Şimdi Ara

Minivanlardan hangisini tercih etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Minivan araç alacağız bir tane. Limit 20.000 TL. Renault kango, Doblo, Partner, Berlingo bunlar alternatifler, herkes birini överken diğerini kötüleyebiliyor, net karar vermek çok zor. Öncelik yakıt miktarı tabi ki, Birde aracı Trabzon'da köy yollarında kullanacağız ağırlıklı olarak, dayanıklılıkta önemli bundan dolayı.

    1.3 multijet motorlar rampa yukarı birazda yüklü olunca zorlanabilir diyenler var, 1,9 berlingo veya partnerler yakıt olarak zorlar diyenler var, kango bunlar içinde en ön plana çıkan araç ama baktığım zamanda sanki her an devrilecekmiş gibi bir his veriyor, dar ve yüksek, tabi bu dışardan bakış açısı.

    Bu tarz araçlardan kullananlar ve kullanma koşullarını belirttiğim şekilde olup en faydalı olabilecek modeli tavsiye edecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Araçların fiyatları sürekli yükseliyor bu dönemde, biraz acele de karar vermemiz gerekiyor.

    1 tane alternatif 1,9 partner var. 20.000 km de 19,75 son fiyat diyor, aracın temizliğinden şüphe yok tanıdık ve ilk sahibi, ama ortalama fiyatı o seviyelerde. Yardımcı olabilecek arkadaşların desteğini bekliyorum.

    şimdiden teşekkürler.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.