sanılıyor kesin değil minoxidil etki mekanizması çözülmüş değil,pgd2 proteinin üzerinde etkisi de tahmin ediliyor

• 1 aydır her gün Regaine (almanyadaki ismi) kullanıyorum.
    1 ayda tabiki bir sonuca ulaşamadım ama yan etkilerinden dolayı biraktim.
    -1 ayda 10 kilo aldim düzenli spor yapmama rağmen.
    -Aşırı derecede kalp çarpıntısı, en ufak harekette nefes nefese kalma.

Bıraktım ve mutluyum. Kalp rahatsizligi ve kilo problemi olanlar kullanmasın. hatta herkes doktor kontrolünde kullanmaya başlasın. Hatta saç ektirin.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rnd-34

1 aydır her gün Regaine (almanyadaki ismi) kullanıyorum.
    1 ayda tabiki bir sonuca ulaşamadım ama yan etkilerinden dolayı biraktim.
    -1 ayda 10 kilo aldim düzenli spor yapmama rağmen.
    -Aşırı derecede kalp çarpıntısı, en ufak harekette nefes nefese kalma.

Bıraktım ve mutluyum. Kalp rahatsizligi ve kilo problemi olanlar kullanmasın. hatta herkes doktor kontrolünde kullanmaya başlasın. Hatta saç ektirin.

Saygılar.

Bende kilo veremedim. 5kg aldim 4 ayda. Gerci cok yiyorum. Kalp ilk ay sonu bitiyor

• Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum öyle çok fazla bi yararını göremedim. Doktor tavsiyesiyle Medobiocomplex-E diye bi hap da kullandım 2 kutu. Minoxil'i bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bir işe yaradığını düşünmüyorum aksine saçımı çok fazla yağlandırıyor ve tansiyon düşmesi gibi yan etkiler de yaşıyorum.

Acaba ilacı bıraksam çok daha fazla dökülür mü ? Genetik olarak tüm sülalede saç dökülmesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_bjk

Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum öyle çok fazla bi yararını göremedim. Doktor tavsiyesiyle Medobiocomplex-E diye bi hap da kullandım 2 kutu. Minoxil'i bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bir işe yaradığını düşünmüyorum aksine saçımı çok fazla yağlandırıyor ve tansiyon düşmesi gibi yan etkiler de yaşıyorum.

Acaba ilacı bıraksam çok daha fazla dökülür mü ? Genetik olarak tüm sülalede saç dökülmesi var.

Emin ol saclarin daha kotu halde olacakti. 10 ayda dokulme onlemistir. Ama birakirsan sonuclari bana soyle merak ediyprum.

• 18.04.2015 tarihinde Sakal için " minoxil forte %5 " kullanmaya başladım. Yanak kısımlarında hiç sakal yok. Yaklaşık 3 günü geride bıraktım daha yolum uzun .. ancak gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.. İnşallah bir faydası olur ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_bjk

Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum öyle çok fazla bi yararını göremedim. Doktor tavsiyesiyle Medobiocomplex-E diye bi hap da kullandım 2 kutu. Minoxil'i bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bir işe yaradığını düşünmüyorum aksine saçımı çok fazla yağlandırıyor ve tansiyon düşmesi gibi yan etkiler de yaşıyorum.

Emin ol saclarin daha kotu halde olacakti. 10 ayda dokulme onlemistir. Ama birakirsan sonuclari bana soyle merak ediyprum.

3 gün oldu bıraktım bakalım ne hale gelicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgun_bjk -- 23 Nisan 2015; 21:31:17 >

• Bu gün " minoxil forte %5 " 5. günümdeyim. Şuan için bir değişiklik yok. Sakal için kullanmaktayım. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi.Görüşmeküzere
  • Kullanıcı yorumlarında; Minoxil forte ve diğer ilaçların kullanımı ilk aylarda olumlu olmakla birlikte daha sonraki kullanımlarda yan etkilerin arttığını bazı kullanıcıların ciddi şekilde rahatsızlık geçirdiklerini, minoxilin ömür boyu kullanılmasının gerektiğini ve bıraktığın anda kazanımlarında kaybedildiği çoğunlukla yazılmış.

ilaç kullanımı ile başlayan süreç yerini doğal ve bitkisel yöntemlere bırakmaya doğru ilerliyor.

Son zamanlarda "no poo" akımından bahsediliyor no=hayır anlamında poo=şampuan yani Şampuana Hayır. Burada hiç bir kimyasal yok tamamen doğal yöntemlerden bahsedilir. Hatta şanpuanın temizlik detarjanı olduğunu ve içeriğinindeki kiyasalların deterjan yapımında kullanılan etken maddeler olduğunu ve kafanızdaki yağı kuruttuğunu ve vucut her defasında daha çok yağ salgılamak zorunda kaldığı gibi söylemleri var. Saç bakımında kullandıkları doğal maddelerde Karbonat ve sirke kullanımı.

En doğalı ve güzeli saç derinize uygun el yapımı defne yada bıttım sabunu hiç bir kimyasal yok sadece sabuncu sodası kullanırlar. Şamnpuanlarınızı bir kenara bırakıyorsunuz ve paranızda cebinizde kalıyor :)) No Poo

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.