Şimdi Ara

Minibüste para buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bindim en arka koltuga oturdum yerde gozume carpan bol miktarda para vardi ilk once sahte filandir dedim.saydim ne demisler yerde gorsen sayacaksin ne kadar diye soracaksaniz 850 tl rulo seklinde sariliydi neyapiyim simdi.sordum bi kackisiye yok kaybetmedim diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straight X Edge -- 8 Mayıs 2013; 20:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mangala git

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

Ya git dolmus duraginda surekli duran mudur givi adamlar olur onlara ver ya da karakola,

Karakola ver de polisler mangal yapsın.

• Al gitsin. Sahibi bulunmaz onun. O verdiğin kişilerde senin yaptığını yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervenience -- 8 Mayıs 2013; 21:07:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam fazla uğraşmadan karakola götürürdüm büyük para kaybedenin çok ihtiyacı olabir.Git götür yükü üstünden at.Sen sahibini bulamazsın zaten.
  • ye parayı tablet al
  • yuh bala bak. at cebe sahibi bulunmaz daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim şimdi farkettim,tam tamına 850 tl rulo şeklinde katlanmış paramı kaybettim paypal adresime yollarsın bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

Bugun bindim en arka koltuga oturdum yerde gozume carpan bol miktarda para vardi ilk once sahte filandir dedim.saydim ne demisler yerde gorsen sayacaksin ne kadar diye soracaksaniz 850 tl rulo seklinde sariliydi neyapiyim simdi.sordum bi kackisiye yok kaybetmedim diyorlar

Kardeşim 350 lira çok acil paraya ihtiyacım var elektrikçiyim çalışıyorum ama yetiştiremiyorum bana hibe edebilirsin sonuçta sevabtır. Ciddi Sölüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDusk

quote:

Bugun bindim en arka koltuga oturdum yerde gozume carpan bol miktarda para vardi ilk once sahte filandir dedim.saydim ne demisler yerde gorsen sayacaksin ne kadar diye soracaksaniz 850 tl rulo seklinde sariliydi neyapiyim simdi.sordum bi kackisiye yok kaybetmedim diyorlar

Kardeşim 350 lira çok acil paraya ihtiyacım var elektrikçiyim çalışıyorum ama yetiştiremiyorum bana hibe edebilirsin sonuçta sevabtır. Ciddi Sölüyorum.

Allah kolaylık versin kardesim.

• rıza baba-o parayı bana ver evlat.
  • quote:

kardeşim bunu sana ısrarla söylüyorum onu yersen senden misliyle çıkar senden çıkmazsa anandan babandan çıkar o da olmazsa çocuklarından çıkar . yinede çıkar ınan bana üstünden sorumluluğu at polise ver minibüsede haber ver sahibi ararsa minibüscüye soracak başta sen sorumlulugunu at üstünden polis ne yaparsa yapsın

• Polise vermek nedir,arayıp sahibinimi bulacak,sahibi karakolamı gidecek,gitse polismi ilgilenecek.Ayrıca ss gönder :)
  • minibüs durağında yetkili birisine bir miktar buldugunu söyle (ne kadar ve ne şeklilde buldugunu söyleme) telefon numaranı bırak paranın sahibi seni bulur.
  • Manyak mısın hocam çatır çatır harca boşver ne de olsa yerde buldun

• bende olsam yerdim
  • yurtdışına kaç
  • Durağa git yetkili abiye bir miktar para buldum numaram bu de gelip alırlar belki
  • Allah yukardan yollamıştır at cebe kalanılada mangal mı yaparsın tablet mi alırsın artık sana kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theveyselo

quote:

kardeşim bunu sana ısrarla söylüyorum onu yersen senden misliyle çıkar senden çıkmazsa anandan babandan çıkar o da olmazsa çocuklarından çıkar . yinede çıkar ınan bana üstünden sorumluluğu at polise ver minibüsede haber ver sahibi ararsa minibüscüye soracak başta sen sorumlulugunu at üstünden polis ne yaparsa yapsın

Bir fıkra vardır.

Kasabayı sel basmış. Sular giderek yükselirken, halk panik içinde kaçmaya baslamış. Kilisedeki herkes dağılırken, kaçmayan papaz demiş ki:
    -Ben yıllardır Tanrı'ya kulluk ederim. Hep onun yolunda çalıştım, Tanrı beni kurtarır.
    Sular iyice yükselirken, papaz kilisenin bir üst katına çıkmış, bakmış ki; insanlar kayıklarla geçiyorlar. Kayıktakiler bağırmış:
    -Hadi peder, atla kayığa!..
    -Siz gidin, Tanrı beni kurtarır.
    Sular yükselmeye devam edince, papaz kilisenin çatısına çıkmış. İkinci kayıkla geçenler papazı uyarmışlar:
    -Hadi peder, çok geç olmadan atla!..
    Papaz onların da uyarısına aldımamış:
    -Hayır, siz gidin, Tanrı beni kurtaracak biliyorum.
    Sular iyice yükselince direğe tırmanan papaz, tepesinde bir helikopter görmüş. Helikopterdeki kurtarma ekipleri papaza seslenmişler:
    -İnat etme peder, gel bizimle!..
    Papaz yine inat etmiş:
    -Olmaz, Tanrı beni kurtaracak!..
    Sular daha da yükselmiş ve papaz boğulmuş. Boğularak ölen papaz, öbür dünyada Tanrı'nın huzuruna çıkıp sitem etmiş:
    -Ben sana küstüm Tanrım!
    Tanrı merak etmiş:
    -Hayrola papaz efendi, niye küstün?
    -Tanrı'm, bunca yıl yolundan ayrılmadım, bir kere başım sıkıştı, sen beni kurtarmadın.
    Papazın sitemi üzerine, Tanrı demiş ki:
    -Sana iki kayık, bir helikopter yolladım ya, daha ne yapayım?

Demem o ki bu belki de bir sebeptir ne bilirsin?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.