Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
35
Favori
921.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kullnıyorum 1.5 ay oldu dökülmeyi azalttı saçlarıma canlılık kazandırdı ama yeni saç şimdilik göremiyorum, bir yıl kadar kullanmayı düşünüyorum, er yada geç dökülecek ama bu ne kadar geç olursa o kadar iyi çünkü bunu dert etmeyeceğim yaşlarda dökülürse sorun olmaz.
  • hepsibulvarda.com isimli siteden 2 kutuyu 55 tl ye aldım. kargo bedava üstelik 10 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

kısmetse bende almayı dusunuyorum öncelıkle 1 2 sorum olcak arkadaslar.

Bu İran muhabbeti nedir ? ordan mı getirteyim yoksa eczaneden mi alayım ya da saglam bir internet sitesi var mı ?

Minoxil forte %5 diye bir sprey var bir de minoxidil diye bir muhabbet kafam karıştı hangisini almalıyız ?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

hocam ben 1,5 yıldır araştırıyorum forumlarda kullananlarla birebir konuştum bütün detayları öğrendim. Öğrendiklerimide anlatmaya çalışim.

senin işine yarıcak madde minoxidil yani türk yapımı minoxil denen ilaçtaki maddede bu. Zaten bu ilaç tek başına çok bir etki yapmıyor yardımcı destekleyicileri alman gerek.

DS LAB IN GELİŞTİRDİĞİ 2 TANE ÜRÜN VAR BİRİ Spectral.UHP 5% Spectral DNC bu dnc olan en iyisi konusunda ama türkiyede zor bulursun yurt dışındada baya pahalı ama bu ilaç tam anlamıyla tüm bölgelerde saç çıkartıyor.

AMERİKAN FRİZER MARKASININ ÜRÜNÜ ROGAN MİNOXİDİL- UZUN SAÇLILAR İÇİN KÖPÜĞÜDE VAR bu adamlarda üretici firmanında isminden anlıcağın üzere ds kadar olmasada baya iyi hatta adamlar uzun saçlı kişiler için köpük versiyonunu çıkarmışlar.yanlız bu ve yazıcağım diğer minoxidiller tepeler için daha etkili şakaklarda yardımcı maddeler kullanman gerekiyor.

GENE AMERİKAN FRİZER İN YAN FİRMASININ ÇIKARMIŞ OLDUĞU KIRKLAND MİNOXİDİL Aynı şekilde bundada köpük versiyonunu çıkarmışlar bu rogandan biraz daha etki süresi biraz daha zamana yayılıyor.

ÜSTTEKİ 3 ÜRÜNÜ FDA tarafından onaylı yani maddi durumun iyiyse yukardakiler tercih edilir.

TAMAMEN TÜRKLERİN YAPMIŞ OLDUĞU MİNOXİL Bunu tamamen bizim bilim adamları üretimi aynı etken madde var ama sürekli görüştüklerim yukardaki maddeleri daha çok kullanıyolar

İRAN ÜRETİMİ ROGAN MİNOXİDİL VE SURİYE ÜRETİMİ PAK DORUO MİNOXİDİL bunların üretim yerleri iran ve suriye türkiyeye kaçak yollarla geliyorlar bunların fiyatları diğerlerinden daha uygun ama piyasada sahtesi çok fazla orjinali nerden bulunur onu bilmiyorum.

üstteki 3 ürünü türkiyede bulursun fakat fiyatları çok yüksek internet üzerinden amerikadan getirtebilirsin.

Ben kırland minoxidil i kullanıyorum ama dediğim gibi yanında onu destekleyici maddelerde kullanıyorum

DERMA ROLLER iğneli top gibi bir olay dermatologlar çok sık kullanıyor 3 günde bir bunu kullanıyorum . mevzusu derideki ölü hücreleri canlandırıyor açtığı ufak deliklerle minoxidil in emilimini arttırıyor

KONAZOL ŞAMPUAN Bunuda 3 günde bir kullanıyorum saç derisi üzerine baya bir temizliyor rahatlıyorsun.

AZELDERM ve TRETİN krem bunlar ön şakaklara etkiyi arttırmak için kullanıyorum birini sabah birini akşam deri altını temizliyor ölü hücreleri canlandırıyor. birde saç dökülmesini önüne geçmek ve saçların devamlılığı için

SOLGAR BİOTİN Bu vitamin çıkan tüylerin kalınlaşması ve kalıcı olması için kullanıyorum.

bu ilaçarın üzerimde hiçbir yan etkisi olmadı araştırdığım kişilkerde olmamış.

Not: Bir arkadaş Proscar 1/5 demiş hakkaten işe yarıyor minoxidil ile inanılmaz sonuçlar alabilirsin ama ilacı kullandığın sürece sertleşme sorunu yaşayabilirsin ben baya araştırdım bu yüzden bu ilaca girmedim

yani işin finalinde saçlarının kafanda kalması için bayağı bir maddi ve manevi bir uğraş vermek gerekiyor

• Birde genel olarak okuduğum ve benimde azda olsa başıma gelen ilacı ilk kullanmaya başladığın ilk ay dökülmeler daha fazla oluyor. Derideki ölü hücreleri attığı için ama 1,5 aydan sonra dökülme kesiliyor ve hafif hafif tüylenmeleri hissedebiliyorsun
  • bu şey işe yarıyor bende bir dönem kullandım. ama bıraktım. şakaklarda falan saç çıkardı. ama öyle öküz gibi gür saç çıkarmıyor...

• Benimde saçlarım dökülmeye başladı yaşım 18
    Prominoxil kullanmaya başladım 2 gündür kullanan varmı nasıl etki gösterdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrtnckl

quote:

Bu İran muhabbeti nedir ? ordan mı getirteyim yoksa eczaneden mi alayım ya da saglam bir internet sitesi var mı ?

Minoxil forte %5 diye bir sprey var bir de minoxidil diye bir muhabbet kafam karıştı hangisini almalıyız ?

hocam ben 1,5 yıldır araştırıyorum forumlarda kullananlarla birebir konuştum bütün detayları öğrendim. Öğrendiklerimide anlatmaya çalışim.

senin işine yarıcak madde minoxidil yani türk yapımı minoxil denen ilaçtaki maddede bu. Zaten bu ilaç tek başına çok bir etki yapmıyor yardımcı destekleyicileri alman gerek.

DS LAB IN GELİŞTİRDİĞİ 2 TANE ÜRÜN VAR BİRİ Spectral.UHP 5% Spectral DNC bu dnc olan en iyisi konusunda ama türkiyede zor bulursun yurt dışındada baya pahalı ama bu ilaç tam anlamıyla tüm bölgelerde saç çıkartıyor.

AMERİKAN FRİZER MARKASININ ÜRÜNÜ ROGAN MİNOXİDİL- UZUN SAÇLILAR İÇİN KÖPÜĞÜDE VAR bu adamlarda üretici firmanında isminden anlıcağın üzere ds kadar olmasada baya iyi hatta adamlar uzun saçlı kişiler için köpük versiyonunu çıkarmışlar.yanlız bu ve yazıcağım diğer minoxidiller tepeler için daha etkili şakaklarda yardımcı maddeler kullanman gerekiyor.

GENE AMERİKAN FRİZER İN YAN FİRMASININ ÇIKARMIŞ OLDUĞU KIRKLAND MİNOXİDİL Aynı şekilde bundada köpük versiyonunu çıkarmışlar bu rogandan biraz daha etki süresi biraz daha zamana yayılıyor.

ÜSTTEKİ 3 ÜRÜNÜ FDA tarafından onaylı yani maddi durumun iyiyse yukardakiler tercih edilir.

TAMAMEN TÜRKLERİN YAPMIŞ OLDUĞU MİNOXİL Bunu tamamen bizim bilim adamları üretimi aynı etken madde var ama sürekli görüştüklerim yukardaki maddeleri daha çok kullanıyolar

İRAN ÜRETİMİ ROGAN MİNOXİDİL VE SURİYE ÜRETİMİ PAK DORUO MİNOXİDİL bunların üretim yerleri iran ve suriye türkiyeye kaçak yollarla geliyorlar bunların fiyatları diğerlerinden daha uygun ama piyasada sahtesi çok fazla orjinali nerden bulunur onu bilmiyorum.

üstteki 3 ürünü türkiyede bulursun fakat fiyatları çok yüksek internet üzerinden amerikadan getirtebilirsin.

Ben kırland minoxidil i kullanıyorum ama dediğim gibi yanında onu destekleyici maddelerde kullanıyorum

DERMA ROLLER iğneli top gibi bir olay dermatologlar çok sık kullanıyor 3 günde bir bunu kullanıyorum . mevzusu derideki ölü hücreleri canlandırıyor açtığı ufak deliklerle minoxidil in emilimini arttırıyor

KONAZOL ŞAMPUAN Bunuda 3 günde bir kullanıyorum saç derisi üzerine baya bir temizliyor rahatlıyorsun.

AZELDERM ve TRETİN krem bunlar ön şakaklara etkiyi arttırmak için kullanıyorum birini sabah birini akşam deri altını temizliyor ölü hücreleri canlandırıyor. birde saç dökülmesini önüne geçmek ve saçların devamlılığı için

SOLGAR BİOTİN Bu vitamin çıkan tüylerin kalınlaşması ve kalıcı olması için kullanıyorum.

Not: Bir arkadaş Proscar 1/5 demiş hakkaten işe yarıyor minoxidil ile inanılmaz sonuçlar alabilirsin ama ilacı kullandığın sürece sertleşme sorunu yaşayabilirsin ben baya araştırdım bu yüzden bu ilaca girmedim

yani işin finalinde saçlarının kafanda kalması için bayağı bir maddi ve manevi bir uğraş vermek gerekiyor

Bu bilgiler için teşeklürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: omrtnckl

quote:

Bu bilgiler için teşeklürler..

• yarın minoxili alıyorum arkadaslar. Hayırlısıyla başlıycam. minoxille beraber hangi şampuanı tavsiye edersiniz o konuda cok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ben yaklasık 30 gundur kullanıyorum...hafif kaşıntı yapıyor...placenta sampuan kullanıyorum...ama dokulme durdu gibi..bakalım gelecek nasıl gelecek:)
  • kesinlikle etkili ama günde 2 kez sürekli kullanım şart başlayıp bırakırsanız aynı benim gibi daha fazla döküyor :(
  • minoxidil saçlarınızı gerçekten çıkartır ama hem kalbe zararlı hemde bıraktığınız an eskisinden daha beter kel kalırsınız acaipte pahalı gidin ektirin uzun vadede çok para veriyorsunuz zaten minoxidile birde sakın finasterid vari haplar kullanmayın iktidarsız kalırsınız ben 1 aya yakın kullandım 2sinide arak marka iran minox ve finasterid
    kalbimin atması yavaşladı bayılıyordum hemde az kullanıyordum minox, finasteridde acaip libido azalması oluyordu birgün yumurtalıklarımda bir ağrı başladı ödüm patladı bıraktım derhal, jiletle 5e bölüp içiyordum hergün bence hiç bulaşmayın şimdi karanfilli su sıkıyorum kafama tamamen bitkisel 1 hafta oldu bakalım nolacak
  • Minoxil ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve daha fazla minoxil yorumu görmek istiyors minoxil işe yarıyor mu gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız Minoxil kullananların yorumlarının yer aldığı bloga bir göz atın derim.
  • doktorun tavsiyesiyle bende başladım 10 gün oldu bakalım nasıl olacak
  • 6 aydir kullaniyorum keske daha once baslasaydim diyorum yanlar tamamen acilmadan fakat simdi ust tarafi kurtardim sayilir dokulme yok ve saclarim eskisine gore oldukca guclu fakat kulaklarimdaki killar da cogaldi yan etki midir yoksa oraya da mi geliyor ne kulak ustundeki tuyler kil olmaya basladi kopardikca cogaliyorlar anasni satayim

• yaklaşık son 2 yıldır sürekli kullanıyorum saçlarım eskisinden daha gür ve kullandığım sürece dökülme sıfır

ama yazın bi ara 2 ay kadar ilacı hiç kullanmadım saçlarım neredeyse 2 sene önceki haline döndü çıkan saçlar hep dökülmeye başladı 4 aydır hiç aksatmadan her gün kullanıyorum anca kendine geliyor saçlarım şuanda dökükme yok ama 2 aylık sürede dökülenlerin hepsi daha tam çıkmadı

size tavsiyem başladıktan sonra kesinlike bırakmayın bi süre sonra azaltın günde bi kere, 2 günde bir falan kullanın ama kesinlikle hepten bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 30 Aralık 2012; 20:29:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeniden basladim bakalım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ama bırakınca daha fazla dokulecek korkusu da ayrı bi dert bi ömür de kullanılmaz ki 1-2 ay daha kullanicam eğer çok büyük bi fayda sağlamazsa birakicam.

• takip...
  • Benimde tepelerde seyrelme olmaya basladi
    Eczaneden sordum 50tl dedi 2 alana 1bedava kampanya varmis normalmidir fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.