Şimdi Ara

'Minicik etek var üstümde, her yerim ortada' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
14
Favori
10.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

ahlak nerede ?

hiç modern değilsin.kadın orda bir ironi yapıyor.kocasına kendisinin kimi yerlerinin açık şekilde çıktığını anlatmaya çalışıyor.hiç modern değilsiniz ya.

evet değilim ahlaksızlığı kabul etmiyorum. Kadının yeri özeldir benim için kadın ağır başlı nerede ne konuşacağını nasıl hareket etmesini bilmelidir. Kadın göz önünde olandır.. Ahlakın temelinde kadın vardır.

böyle bişey kabul edilebilir mi?bu tür konulara hep böyle cevapalr ayzmayı tercih ediyorum.hiç kimse yadırgamıyo.dalga geçiyorum sözde modernlerle.modernliği kadının bi taraflarının görünmeisnde ****ara.hem görünecek diye utanıyor kapatmaya uğraşıyorsun bi yandan da görünsün diye uğraşıyorsun.mini etek giiyp eğilirken korkmak gibi.bak burdakiler çok modern

http://www.youtube.com/watch?v=gvXOb8Dame8

okadar modernler ki 3 kişşi çocuk nasıl yapılırı gösterecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

quote:

Mesajımı editledim, devamını da oku. Seni de ilgilendiriyor.

hangi kısmı beni ilgilendiriyor

alıntıladığın mesajımın devamı işte

evli barklı kadın hakkında dirty talk falan filan yazmanla ilgili kısım:D

karı koca arasında böyle bi fantezi olamaz mı..bundan aşağılama veya tasvip etmeme benzeri bir anlam mı cıkardın ?

kadın da kocasıyla arasındaki cinsel kıskançlıktan bahsediyor :D

kadın ulu orta bunu söylemekle suçluysa sen de kadın ve kocası arasındaki muhtemel bir cinsel olayı buraya yazmakla suçlusun :D

bunu demeye çalışıyorum. tarafsızlık istiyorum uleynnn

yok, aşağılama veya tasvip etmeme benzeri bir anlam çıkarmadım kesinlikle. benim lafım kadının lafını eleştirip, senin yazdığın tarzda şeyler yazanları eleştirmeyenlereydi büyük ölçüde.

kadın olunca suçlanmak daha kolay. yazar burada bundan dem vuruyordu

• quote:

böyle bişey kabul edilebilir mi?bu tür konulara hep böyle cevapalr ayzmayı tercih ediyorum.hiç kimse yadırgamıyo.dalga geçiyorum sözde modernlerle.modernliği kadının bi taraflarının görünmeisnde ****ara.hem görünecek diye utanıyor kapatmaya uğraşıyorsun bi yandan da görünsün diye uğraşıyorsun.mini etek giiyp eğilirken korkmak gibi.bak burdakiler çok modern

Bir an ciddisin sandım Neyse ki azda olsa bazı değerleri hatırlayan insanlardan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Karıyı yaların tam istediğim fizik

Ne vaki susmuyor tam nefret ettiğim kız tipi

oha yani kadın evli.hadi yalarındı nburda yazma isteği nedir?
  • karı azmış.
  • quote:

quote:

Bir an ciddisin sandım Neyse ki azda olsa bazı değerleri hatırlayan insanlardan var.

sana tavsiyem sende bu tür konulara böyle yaz.acayip stres atıyorsun.

• oha lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet değilim ahlaksızlığı kabul etmiyorum. Kadının yeri özeldir benim için kadın ağır başlı nerede ne konuşacağını nasıl hareket etmesini bilmelidir. Kadın göz önünde olandır.. Ahlakın temelinde kadın vardır.

bu konuda kadınla erkeğin ayrı tutulmasının, yani erkeklerin kadınlarından daha özgür olabileceği düşüncesinin dini, siyasi, geleneksel, ekonomik, zattirik, zuttirik dayanağı nedir, bunu erkeklerin biraz düşünmesini istiyorum.

bana göre, dayanağı keyfidir. erkeğin işine gelen odur. "kadın sadece kendinin olmalıdır, erkek her çiçekten bal alabilmelidir" düşüncesi, yani "erkek çapkındır, kadın o...dur" düşüncesi, erkeğin işine gelen düşüncedir.

oysa böyle bir ayrım olması için hiçbir zorunluluk yoktur.

mesela benim keyfim, kadının da erkeğin de cinsel konularda özgür olmamasından yanadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajımı editledim, devamını da oku. Seni de ilgilendiriyor.

hangi kısmı beni ilgilendiriyor

alıntıladığın mesajımın devamı işte

evli barklı kadın hakkında dirty talk falan filan yazmanla ilgili kısım:D

karı koca arasında böyle bi fantezi olamaz mı..bundan aşağılama veya tasvip etmeme benzeri bir anlam mı cıkardın ?

kadın da kocasıyla arasındaki cinsel kıskançlıktan bahsediyor :D

kadın ulu orta bunu söylemekle suçluysa sen de kadın ve kocası arasındaki muhtemel bir cinsel olayı buraya yazmakla suçlusun :D

bunu demeye çalışıyorum. tarafsızlık istiyorum uleynnn

yok, aşağılama veya tasvip etmeme benzeri bir anlam çıkarmadım kesinlikle. benim lafım kadının lafını eleştirip, senin yazdığın tarzda şeyler yazanları eleştirmeyenlereydi büyük ölçüde.

kadın olunca suçlanmak daha kolay. yazar burada bundan dem vuruyordu

kerhaneye gidip namusu kadının kızlık zarında arayan toplumdan ne bekliyorsun ki

• quote:

quote:

bu konuda kadınla erkeğin ayrı tutulmasının, yani erkeklerin kadınlarından daha özgür olabileceği düşüncesinin dini, siyasi, geleneksel, ekonomik, zattirik, zuttirik dayanağı nedir, bunu erkeklerin biraz düşünmesini istiyorum.

bana göre, dayanağı keyfidir. erkeğin işine gelen odur. "kadın sadece kendinin olmalıdır, erkek her çiçekten bal alabilmelidir" düşüncesi, yani "erkek çapkındır, kadın o...dur" düşüncesi, erkeğin işine gelen düşüncedir.

mesela benim keyfim, kadının da erkeğin de cinsel konularda özgür olmamasından yanadır.

benim keyfim kadınların sütyen ayda bikinin üst kısmını giymemeisnden yana ama olmuyor.yapan yok. 5 dakkaya konu uçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 7 Ekim 2012; 20:51:55 >

• quote:

quote:

quote:

benim keyfim kadınların sütyen ayda bikinin üst kısmını giymemeisnden yana ama olmuyor.yapan yok. 5 dakkaya konu uçar

DİNİ TARTIŞMAYA DÖNMEMESİ İSTEĞİYLE ŞUNU YAZACAĞIM:

bak sen mesela dininin gereği olarak kadının çıplak dolaşmasına karşısındır ve sen de bir erkek olarak zina yapmıyorsundur. Buna bir şey demem. ÇÜNKÜ TARAFSIZ BİR DÜŞÜNCE.

fakat insanlar keyfi neyi isterse o kısmı benimsiyor. yani kadının özgür olamamasını, erkeğin ise istediğini yapabilmesini benimsiyor. ve adına da AHLAK diyor. ÇELİŞKİLİ BİR AHLAK ANLAYIŞI.

• Nasıl bir gaz vermedir lan o Milyonlarca kişinin önünde nasıl böyle bir şey söyleyebiliyor anlayamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DİNİ TARTIŞMAYA DÖNMEMESİ İSTEĞİYLE ŞUNU YAZACAĞIM:

bak sen mesela dininin gereği olarak kadının çıplak dolaşmasına karşısındır ve sen de bir erkek olarak zina yapmıyorsundur. Buna bir şey demem. ÇÜNKÜ TARAFSIZ BİR DÜŞÜNCE.

fakat insanlar keyfi neyi isterse o kısmı benimsiyor. yani kadının özgür olamamasını, erkeğin ise istediğini yapabilmesini benimsiyor. ve adına da AHLAK diyor. ÇELİŞKİLİ BİR AHLAK ANLAYIŞI.

bu keyfi kim nasıl veriyor?bi düşüneyim....ben güçlüyüm sen güçsüzsün.en basit tabiri.bene rkeğim asarım ekserim sen kadınsın.cinsel yönden bakınca erkek üstün gibi görünüyor,fiziki duruımdan.erkkeleirn çüküm niye var ,kafalarıdna ben bunun la naparım kavramalrına yükelidkleri anlamalr yüündne böyle "keyfi" uygulamalar çıkıyor.ben bu tür kişileri sevmem pek de kafa yormak sitmeiyorum.bildiğin öküz işte.erkeğin organında da bi şey osla idi ve ilk kez yapıp yapmadığı belli olsa idi keşke.ne acayip olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Nasıl bir gaz vermedir lan o Milyonlarca kişinin önünde nasıl böyle bir şey söyleyebiliyor anlayamıyorum

/>
  • Adres versin gelelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Nasıl bir gaz vermedir lan o Milyonlarca kişinin önünde nasıl böyle bir şey söyleyebiliyor anlayamıyorum

26 senedir osuruyorum böyle gaz görmedim
  • Elim ayağım titredi.
  • rezillik cidden nefret ediyordum şu programdan da haklıymışım
  • Ulan benim eşim öyle dese var ya ağzını burnunu kırarım büyük konuşmayayım ama valla buna eminimki bu kadını geceleri düşünenler bile olacak işte evlendiğin kadın gerçekten çok önemli ben bu kadından bu sonucu çıkarıyorum çok zengin arabalı biri bu kadını kolay elde eder ben bu sonucu çıkardım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.