Şimdi Ara

Minibüsteki kadın rahatsız olmuş mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen AVM çıkışı minibüse bindim, bayağı doluydu oturacak yer de yoktu, tutamağa tutundum bayağı sallanıyor ama dengemi de kaybetmedim durdum, daha sonra benden sonra bir kız bindi, geçecek yer yoktu benim önüme geçti, minibüs sallanınca bir an üstüme düştü, bozuntuya vermedim o da pardon demedi ama hiçbir şey demedim, daha sonra sallandığı için o da tutundu ama dengesini kaybedip sürekli arkası bana çarpıyordu, ben de rahatsız olur diye kendimi biraz geriye çektim, bakışla taciz etmemek için de yana baktım korkmasın diye, şimdi aklıma takıldı rahatsız olmuş mudur?

• dikilmediyse sıkıntı yok
  • Yapabileceğiniz birşey yoktu zaten.

Metrobüste kadınlara özel sefer yaptırılabilir 10 arabada 1 falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoktan seni sikayet etmiştir bile bir kac güne alırlar seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

dikilmediyse sıkıntı yok
    Dikilmedi hocam kıpırdamadı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Yapabileceğiniz birşey yoktu zaten.

Metrobüste kadınlara özel sefer yaptırılabilir 10 arabada 1 falan.
    Hocam acaba dese miydim rahatsız olduysanız pardon diye?
  • araban yok muydu senin niye otobuse biniyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

araban yok muydu senin niye otobuse biniyorsun
    Yok hocam nereden çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

çoktan seni sikayet etmiştir bile bir kac güne alırlar seni
    Hocam 1 hafta falan geçti ama almadılar daha
  • kadın mı kız mı karar ver?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dengeni bozup kıza çarpmamışsın ki pardon demesi gereken biri varsa sen değilsin bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

kadın mı kız mı karar ver?
    20 yaşlarında falandı hem ne fark eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Sen dengeni bozup kıza çarpmamışsın ki pardon demesi gereken biri varsa sen değilsin bu.
    Hocam biliyorum da sonuçta arkası bana o kadar çarptı belki rahatsız olmuştur
  • bir bağırsaydı taciz var diye görürdüm seni, yıllarca hapis bile yatabilirdin ne yapıyon sen oğlum
  • Otobüs minibüs gibi yerlerde kadınlardan uzak durun.Ben öyle yapıyorum.Kızların yanına filan oturmayın.Yanıma bir kız oturursa ben yanından kalkıp başka yere genelde en arkaya geçiyorum.
    Yanlışlıkla bir yerin temas etse derdini anlatamazsın.Çünkü tacizde kadının beyanı esasmış.Seni birde orada linç ederler.
  • bi kere tramvayda, kadin inerken yan koltuktaki adamin kucagina oturmuştu. cidden etkili bir fren sistemine sahip jzjsnajaajan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Otobüs minibüs gibi yerlerde kadınlardan uzak durun.Ben öyle yapıyorum.Kızların yanına filan oturmayın.Yanıma bir kız oturursa ben yanından kalkıp başka yere genelde en arkaya geçiyorum.
    Yanlışlıkla bir yerin temas etse derdini anlatamazsın.Çünkü tacizde kadının beyanı esasmış.Seni birde orada linç ederler.
    Otobüse 40 yılda bir kira ödemek için binerim denk geldi kızın yanına oturdum biraz şaşırmıştım da çünkü kimse kızın yanına oturmamış gittim oturdum yarım saat boyunca kız triplere girdi ama ben kalkmadım şimdi yazınızı görünce söyleme gereği duydum.
  • Abi dolmuş otobüs olayları sıkıntı ya, geçenlerde spor salonuna gideceğim, dolmuşa bindim, biraz doluydu ve ayaktaydım. Hemen dibimde sol arka çaprazımda bir hatun var abi inatla göğüslerini sürtüp duruyor koluma, tabi çavuşa bir haller oldu, neyse sırtımdaki çantayı önümü kapatacak konuma getirdim de bir şekilde atlattık olayı. Kızlar kaslı erkekleri taciz etmeyi bırakın artık.
  • ben pek otobüse minübise binmen ama yaklaşık 1.5 2 sene önce otobüse binmiştim önümde de bana göre kısa boylu bir kız tutunuyordu kalabalık zaten hareket edemiyoruz o zamanlarda bende çok zayıfım bende ordan tutundum ve sanki arkasından sarılıyomuşçasına şimdiki halimden de 10 15 kilo zayıfım kollarımda güçsüz otobüs her fren yaptığında savrulup kıza istemsizce yaslıyodum kızda her yasladığımda kafasını çevirip bilerek yapıyomusum gibi suratıma bir bakış atıyordu ben öyle imalı baktığı an çok sinirlenmiştim otobüs birden kalkınca bu seferde tutamaçda kızın elinin tutmuştum kız bisey demedi sadece arada imalı arkasını dönüp bakışlar atıyordu büyük ihtimal temiz yüzlü tipi düzgün bi çocuk oldugum için kız bisey demedi ama ben o kız olsam bende yanlıs anlardım kendimi hatta kamera kayıtları olsa orda bile bilinçli yapıyormusum gibi bi görünüm çıkardı

• Kız dengesini kaybedip üzerine düşmüş ben otobüste kızın üstüne düşüyodum ben napim
    Orta sonda gıcık oldugum bir kız sıranın üstünde arkadaşıyla şakalaşırken arkaya doğru yüz üstü düşüyodu tutmasam ağız burun kırılcak kesin ben bunu tuttum o da can havliyle bana sarıldı sonra kaldırdım Süperman Örümcek adam etkisi olarak bi öpücük yada tşk fln beklerken kız hemen sende faydalan durummdan sapk demez mi bana dedim tutmasaydım da ağzın burnun kırılsaydı keşke cevap bide tşk mi edicem bu karı milletine hiç bir yaşta yaranılmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.